Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
34.509
Cevap
772
Favori
1.805.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anatolyus kullanıcısına yanıt
    Aynı satıcıdan fazla ürün söylemek en mantıklısı tek ürünede 5 ürünede aynı vergiyi geçiriyolar 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • youssef kullanıcısına yanıt

    evet yalnızca apple store'larda o şekilde satın alma seçeneği var.

  • anatolyus kullanıcısına yanıt
    Her kargoya* ortalama 15-20 lira arası vergi çıkartıyorlar sanırım. Tabi düşük fiyattaki ürünler için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuronGreyjoy -- 19 Ekim 2020; 17:33:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım amerikada gelecek Apple kart ile sıfır faiz 24 ay taksit imkanı var iphone 12 pro aldırmayı düşünüyorum aynı zamanda gelirken Apple watchta aldırmalımıyım veya aldırırsam hangi modelini alayım 3 serisi ile 6 serisi arasında 200 dolar fark var gerek varmı arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kubilay92 K kullanıcısına yanıt
    Telefon kaydetme islemi artik biraz zor hocam. Arastirmissinizdir illaki ama aklinizda bulunsun yine. Kimin pasaportuna kayitliysa, hattiniz da o kisinin adina kayitli olmali. Yani pasaport ayri hat ayri kisi olmuyor.

    Seri 3 ile 6 arasinda ciddi anlamda fark var. butceniz el veriyorsa mutlaka 6 alin. SE ile 6 arasinda kalirsaniz o farkli bir durum tabi. Celik kasa tavsiye ederim. Camlari daha saglam oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kubilay92 K kullanıcısına yanıt

    Amerikadan alınan iPhone’ların Türkiye de garantisi yok. Cihazda sorun çıkarsa ya o sorunla kalırsınız ya da ABD’ye götürürsünüz cihazı. Apple watch alınacaksa kesiklikle çelik kasa tavsiye ederim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 19 Ekim 2020; 18:16:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini kullanmayacağım halde ucuz görüp 8 farklı AE kayış siparişimi iptal etmiştim, tamamlanmış. şimdi iadesini bekliyorum. kesin kullanırım dediğim 2 farklı kayış siparişi verdim. sporda, günlük ve akşam saatlerinde kullanabileceğim 3 farklı kordon yeterli olur diye düşündüm.


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • EuronGreyjoy kullanıcısına yanıt

    Hocam bende almayı düşünüyorum ama standart kargo ile mi verdiniz siparişi? 10-15 parça ürün almayı düşünüyorum. Çok uzun bekler mi ya da hiç gelmeme olayı olur mu acaba? Daha önce yanwen kargo ile sipariş vermiş bazı arkadaşlar o yüzden bi soru işareti kaldı kafada. Koruyucu cam olarak uygulaması rahat mı çok çabuk çiziliyor meret.. Ayrıca önerdiğiniz birşey var mı saate alabileceğim?

  • denachy kullanıcısına yanıt

    Standart kargo ile mi aldınız hocam?

  • isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    Zaten tek seçenek vardı standart kargo olarak. AE alışverişleri konusunda pek uzman sayılmam, forumda AE konusu vardı oraya sorabilirsiniz. Yanıltmak istemem. Takipli kargolarımdan gelmeyen olmadı ama sorun yaşayanlar da vardı tabi. Vergisi ne kadar olur bilemiyorum, benim 19 lira civarı çıkmıştı.
    Koruyucu cam takarken ben zorlandım, 3.de düzgün taktım onda da sonradan küçük bir kısımda baloncuk gibi bir şey kaldı geçmiyor. Uygulaması bana zor geldi belki size kolay gelir bilemiyorum yorumlara-puanlara bakmadan almayın. Düzgün bir şey bulsam pahalı da olsa alacağım ama hepsi aynı gibi malesef..
    Önerebileceğim şey de delikli nike kordon bence 3 kordon çeşitinden en rahatı. Orijinal silikon kayıştan bile rahat geldi bana, tavsiye ederim. Geçen hafta da örgü solo loop sipariş etmiştim ama yorumlar kötü ve puanı düşük. Muhtemelen kötü çıkacak, deneyince yazarım tekrardan ama pek umudum yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    Haydaaa valla yeni öğreniyorum hocam bundan sonra böyle yapayım aw6 aldım kordon lazım😬 nerden almıştınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EuronGreyjoy kullanıcısına yanıt

    cam koruyuculu siparişimi iptal edince bu sefer kılıf siparişi verdim hocam Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

  • EuronGreyjoy kullanıcısına yanıt
    Sonradan çıkan vergi işinde bi terslik var. Millet kısıtlama geldi diyor ama hayırlısı :) Öyle vergi 20-40 çıksa yine alınır da 100-150 lerde direk burdan almak daha mantıklı da olabilir aslında. İş net değil ki bizde ne yapacağımızı bilelim :)) Normal jelatinlerden 3 lü paket alırım bakalım uygulayabilirsem. Bende de delikli ve sport loop var. Delikli bi tık daha rahat gibi geldi bana da. İkisinden de karışık isteyeceğim vergi,kargo işi belli olsun.. Belki de güzel çıkar hocam,yorumların geneli kötü değilse bazıları ufak detaylar için de kötü yorum yapabiliyor. Yardım için teşekkürler iyi akşamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isofix46 İ kullanıcısına yanıt
    s1LENT kullanıcısına yanıt
    Öyle yüksek bir vergiyle karşılaşmadım ama belli olmaz tabi. Ben de son kez en beğendiklerimden sipariş verip kordon-koruyucu cam işini kapatacağım. Zaten sonraki saatlerde de kullanırız sorun olmaz o yüzden. Rica ederim, size de.

    @s1LENT ben bidahaki sefer 6-7 tane koruyucu cam bi de kılıf sipariş ederim, memnun olduğumu kullanırım artık. Apple 10$ fazla alsa da düzgün bir ekran koruyucuyla gelse süper olur ama yapmıyor onu da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mt28 M kullanıcısına yanıt

    Kayıt olayını biliyorum süresi gelene kadar yurtdışı çıkış giriş yaparım onu dert etmiyorum ama değer mi şuan mate 20x kullanıyorum onuda yurtdışından aldım ama benim kayıt ettiğim zamanda sim pasaport aynı muhabbeti yoktu şimdi olsada 3 yıl kullanırım diye düşünüyorum. Watch se ile 150 dolar fark vardı sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedManetics kullanıcısına yanıt

    Garanti olmadığını biliyorum ama çok dert etmiyorum mate 20 x kullanıyorum onuda öyle aldım sorun yaşamadım iphonedada yaşamam diye düşünüyorum açıkcası


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kubilay92 K kullanıcısına yanıt
    Acikcasi kullanim aliskanliklariniza bagli tamamen. Ben iphone SE aldim 1-2 ay once. Normalde 12 yi beklerdim ama SE de yapacaklarimin aynisini yapacaktim(mail,bankacilik,whatsapp,eksisozluk vs). Acikcasi android kendini cok cok gelistirmis olsada ios’da daha fazla rahat ediyorum. Hatta 1 haftalik android deneyimim oldu sonra anneme verdim telefonu. Sizin beklentiniz nedir iphone 12 den ?

    Ekg,oksijen olcumuve aod sizin icin cok onemli degilse watch SE dusunebilirsiniz. Bende s4 var, 6 ya gecmek icin bir sebep goremedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beklenti olarak özel birşey yok amacım değişiklik sadece cazibeside 24 taksit sıfır faiz avantajı olması daha önce Apple kullanmadım piyasaya göre uygun fiyata getirme imkanım varken kulaklıktan saatine komple bir set yapayım diyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Apple Watch se almayı planlıyorum. Ancak birkaç sorum olacak. Yarımcı olursanız memnun olurum..


    1- Saati her gin mü şarj ediyorsunuz? Yoksa 2 günü bulabiliyor mu?

    2- Saat sizin spor yaptığınızı otomatik algılıyor mu? Ben spor için Adidas training uygulamasını kullanıyorum. Sanırım saat içinde uygulaması var. Saat üzerinden uygulamayı açmak mı gerekir spor yaptığını algılaması için? Ya da saatteki uygulamanın bir avantajı olur mu?

    3- Saatin nike versiyonunu almayı düşünüyorum. Sanırım fazladan birkaç kadran dışında bir avantajı yok. Normal versiyonu almak daha mı iyi?

    4- Spor yaparken nike versiyondaki gibi kayışlar mı daha rahat yoksa normal düz spor kayışlar mı?

    5- Bir türlü hangi rengini alırsam kullanacağım kordon ile renk uyumları daha iyi olur? Gümüş ile uzay grisi arasında gidip geliyorum. Ancak kafamda bir türlü kayışlarla kasanın renklerinin uyumu yeterince oturmuyor.





  • EuronGreyjoy kullanıcısına yanıt

    Zor olmaz mi hocam. Hepsiburada’dan 40 liraya İPG ekran koruyucu aldim. İlkini oturtamadim. İkincide de baloncukli cizikli zar zor takabildim. 40 lira çöpe gitti anlayacagin.


    Ben ekran koruyucu takmamaya karar verdim. Ama kenarlar icin söyle bir sey aldim. Tavsiye ederim. Hem saglam, hem de kaba degil. Daga bayira cikmiyorsaniz, bisiklet, futbol gibi aktiviteler sirasinda kullanmiyorsaniz. Sadece işe giderken veya kosarken takiyorsaniz gayet yeterli.


    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-watch-seri-6-se-5-4-44mm-ile-uyumlu-kilif-thin-fit-black-062cs24474-p-HBV00000I0JZY?magaza=AmaHepTrend


    ben 80 liraya aldim. Aldiktan sonra fiyati boyle yaptilar. Muhtemelen keriz silkeleme fiyati bu. Diger sitelerde bulursunuz 80-90’a.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.