Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujita -- 4 Ocak 2016; 22:13:17 >



  • Sosyalleşmek senin elinde.Yasin kac bilmiyorum ama ailen boyle dusunmezken sen niye kendin icin zararim diyorsun ? Universiteyi bitirip insallah iyi bir is sahibi oldugunda sende onlara bakacaksin.Onlar yaslandiginda biz oglumuza zarardan baska birsey degiliz mi diyecekler.Aksine gururlanacaklar.Emin ol universite bitincide o arkadaslarinin hic biriyle dogru duzgun gorusmeyeceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ben hangi birini çözeyim?

    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104552227&p=1#104552227

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

    Peki ben hangi birini çözeyim?

    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104552227&p=1#104552227

    Sorunlarımız birbirine benziyor. Benimde gözlerim bozuk, ilerlemiş gözlüğü takmadığım için. Takmayı düşünüyorum şu sıralar.
  • Bak kardeşim sende Sosyofobi falan yok aslında. Niye böyle diyorum çünkü aynı senin yaşadığın durumun benzeri bende de var. Sen ve ben ya küçüklükten ya da bir olaydan etkilenmemizden adı artık neyse deyim ben sana,etkilenip kalıyoruz ve o süreklileşiyor. Bunu yenmek ise bol bol diyaloga girmekle olur ve aklımızdan saçma düşünceleri atacağız ve artı olarak sana telkin müziklerini öneriyorum(kafana olumlu düşünceler dolacağı için sıkıntı yaratmaz).Ben böyle bir kaç şeyle durumumu biraz düzelttim. Bak tekrar söylüyorum sen Sf değilsin sadece doğru yoldan gitmiyorsun. Sana Sosyofobik falan diyenlere kulak asma sen eğer DELİ DEĞİLSEN (zaten o özgüvenli insanların çoğundan daha iyi Türkçe konuşuyorsun) Umarım bu durumu atlatırsın.Yazarken biraz saçmaladım ama sen işin özünü kavrarsan işte asıl önemi olan yer orası.Birde telkin demiştim İnternetten bir bak bence böyle şeylere. Yazmamışsın ama öyle durumun varsa diye yazıyorum senin bu kendine güvenmemenden seni aptal görenlerin birçoğunun aslıdnda kendileri aptal.Senin bu durumunun farkındalar ve yyardım etmiyorlar vay be. İnşallah özgüvenini sağlarsın. Bak çoğu insanı da ciddiye alma zaten sen şimdiye kadar çözmüşsündür durumu. Bu milletin çoğu anlayışsız,kendini üstün görür.Eğer bu durumu atlatırsan da böyle durumlarda olup çıkmazda olanlara yardım et de ,utansız karaktersiz insanlar. Bu kadar :) NOT: Bak kardeşim içimdekileri bütün saflığımla,masumluğumla döktüm.Benim fikirleri benimsersin, benimsemezsin o sana kalmış ,ama bu durumdan çabuk kurtul lütfen :) NOT: Bazı cümlelerde yazdıklarım senin düşüncelerin olmayabilir, amacım elimden geldiğince senin durumuna daha fazla yorum yaparak yardımcı olmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcanöztürk -- 4 Ocak 2016; 18:57:55 >




  • Merhaba,

    Tek sorununuz şuan ailenize yük olduğunuzu hissetmeniz, böyle birşeyi aklınızdan silin. Aileniz soğuk değil size siz yoğun duygular arasına ailenizi de katmışsınız. Aile bireyleri arasında oluşan soğukluk dargınlıklar zaten kendini belli eder. Ailenize yük olduğunuzu aklınızdan çıkarın okulunuza bu yüzden odaklanamıyorsunuzdur. Fobinizi tetikleyecek daha da arttıracak davranışların önüne geçmeye çalışın.

    Misâl; "sohbet edin" samimi bulduğunuz yakın akrabanız en ufak bir dostluğa dahi sahip olduğunuz arkadaşınız tanıdığınız kişiyi arayın müsait olduğunda gezmek istediğinizi ona dile getirin. Yenmeye çalışın içinizdeki sizi bastıran her durumda engelleyen fobi denen duyguyu.

    Gezmek istemeniz bir kerelikte olsa tekrar gezmenizi istemenize yol açacaktır. Bu duygudan kurtuluş kaçarak değil mücadele ederek anca olur. Ve siz de bu mücadele duygusunu kendinizde bulun hiç değilse bulmak için çaba sarfedin, kendinize dikkât edin.

    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nerede okuyorsun? İstanbuldaysan sana yardımcı olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.