Şimdi Ara

Dijitürk - Uydu yayını reklam sms'i hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Yaklaşık 3 gün önce 0541xxxx numaradan bana dijitürk uydu yayını kampanyası hakkında bilgi sms i geldi ve bu smsler çok sık geldiği için sinirlendim geri arayip sövecektim ama ilk gün açmadı daha sonra numarayı sildim sanıyordum bugun sabah telefon rehberini kurcalarken numarayı gördüm ve aradım bir bayan çıktı ablacım
    bu numaradan bana dijitürk falan kampanya mesajı geliyor falan dedim hayır bu oğlumun numarası dedi kaç yaşında dedim 13 yaşında okula gidecek birazdan falan dedi o yapmaz öyle bişey dedi ben şaşırdım oda o şaşkınlıkla falan derken tamam dedim kapadım. Bu tür numaralar geri aranmıyor sanıyordum yanlış mı anlamışım?



  • Gına geldi bu numaralardan..
  • Sim server gibi bir olay vardı. Sanırım bu da o.

    Bana da geliyor aynı numaradan!

    Benim yerime aradığın iyi olmuş.
  • İşin anlamadığım kısmı da mesajı asıl sahibi farkına varmadan mı atıyor yanı herhangi bir kişi senini benim hattımı kullanarak bu şekilde sms atabilir midir ?
    Tırsmaya başladım Vallahi.
  • mskorlu M kullanıcısına yanıt
    Mesajı gönderen numarayı mı aradınız? Bu numaralar genelde 3g modem veya simserver cihazına bağlı oldukları için devamlı meşgul çalar. 13 yaşında çocuğa ait ise bu yavruyu 3-5 lira için kandırıp sim kartını almışlar, işleri bitince geri vermişler Bu taciz olayları açık hatlarla yapılıyor, bizzat şahidim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 17 Mart 2015; 10:22:15 >
  • Aynen kafaya taktım bende biliyorum meşgul olacağını ama çalınca peşini bırakmadım aradım cuma bana sms geldi sabah 10 da aradım açmadı hafta sonu teli kapalıydı pazartesi günü tekrar aradım bu defa yaşlı bir teyze çıktı işte neden arayıp duruyorsun işte çocuk okula gidecek bende kaç yaşında oğlunuz dedim 13 14 yaşında dedi sonra bende tamam teyze dedim kapadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.