Şimdi Ara

Monster Tulpar Platformu (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
13
Favori
29.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mofarah kullanıcısına yanıt
    Oyun bilgisayarı denmesinin sebebi yüksek performanslı, profesyonel olmayan tipte bilgisayar olmaları. Çoğu çizim programlarını çok rahat kaldırır bu bilgisayarlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Tulpar t7 v3.4 sahibiyim. Cs go da 120 civarı fps alıyorum ultra ayarlarda. Sizce bu normal mi ? Ben daha fazla fps bekliyordum açıkcası böyle bir laptopdan. Ayrıca oyunda anlık fps düşüşleri olabiliyor.
    Tabi ki sis atılıyor, bomba patlıyor vs vs bunlar fps yi dalgalandıran şeyler ama sabit 120 civarı fps gözüme küçük geldi açıkcası..
  • http://www.monsternotebook.com.tr/TULPART5V4_2.html

    Buradan hotkey windows 10 dosyasını indirip bakabilecek olan var mı? Rar dosyasını klasöre çıkar deyince data2.cab hasarlı diyor. Sorun benim bilgisayarda mı yoksa genel mi?

    edit: 6. denemede düzgün indi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 11 Ağustos 2016; 2:09:38 >
  • Assetto Corsa Yüksek Ayarlarda Test | GeForce GTX 970M
    https://www.youtube.com/watch?v=FeO4gmTrhUA
  • monster v2.61 de her zaman oynadığım oyunlarda bir haftadır nvidia devreye girmez oldu. oyun için fazla zamanım olmadığından pek oralı olmadım açıkçası. nvidia ayarlarından kontrol ediyorum oyunlar için yüksek performanslı grafik işlemcisi seçili durumda. burda da bir sıkıntı görünmüyor.
    son çıkan 2 ekran sürücüsünü de yüklemiş durumdayım. acaba bu son iki sürücüden dolayı bir sıkıntı olabilirmi acaba? benzer durumda olan varmı?

    sürücüyü eskisine döndürmek istesem ne yapabilirim?

    benim için diğer bir ihtimal daha var akşama ufaklık ile küçük bir konuşma yapmam gerekecek en son masa üstü ikonlarını kafasına göre diziyordu arada başka bişeyler daha yapmış olabilir. bu ihtimali düşünmek istemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorath -- 19 Ağustos 2016; 15:48:52 >
  • Arkadaşlar bende tulpar t5 v1.1 var. Gtx870m ekran kartlı. Ben yükseltmek istedim 1070 e ama alırken yükseltme imkanı var dedikleri bu kasaya yeni nesiller olmuyormuş. :( anca artık gtx970 ya da 980 e yükseltebiliyorum. Sanırım sezon ortası ya da yazın yükseltme yapıcam. 10 serisi olsaydı çok güzel olacaktı. Bu konuda bir bilgisi olan var mı tavsiyesi olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukselttiginde islemciyi de yukselticekmisin.

    Yuksletme maliyetin pahaliya gelebilir.

    Ben bi ara sormustum 980 m taktirsam maliyeti ne olur die.

    900$ civari demislerdi sadece ekran kartina. Ama suanda ne kadar bilmiorum.

    Yukseltme maliyetin 3000 tl diyelim.
    Leptopu 2000 tl e satsan. 3000 de uzerine koysan 5000 tl.

    Yukselticegine laptopu sat. Uzerine biraz daha ekleyip 970m veya 980 m li modellerinden alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-music -- 23 Eylül 2016; 19:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba 1 yıldır tulpar t5 v4 kullanıyorum daha doğrusu fazla kullanma imkanım olmadı şimdi m2sata ssd almayı düşünüyorum sizin tavsiyeniz nedir hangi marka model daha kullanışlıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06bond06

    arkadaşlar merhaba 1 yıldır tulpar t5 v4 kullanıyorum daha doğrusu fazla kullanma imkanım olmadı şimdi m2sata ssd almayı düşünüyorum sizin tavsiyeniz nedir hangi marka model daha kullanışlıdır?

    hem bütçeyi zorlamayan hemde performanslı aşağıda linkteki modeli düşünebilirsiniz. 550 mb okuma 350 mb yazma değerleri var. 11 kasımda indirimlerde almıştım şu an için gayet memnunum.

    http://urun.n11.com/hard-disk/sandisk-ssd-z400s-sd8snat-256g-1122-256gb-m2-2280-P140820117
  • Bu ne ya kimse artik tulpar almiyor mu?

    Hic yorum yok. Veya sorun yok :))



    Gerci bende masaustune gectim ama gercekten monster ii di. Ama simdiki fiyatlar gercekten cok yuksek.
  • Benide ekleyin Tulpar T7 V9.2 kullanıyorum.
  • https://www.youtube.com/watch?v=XzvvSezHTkU

    Burada 0:49'da yeni nesil ve eski nesil bios arabiriminden bahsediyo, bende Tulpar T7 v2.6.1 var. Şimdi benim bios arabirimim eski mi yeni mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MCÖ-09

    Merhabalar,

    Ben de geçen hafta ram yükseltmesi ile beraber Tulpar T7 V5.3 sahibi oldum. Her ne kadar daha kullanmak nasip olmadıysa da :) (ölü piksel sebebiyle ekran değişti istanbula gitti geldi). Arkadaşlar benim bir sorunum var, bilgisayar durup dururken (hiçbir işlem yapmıyorken ya da webte geziniyorken yani yükleme altında değilken) cpu 30-35 gpu 30 derece olduğu halde fanlar kendiliğinden son hız çalışmaya başlayıp bip sesi geliyor ve 1dk kadar sonra makine kendini kapatıyor. Fanları fn+1 ile durdurmaya çalışsam da saniyesinde tekrar başlıyor. Bazen saatlerce olmuyor bazense arka arkaya oluyor bilgisayarı açamıyorum bile. Bu sorunu daha önce yaşamış olan var mı? Servise de göndermek istemiyorum salı günü CAD sınavım olduğundan :/

    Biliyorum çok geç olacak ama

    4620hq sisteme dahip abra a5 v5.1.1 de aynı durum mevcut bir anda fan çalışmaya başlıyor, üstelik sadece 1 tanr Chrome sekmesinde

    Sıkıntı ne boru temasında ne başka bir şeyde

    O dönemin bilgisayarında hep bu sıkıntılar mevcut hocam, salak saçma durumlarda fan çalışmaya başlıyor :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Promayz00

    Bende A59.2 modelini sipariş ettim ancak windows 10 ile hata verdiği, takıldığı ve saç kurutma makinası seviyesinde fan çalıştırdığı doğru mu? Bunları okusaydım alamazdım .


    Ek olarak ilk açtığımda nelere dikkat etmem lazım, ölü piksel olup olmadığını nasıl anlarım. Birde windows 7 kurmayı düşünüyorum 10'daki sorunlardan dolayı sp1 kursam sıkıntı olur mu?

    Insallah problem cikmaz.

    Windows 10 lu gelen bilgisayara windows 7 kurmayin bence. Bilgisayar geldigi isletim sistemi ile daha iyi performans verir.



    Simdiki aklim olsa monster almazdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük hayatta kullanım ve oyun için bir laptop almayı düşünüyorum monster markası hakkında fazla bilgim yok aradığım laptop çok ağır olmayan taşınabilir bi model 15.6" olucak bu konuda ilk önce asus gl502vs ve msi gs63vr arasında kaldım sonradan monster aklıma geldi sorumu şu şekilde yöneltiyim monster t5 v11.1 veya v11.1.1( biraz daha ince onun dışında ne farkı var bilmiyorum) bu iki modele mi yönelmem daha mantıklı olur yoksa asus yada msi mı? Birde monster olursa eğer v11.1 modeli 28.8mm diğeri 25 mm bu farkı umursamayıp v11.1 modelinde samsung ssd takıp rami yükseltmem daha mı mantıklı olur aynı fiyata geliyo o şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda Monster Tulpar V12.1 var inş bende alacağım haftaya veya sonraki haftaya fakat monster öyle bir seviyedeki MSI'dan pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olu piksel icin programlar var.

    Googleden bulabilirsiniz.



    Program basit bir program. Ekrani renk renk yaparak olu piksel olup olmadigi gorebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster tulpar t5 v8.1 var aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Oyun oynatmıyor resmen. Oyunun ortasında donuyor ekran kapanıyor ve arayla bip sesleri çıkarıyor cihaz. Bi ara çözülmüştü yüksek grafik ayarlayınca mı oldu ne anlamıyorum. Yardımcı olun
  • Arkadaşlar TULPAR t5v4.1 kullananlar hangi ssd marka model kullanıyorsunuz acaba ben alıcam yanlış almışım tek r yanlış almak istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.