Şimdi Ara

Bu kadarda olmaz YUH !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kafayı yicem artık arkadaşlar 15 gündür gece gündüz deli gibi araba bakıyorum ama gerçekten içime sinecek olmuyor bütçem kısıtlı ve maksimum f/p olarak faydalanabılecegım bir araba yok mutlaka bir yerlerden fire vermek durumunda kalıyorum ya donanım ya guvenlık ya tasarım ya km ya tüketim ya motor seçeneği yani birde piyasa inanılmaz uçuk kaçık rakamlar ve tok satıcılarla dolu ben anlamıyorum insanlar 2.el kullandıkları arabalardan neden kar elde etme peşinde yada bu işten para kazanma yoluna gidip alıcı insanların heyecanını olduruyor şefkini kırıyor soğudum artık gerçekten onlarca öneri onlarca araba baktım aradım konuştum ciddi alıcı gözüyle ilgilendim ama insanlar cok tuhaf örnek olarak 2004 peugeot 307 xt 21.750 fiyat veren biriyle konuştum 21.000 verdiler vermedim dedi kapattım 2003 focus ghia 19 bin tl hasar kayıtlı arabaya 20.500 fiyat koyan biriyle gorustum artık bitsin bu çile diye adam 20.000 tl altına vermem gerekirse yakarım boşuna gelme dedi kapattım telefonu moralim bozuluyor ailem alma bekle diyor ben ise almak istiyorum hazır istekli arzuluyken öyle cok fazla donanım manyağı hız delisi biriside degilim işime gücüme gidip gelicem birde gezicem arkadaşlarımla tek istediğim şey güzel gorunsun sorun cıkarmasın dışarda bune bunumu aldın ala ala demesinler utanmayın aracımdan eşim dostum çevrem arkadaşlarım komik bulmasın gülmesin yani tipi derli toplu olsun biraz bişeye benzesin istiyorum tek istediğim buya valla billa yemişim digital klimasını hız sabitleyicisini yağmur far sensörünü yoksa bende biliyorum babam zihniyetiyle gidio 1996 corolla yada 2000 vectra b yada 99 astra g kasa almayı ama hoşuma gitmiyor arkadaşlar ben daha modern butceme göre makul bir araba istiyorum zaten krediyle borçlanarak giricem en azından elimde 2-3 yıl sonra hiçbişeyim yokta ulan bir arabam var diyebileyim 2.000 tl maaş alıyorum 27 yaşındayım bütçem 20-25 bin aralığı biliyorum bazılarınız için bu butce yeterli değil iyi bir araba için ama benimde durumum bu arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum paylaşmak istedim cunku kime anlatsam herkes bekle bekle diyor ama içimden almak istiyorum beklemek istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.



  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    çok panıklemişsin
    sakın olmada yarar var.
    pıyasa yuksek yannış zamanda bu kadar gerilmişsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bi megan 1 veya 2 keyfine bak tip desen 2'sindede var donanim desen yine ayni düşün derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende baktım didik didik aradım 100 tane adamla konuştum tramerine bakcam diye 50 liralık kontor yedim testlere soktum nerdeyse 200 lira öyle gitti ama bi tanıdık samsunda bi araba var git bak istersen dedi gittim aldım geldim..acele etmeyin pişman olmayın eş dost ne der diye gidip güzel şekilli bi araba alırsınız sanayiden çıkamayabilirsiniz aman dikkat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sakin ol.ne öyle hasarlı arabalara bile müşteri olmuşsun.iyiki vermemiş adam yoksa yazık olurdu sana.bu işler birazda kısmet meselesi sonra sabır sonrada biraz ilgi bilgi.illaki uygun bir fıyata tam istediğin gibi olmasıda bir araba sahibi olursun.bu işlerde acele insana hata yaptırır.görmen gereken hataları göremez olursun sonrada iş işten geçer.sakın ol sana bekle demiyorum ama müşteri olduğun Araçların hatalarını görmeyecek Kadar'da acele etme gözün kararmasın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba sakin kafa ile bakılır ve alınır. Bu şekilde araç bakarsanız kazıklanma ihtimaliniz yüksek benden söylemesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce sakin ol içine sinmeyecek bir aracı asla alma 1 ay sonra al ama keyifle bin bütçene göre temiz 2003-2007 Civarı Mitsubıshı lancer,2004-2006 Hyundai Elantra veya Yine benzer model Nissan almera mantıklı araçlar 307 bu araçlara göre daha narin,trim sesi olma ihtimali çok daha yüksek.Bu araçlar içerisinde özellikle Elantrayı tavsiye ederim Verdiğin paranın hakkını her alanda sonuna kadar alacağına emin olabilirsin.
  • sakin kafayla bakıyorum zaten acele etmiş olsaydım pert golf 5 bile alabilirdim istanbuldan birde 24 tl ye ama 15 gün ya 15 günnnn iş yerinde evde günün neredeyse 10 saatini araba bakmakla ve bol bol yorum okumakla araştırma yapmakla gecirdim eksilerini artılarını her yonuyle ama insanlardan sıkıldım ozellıkle satıcı para kazanma derdinde olan aç gozlu ınsanlardan tiksindim bu kadar bariz enayi keriz yerine konulamazdım heralde adam utanmadan işine gelirse ben satacak birilerini bulurum illaki gerekirse yakarım arabayı diyebileck kafada heriflerle görüştüm ya canım istiyor en kısa zamanda tabiki butceme uygun her manada içime sinecek belki olmayacak illaki her arabanın kusurları var ama biriniz bana anlatsın acıklasın arkadaşlar ya gidipte 96 efsane kasa corolla 230.000k daki arabaya 23.000 tl isteyen insanları ? 20 yaşındaki bir arabanın ederi dünyanın hangi ülkesinde o fiyata alınır satılır.
  • Açıklama basit.Fahiş vergilendirme sistemimiz Yüzünden Sıfır Arabaların yanına bile yaklaşmayan vede toplu taşımayı bir türlü sevmeyen, onda var benim niye Olmasın diye Düşünen Necip halkımızın 2.ele Hücum etmesi sonucu 2.el Araçların fiyatları fırladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba almak başlı başına zarar . Yattıgı yerde masrafı var valla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar birşeyi açıklağa kavuşturayım ben kör alıcı değilimki tabiki okuyup araştırıyorum inceliyorum gidipte atlayacak bir insan değilim hemen serzenişim insanlarımızın aç gozlu olup yıllarca bındıgı arabasından para kazanma derdinde satarken aslında her arabanın bir ederi var elbette buna saygımda var ama kalkarda 20.500 fiyat koyup hasar kaydı 19.000 tl olan toplanmış bir arabaya 20.000 den aşağı vermem boşuna gelme acelem yok gerekirse yakarım bu arabayı diyen bir insanla muhattap oldum ben bugun şimdi siz diyosunuzki araba alma bekle yada durdugu yerde masraf onada eyvallah herkesın kendı gorusudur ama benım bu hayatta istedigim bir arabaysa ıcıme sınecek butceme uygun onu almaktan neden vazgeceyim yani o zaman neden yaşıyorum neden calısıyorum istedigim birşeyi alamayacaksam zevk alamayacaksam ne anlamı onemı kalır ? Bekleyim hadi düşer fiyatlar dıye garantisi varmı dahada yukselmeyeceğinin soyleyebılırsınız bunu bana 5-6 ay sonra bu fıyatları bıle aramayacağımız ne malum ?
    Gülebilirsiniz dalga geçebilirsiniz belki cok panikledim belki yanlış bir karar vericem ama istiyorum arkadaş bunun açıklaması yok almak istiyorum işte bundan geri nasıl durabılırım ki ?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-113.000-km-de-focus-ghia-210672200/detay/

    bu bahsettigim ilan
  • Kardeşim ben 4-5 aydır ciddi ciddi bakıyorum. 25 bin ile başladım sonra 35-40 Yaptım bir ara ulan borca gireyim malım olsun diye 50-60'a çıktım ama 2014 model 7000 km arabada bile bir pislik çıkıyor. Arkadaslar güzel yorum yapmiş önce sakin ol.. Para sende mal onlarda para sende olduğu sürece her zaman 1-0 öndesin.. Satıcı alıcıya Muhtaç bakma sen mal mal konuşanlara.
    Sorunsuz bineceğin bir arabayı Alınca emin ol oh diyeceksin.

    Ben hayatta bakmam dediğim Dacia'ya bile baktım. Hatta ilginçtir sandero stepway modelinin sıfırı 41-42 iken adamlar o paraya ikinci elini Satıyor.

    En son kendimi uygun fiyatı nedeniyle Ford courier bakarken buldum onda da Tereddüt ettim ticari kimliği.

    Araba olarak sana punto tavsiye ederim yakışıklı işini görür elinden de çıkarırsın her türlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    O İlandaki aracı 19.000 tl'ye bile almam önündeki rs logosu nasıl kullanıldığı hakkında fikir veriyor hasar kaydıda olduğuna göre muhtemelen o araç şuan sahibi eleman tarafından bir yere patlatılmış yani kısaca o araçtan uzak dur çok daha temiz araçlar var ayrıca modern bir araç olsun felan demişsin ama bu aracın neresi modern onu çözemedim
  • 307 bak kardeşim. Bir de Sak'ın ola acele edip bir arabayı almak için alma. Bu şekilde araba alan kimi gördüysem pişman. Ayrıca o fiyatlara araba alacak olsam o araba ya 307 olurdu ya da Bora.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiyem dizel fiesta fiyat aralığınızda gayet temizi bulunur bakın isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de konumu bilen bilir. Sordukça fikir aldıkça insanın kafası daha da karışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa bakınca gene yakıta zam geldi herhalde dedim.
  • maalesef sıfır araçlar çok pahalandı, ikinci el hem bu yüzden hem de suni bir şişme nedeniyle uçuk.birde bizler alabileceğimiz aracın genelde bir iki üst sınıf veya modeline odaklanıyoruz.

    bence pazar ve galerileri bir gezin, kanlı canlı araca bakmak daha bir gerçekci oluyor.araba pazarını erken gezerseniz ilk alıcılar gözüyle görürsünüz, dağılmaya yakın geç gezerseniz

    gerçek satıcılar ve düşmüş fiyatlar bulabilirsiniz ( araç alım - satım yapan birinin takdiği ) yalnız sonuçta araç alımı birazda nasip işi.inşaallah gönlüne göre bir araba bulursun.
  • Paranın bir kısmıyla da nokta al. Mesajını okumak bayağı zor oluyor :)

    Bence az paraya piyasası yüksek bir aracın döküntüsünü almak yerine, piyasası düşük bir aracın pahalısını almak daha mantıklı.

    Örneğin paranız 2.el 308 nin ucuzlarına, 2.el 307 nın en temiz olanına yetiyorsa,307 nin en temizini almak daha mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 1 Mayıs 2015; 8:30:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.