Şimdi Ara

Digiturk Dilediğinyerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha düne kadar dilediğinyerde uygulaması ile LigTV 2-3 kanallarındaki yayınları izleyebiliyordum. Mesela ATP MAster Tenis turnuvasını izliyordum. Az önce denediğimde 7,5 TL ücret istiyor. Bu yeni mi çıktı. Artık dilediğinyerde LigTV kanlları ücretli mi? Öyleyse digiturk' ü kınıyorum! Online işlemlerden müşteri temsilcisine soracaktım bir türlü giriş yapamadım. Hesabımı bloke etti. Yahu nedir bu problemler. Sadece ben mi yaşıyorum bunu. Digiturk' ü olan deneyebilir mi?



  • Bir yanlışlık olmuş olmasın?

    Eğer Sporextra üyelerinden extra ücret istiyorlarsa ayıp ediyorlar demektir.
  • Şimdi açılıyor sorun yok. Dün saat 5:30 - 6:00 sıralarında giriş yapmıştım. O gün LigTV 2 ve 3 de maçlar vardı akşam 8 de. Acaba ondan mı açmadı? Ayrıca tenis için ayrı bir kanal açmışlar. Dün mesela LigTV girişi yaptığım sırada burda izleyip tv de izleyemeyeceksiniz uyarısı çıktı. LigTV 2-3 kanallarında da ekstra ücret istedi.

    Ama dediğim gibi şimdi hepsi açılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MavericKFive

    Şimdi açılıyor sorun yok. Dün saat 5:30 - 6:00 sıralarında giriş yapmıştım. O gün LigTV 2 ve 3 de maçlar vardı akşam 8 de. Acaba ondan mı açmadı? Ayrıca tenis için ayrı bir kanal açmışlar. Dün mesela LigTV girişi yaptığım sırada burda izleyip tv de izleyemeyeceksiniz uyarısı çıktı. LigTV 2-3 kanallarında da ekstra ücret istedi.

    Ama dediğim gibi şimdi hepsi açılıyor.

    Hocam maç varken tekrar deneyin. Ozaman anlaşılır neyin ne olduğu.
  • lig maçı vardır, parasız ligtv3.

    ama keşke görüntü kalitesi zırt pırt düşmese. 1200 de sabit kalmıyor bozuluyor paso. acestreamda 4 kat daha iyi görüntü alıyorum ama oda rusça işte :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.