Şimdi Ara

Call of Duty : AW(XBox One) MiB Clani - Oyuncu Araniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,

    Bu bolumde kac kisiyiz kacimiz CoD oynuyor Xbox One'da bilemiyorum. Fakat Xbox 360 gunlerinde hatri sayida kisi bu forumda CoD oynuyor ve birbirini taniyordu. Birkac clan vardi ozellikle MW3 zamaninda oyun en yakin kisileri arattigi icin epey cekismeli zamanlar gecirmistik. Eskilerden bilen bilir MiB clani da bunlardan biriydi.

    Eger Turk streamlar hakkinda bilgi sahibiyseniz suphesiz TheTurkishGaming sayfasina sahip P0gP nickli youtube fenomenini duymussunuzdur, kendisi clanimizin lideridir.

    MiB kisaltmamali resmi clanimiz su an Clan Level 18 olup, 20-33 yas araliginda oyunculara sahiptir. Son zamanlarda aktif kullanicilarimizdan iki tanesinin vatani gorevi icin aramizdan ayrilmasi sonucu surekli 6 kisiyi cikarmakta zorlanabiliyoruz. Bunun icin buraya bir ilan acmayi uygun gordum.

    Agirlikli olarak domination oyun modunda oynadigimizi belirtip. K.D. ratiosu 1'in uzerinde olan seviyeli, nitekim profesyonel ve iyi niyetine guvenebilecegimiz insanlari aramizda gormek isteriz.

    Bolumun pasifligini farkinda olarak belirtiyorum, Xbox One'da AW icin kaliteli zaman gecirmek isteyen tum arkadaslar sahsimla iletisime gecebilir.

    Clan liderinin bazi isleri icin youtube'da theturkishgaming sayfasina bakabilirsiniz. Kendi kendimize gelin guvey olmak icin degil, clan isini oyunda profesyonelce zaman harcayarak yapiyoruz.

    Ilginizi cekerse hem buradan hem de PM yoluyla yazabilirsiniz.

    Gamertag: Miex de Souza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.