Şimdi Ara

Temizlik şirketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.mavimorfikirler.com/is-fikirleri/ Hızlı Ve güvenilir hizmet anlayışıyla temizlik şirketleri arasında hızla gelişen kalitli, çağa uygun çalışma standartlarıyla yanı başınızda olmaya devam edecektir.firmamızın yaptığı hizmetler içerisinde ev temizliği,işyeri temizliği bunların yanında kurumsal temizlik faaliyetleriyle birlikte okul temizliği, otel temizliği, Dershane temizliği, inşaat Sonrası Temizlik Bina temizliği,Bina temizlik şirketi,Boya badana temizlik şirketi,Buharlı temizlik,Cam temizlik şirketleri,cami temizlik şirketi,Daire temizlik şirketi,Depo temizlik şirketi,Dış cephe ve cam temizliği,Diş cephe temizlik şirketi,Duvar temizliği,Ev temizliği,Fabrika temizliği,Fabrika temizlik şirketi,Fuar temizlik şirketi,Gemi temizliği,Halı yıkama,Halıfleks yıkama,Hastane temizlik şirketi,İnşaat temizlik şirketi,Koltuk yıkama,Koltuk yıkama şirketi,Okul temizlik şirketi,Yat temizliği’de yapmaktadır.

    İŞ FİKİRLERİ
    En güncel fikirlerin paylaşıldığı iş ve girişimciliğe dair birçok konuda bilgi alabileceğiniz mavimorfikirler.com web sayfasını sizlerde ziyaret ediniz. Yenilenen yüzüyle sizlerle dahi aktif kullanım sağlanacağı web sitemizde geniş konu ağıyla aradığınız her türlü iş konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.
    peki web sitemizde hangi konularda bilgi alabilirsiniz. Kısaca bahsedelim
    İş Fikirleri web sitemizi ana teması olan işi fikirleri paylaşımlarıyla kendi işinizi sahibini olabilirsiniz. Paylaşılan konular içeriğinde bir işle ilgili gerekli olan her türlü yatırım fon bilgisi gerekli teçhizatlar gerekli sermaye iş gücü ve işin niteliği hakkında genel fikir paylaşımları yer almaktadır.
    Akşamları Ek iş ; Akşamları ek iş yapmak istiyor fakat ne iş yapacağınız bilemiyorsanız ne iş yapabilirim in cevabını birlikte arayalım partime iş ilanları ile kendinize uygun iş bulabilirsiniz.
    Sermayesiz Yapılabilecek işler; sermayeniz mi yok az bir sermayeniz mi az sermayeyle ne iş yapılır mı diye düşünüyorsun web sitemizde paylaşılan konular tam size göre sizlerde sitemizi ziyaret edin iş fikirleri hakkında görüş sahibi olun…
    Akşamları Ek iş,Sermayesiz Yapılabilecek işler

    Temizlik şirketleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temizliknoktası -- 26 Nisan 2018; 13:0:10 >







  • Temizlik Şirketleri

    İşe Saygı, Dürüstlük ve Sadakat ile harmanlanarak 2006 yılında temeli atılan http://www.betatemizlik.com/2009 tarihi itibari ile şu anki kurumsal kimliğinde profesyonel anlamda 78 bordrolu personelle hizmet verme noktasına ulaşmıştır. Hizmet verdiği 170' e yakın noktada kamu ve özel sektöre ayna olabilmeyi becerebilmiş nadir oluşumlardan biri olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Temizlik, Kaba inşaat ve İç dekorasyon konularında danışmanlık hizmeti verebilecek Bilgi, Beceri ve Alt yapıya sahip KATRE GROUP (BETA TEMİZLİK HİZMETLERİ) için hizmet sonucu başarının getirdiği tebessüm ile ödüllendirilmiş en mühim idealdir. Siz Değerli Kurumsal veya Bireysel hizmete ihtiyaç duyan DOSTLARIMIZ var oldukça aynı kalitede profesyonel hizmet'i ebedi sunacağımızı taahhüt ederiz.




  • https://www.chemdry.com.tr/isyeri/cami-hali-yikama/



    Cami halı yıkama da cami halılarındaki bakterin yüzde 98’ini yok ettiği testlerle kanıtlamış Chem-Dry halı yıkama profesyonel cami temizliği sunmaktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.