Şimdi Ara

Huawei CarFi ile aracınız 4G hızında internet sunuyor! Video ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Mobil Dünya Kongresi kapsamında Huawei'in duyurusunu yaptığı CarFi isimli araçlara özel modem ile otomobilde ya da otobüste 10 kişiye kadar 4G hızında internet sunabilmek mümkün. Cihazın detayları videomuzda.

     

     




  • Türkiye resmi satışını beklemek gerek.. Yurt dışından getirtecek olanların bu cihazı bir telefon gibi düşünmesi lazım.. Yani imei kaydı için maliyeye para ve pasaport kaydı yapılmadan kullanımı söz konusu değil.

  • Yolculuk esnasında ayar olmak için alınabilir.Doğru düzgün 3g ile evden bağlanmazken seyir halinde İstanbul-Ankara otobanında saat de 120 km hızla giderken çok sağlıklı bağlantılar kurabiliriz.Bu yol ki kapsama olarak tüm operatörlerin önem verdiği bir güzergah artık gerisinde kalan diğer yollarımızdaki şebeke durumlarını siz düşünün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuyo

    Yolculuk esnasında ayar olmak için alınabilir.Doğru düzgün 3g ile evden bağlanmazken seyir halinde İstanbul-Ankara otobanında saat de 120 km hızla giderken çok sağlıklı bağlantılar kurabiliriz.Bu yol ki kapsama olarak tüm operatörlerin önem verdiği bir güzergah artık gerisinde kalan diğer yollarımızdaki şebeke durumlarını siz düşünün.

    haklısınız, kağnı hızında internet sunuyorlar; onu geçtim bazen o bile olmuyor, tarayıcı tuşuna basıyor sonra da beklemeye başlıyorum, bekle Allah bekle; ne mi oluyor? hiçbir şey, daha yolda 3G ile stabil bağlantı kuramıyoruz yav, operatörler zaten geç kaldıkları 4Gye geçmeden evvel bu problemlerle ilgilenmeli bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaldi hayal kalacak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.