Şimdi Ara

6+ & Nexus 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4s telefona sahibim. 6+ ve nexus 6 arasında gidip geliyorum. Haziran'da ABD'ye gidiyorum, bütçe sorunu yok. Hangi telefonu alsam karar veremedim. Apple bölümüne açsam da konuyu objektif yorum bekliyorum. Buraya açma sebebim nexus forumları daha boş.



  • cevabi kendin vermissin arkadasim nexus forumlari bos !!!!!
  • Biri android(ama saf android bu yüzden stabil ve hızlıdır) biri ios yani burdaki cevabı kendin vermem lazım.hangi işletim sistemi ihtiyaclarını daha iyi karsılar bunu düşünmen lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu video belki fikir sahibi olmanızı Sağlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler. Hali hazırda iOS 4 den beri kullanıyorum fakat baydı artık açıkçası. Yeni bir şeyler denemek istiyorum fakat pişman olmaktan korkuyorum. Nexus'un da satış fiyatı 650$ + vergi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

    Cevaplar için teşekkürler. Hali hazırda iOS 4 den beri kullanıyorum fakat baydı artık açıkçası. Yeni bir şeyler denemek istiyorum fakat pişman olmaktan korkuyorum. Nexus'un da satış fiyatı 650$ + vergi.

    Bende uzun yıllar android kullandım bu sene ios a gectim.bence nexus serisi suan piyasa daki en iyi androidli telefon.hem yazılım olarak güçlü hemfe güncellemeler ilk onlara geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IgorStravinsky kullanıcısına yanıt
    iPhone(iOS) gerçek anlamda çıkan ilk akıllı telefon olduğu için her zaman diğer platformlardan daha avantajlı olacaktır, Android çıktığı ilk zamandan bugüne kadar bir çok modelini kullandım yada inceleme şansım oldu Nexus serisi bu platformda bir numaradır ama zamanla sıkılır ve iOS'a geçme isteği olur o yüzden iPhone almanızı tavsiye ederim.
  • Nexus serileri iOS'e en çok benzeyen Androidli cihazlardır. Nexus 4 ve nexus 5'i bir süre kullandım. Cihazlar gerçekten hızlı, galaxy ya da note serileri gibi bir süre sonra performans kaybı yaşatmıyor. Akıllı cihazlardan benim öncelikli beklentim ekran, kamera ve uygulama kalitesi. Nexus 4 ve 5 hiç bir zaman iPhone 5 kadar iyi fotoğraf çekemiyor. 5S ve 6 serisiyle karşılaştırmıyorum bile. Android marketin durumu zaten ortada.

    Bir hevesle android'e geçip tekrar iOS'e döneceğiniz konusunda hiç bir şüpheniz olmasın. Android ilk etapta çok tatlı gelecek. Kısayolları (galeriden whatsapp'a direk fotoğraf gönderme olayını çok sevmiştim) sizi mutlu edecek ama 2-3 hafta sonra "bana iPhone verin" diye duvarları yumruklayacak, nexus 6'nın ikinci el değerine bakacaksınız.

    Biraz uzun oldu kusura bakmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iPhone 4s iniz varmış zaten, Nexus 6 geçin kesinlikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.