Şimdi Ara

Sorunlu Corolla (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ofiste kullandığımız corolla (2012 model) ile pek çok sorun yaşadık. 1,5 yıl içinde 2 kere otomatik vites arızası verdi. Birinde unkapanı köprüsünde şerit değiştirirken kaldık. Allah korusun gidiş gelişli bir yolda olsa, ölümlü kazaya bile yol açabilirdi. İlk sefer garantiden değişti, şimdi ise değiştirmiyorlar. Ayrıca adını hatırlamadığım bir parça da üretim hatası var, yağ kaçırmaya yol açıyordu. Onu da değiştirdiler. Her servis çıkışında da pek çok sorun yaşadık. 2 yılda 4000-5000 TL de servise harcadık. Siz siz olun, 2. el bu model bir araba alırken dikkat edin. Yeni modellerde de aynı sıkıntılar var mı bilmiyorum.

    Konu haber de oldu.
    http://otomobilsayfasi.com/haber/tuketici-bu-otomobil-markasindan-nicin-sikayetci/673977



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safkar14 -- 15 Nisan 2015; 13:08:52 >







  • Simdi sorunsuz Toyotacilar damlarburaya,hala toyota dye 20 yasindaki toyotalara 19-20 bin cekiyorlar,allah akil fikir versin alanlarada..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her marka aracın her modelinde bu tür sıkıntılar olabiliyor sonuçta tümü kul yapımı, çok satılan araçların da sıkıntıları daha çabuk duyuluyor işte.
  • Sorun sıkıntı olması değil aslında, sorun firmanın konuya yaklaşımı. Problemler her ürün, her firmada olabilir. Önemli olan firmanın bu sorunu çözmek için ne yaptığı. Toyotanın umrunda değil, madem parça arızalı, servise gidince niye söylüyorsun. Anons et, ulaş sahiplerine, getirin değiştirelim de.
  • Toyota cikarim senle her yola

    Honda hayat onda

    Su iki markayi da tuketiciler resmen(tobe hasa)ilah yaptilar

    Zaten Toyota yillardir binlerce araci servise cay icmeye cagiriyor

    Toyota nin sorunsuzluk kavrami diye birsey yok.Her marka gibi bu da sorun cikartir,arizaya aciktir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz mmt almayın diye bas bas bağırıken kulak tıkayanlar...
  • Mmt ye kötü diyen çok hacı. Geçmiş olsun. Paylaşım için eyvallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz marka yoktur. Toyota da sorun,masraf,arıza çıkarabilir. Bizim forumun gözünde toyota hiç arıza çıkarmaz. Yağını suyunu koy gitsin derler.Ama öyle değil işte.Akrabam bile sürekli arıza çıkaran toyotasını satmak zorunda kaldı.İşin özü her marka da arıza olur sonuçta kul yapımı.
  • Mmt mi şanzuman eğer öyleyse şaşılacak bisey değil dsg nin yarısı kadar konuşulmaz ama yakın dönemin en kötü şanzıman larindandir bozulma ihtimali çok çok yüksektir mahkeme kararida var ayıplı mal zaten ve berbattır konforu ayrıca diğer sorunlarıyla ilgili biraz şanssızlık diyelim ama toyota eski sağlamlığın da değil artık zaten son 3 4 yıldırda iyice bozdukları kanaatindeyim insanlarda bu kanaatteki satışları baya düştü artık . Geçmiş olsun tüm sorunlar için bu şekilde haber olması belki servisin ilgisi açısından iyi olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücüden kaynaklanıyor olabilir mi?
  • Toyota kullanıyorum, seviyorum. Toyota rakiplerine göre daha kaliteli, sorunsuz olabilir ama diğer markalar da bu konuda kendilerini geliştiriyor. Eskisi gibi değil artık.

    Toyota sorun çıkarmaz mantığıyla hareket etmek, araba almak çok saçma. Vereceğin fiyata en iyi güvenliği, donanımı veren araçları almak lazım.
  • kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    O ihtimali de düşündük. Servis ilk arıza sonrası bu durumun olduğunu, yoğun trafikte aşırı ısınmadan dolayı sıkıntı olacağını ve yoğun trafikte manuel kullanmamızı söyledi. İlk arıza sonrası aracı yoğun trafikte iken manuel kullanıma bile aldık ama sorun yeniledi.
  • Buldunuz konuyu vurun bakalım biz ne zaman herhangi bir japon Aracına sorunsuz dedik hiçbirzaman demedik
    Bizim Dediğimiz Her marka sorun çıkarır ama Japon Araçları en az sorun çıkaran araçlardır birçok kanıtı var ama ben japon araçlarına sorunsuz demem az sorun çıkarır derim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw olsa yerden yere vururlardı ama konu japon arabası olunca japoncular kılıf uydurma peşinde japon araçlarından nefret ediyorum bu tür insanlar yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç 2012 model, garantisi dolmuş. Peki soruyorum şimdi, Toyotada "iyi niyet garantisi" yok mu ?

    Tüm dünyada arıza nedeniyle araçlarını çapıran toyota bu sorunu neden çözmüyor. Dengesiz bir durum.
  • Her zaman diyorum tekrar diyeyim, Bütün otomobillerin hayatı yağ pompasının 1 dişlisine bağlı, ve durum böyleyken sorunsuz otomobil yoktur.
    Az detay çok detay vardır. Japonlar az detay ve minimum parça kullanır, avrupalı ve amerikalı üreticiler ise büyük elektronik sistemler ve motorlarda daha yoğun teknikler kullanır.
    Japonun arıza yapmayan motoru, diğer hangi firmalarda arıza yapıyor ? Örneğin bu sorunsuzluk algısını bizlere veren nedir? Örnek veriyorum 1.6 132 hp avensis sana turboyu , insigniadaki elektronik destekleri veriyor mu? Jettadaki tsi,tdi motoru sana corolla verebiliyor mu ? asıl sorunsuzluk iki firmanın aynı çizgide ve teknolojide otomobil üretmesi ve birinin daha uzun ömürlü olmasıdır, yoksa 1.2 trendline atmosferik polo ile 1 milyon km sorunsuz gidebilirsiniz, 1.4 fire atmosferik fiat motoruyla 1 milyon km sorunsuz gidebilrsiniz (gidildiği için yazıyorum), BMW ve Mercedes her zaman üretildikleri yılların üstünde teknolojiler verdi, 90-00 arası üretilen birçok bmw modelini perişan ediyorlar sanayide, bu araçların tek suçunun yüksek teknoloji - yüksek kompresyon ve yüksek elektronik ile donatılması mıdır? E bu mantıkla bakarsak 1.6 tempra motoru BMW'den daha mı iyidir? :)

    D4D motor'dan mağduriyetler ortada , bu yukaırda yaşanan sorunlar ortada, sanayimizin cehaleti ortada. Ve bizler hala 17 yıldır aynıı parçalarla üretilen civiclere, 4 nesildir küçük güncellemeler dışında hiçbir geliştirmesi olmayan 1.4 dizel toyota motoruna mahkum ediliyoruz. Bunu da sadece 'sorunsuz'luk ile açıklıyoruz, vallahi pes




  • Kaynak da iyiymiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 Toyota Corolla aracım MMT şanzumanlı.Arıza verdikten sonra garantisi olduğu için yenisiyle parçaları değiştirdiler (20 bin km de ).Cebimden 5 kuruş para çıkmadı.Şuanda 70 bin km aracım yinede sorun çıkmadı.Geçiş hızı yavaştır ama dsg gibi her 30 binden patlamaz.Aracınız yeni olduğundan garanti kapsamındadır diye düşünüyorum.Bu şanzumanın bazı parçaları sorunlu ondan herkes hem fikir.Garantisi olmasa bile toyota arkasında durmalı.(Çoğu garantisiz arabası olan arkadaşlarım var.Aynı sorunu yaşayanda oldu ve Vites parçaları ücretsiz değiştirildi.) özet olarak sorunun ücretsiz giderilmesi gerektiğini söyleyin ve sonuna kadar söyleyim.Çünkü bu sizin hatanız değil,firmanın yaptığı üründeki hatadır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 15 Nisan 2015; 16:56:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmt sorunlu bir sanziman bu zaten bilinen birseydi.

    Sakin kullanan adamlar icin en iyi otomatik Corolla ve Auriste benzinlide kullanilan otomatik sanziman. Hem konforlu hemde sorunsuz hemde cok yakmiyor.

    Tek problemi dip gazda devir yukseltip sabitledigi icin konforu baltaliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.