Şimdi Ara

9800xt yada 6600gt arıyorum kimseden cevap yok?? İstanbuldan yok mu satan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar istanbuldan arıyorum. Kalkıp 150 den kuruş aşağıya inmem derseniz satamazsınız tabi. Sizde biliyorsunuz ki Çok çok 1 ay sonra 120-130 a da satamayacaksınız; e niye bu kadar kasılıyor anlam verebilmiş değilim. İstanbuldan makul öneriler bekliyorum.. AGP8X



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 1ay sonra almayı deneyebilirsiniz o zaman neden hemen almak için kasıyorsunuz anlam veremiyorum!
  • +1
    quote:

    Orjinalden alıntı: seso81

    1ay sonra almayı deneyebilirsiniz o zaman neden hemen almak için kasıyorsunuz anlam veremiyorum!
  • elimde para varken almak istiyorum kardeş. 1 ay sonra şimdi fiyatları bu kadar şişirenler havalarını alabilirler onu diyorum.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • MSİ NX6600GT 128 MB 128 Bit 160 YTL.1 ekre denendi.Onda da arkadaşın PSU su yetmediği için satamadım ona.Tüm aksesuarları tam,ancak kutusu yok....
  • Tamam da satıcı'da fiyatlar bu seviyedeyken satmak istiyor olabilir.Niye 1ay sonranın fiyatından satsın şimdi?1ay daha kullanır 1ay sonra satar.Birde fiyatların nasıl ve neye göre şiştiğini anlayamadım.
    quote:

    Orjinalden alıntı: buckfush

    elimde para varken almak istiyorum kardeş. 1 ay sonra şimdi fiyatları bu kadar şişirenler havalarını alabilirler onu diyorum.
  • sesocum piyasada fiyatlar arz ve talebin buluşmasıyla ortaya çıkar. Şu anda adeta talep fazlası varmış gibi fiyatlar yüksek.Bende bunların gelişen teknolojiyle düşeceğinin garanti olduğunu söylüyorum.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orjinalden alıntı: buckfush

    elimde para varken almak istiyorum kardeş. 1 ay sonra şimdi fiyatları bu kadar şişirenler havalarını alabilirler onu diyorum.

    kardeş bir ay sonra hava alacak arkadaşların elinde yine aynı kartlar olacak ama sen bukadar kasarsan bir ay sonrasına kadarda istediğin bu kartlardan yinede kullanıyor olmayacaksın,sen birgün birşey satarsan bu forumdaki arkadaşların bir ay sonraki düşük fiyatları teklif edeceklerini sakın unutma,biz aldıklarımızı bir ay sonraki fiyatlardan almadık niye öyle satalım...
  • gelişen teknolojiyle birlikte fiyatların düşüceğine katılıyorum.Anlayamadığım konu ise fiyatlar yüksekken düşük fiyattan satan olmamasına şaşırmanız.
  • neta kardeş ben ekran kartını almam olur biter;
    sesocum fiyatlar yüksek tutanlar bu fiyatlardan gerçekten alıcı bulabiliyorlar mı acaba? Ben sizin kadar piyasayı bilmiyorum ancak bana biraz fazla geliyor. Bugün bir yerden ev alacağımız zaman bile emlakçının verdiği fiyatla, sahibinden direk aldığımız fiyat arasında ciddi bir fiyat farkı olur. Buradaki fiyatlar ise genelde bilgisayar emlakçıları diyebileceğimiz Mecidiyeköy-Kadıköy bilgisayarcılarının fiyatına yakın. Kastettiğim şeyi anlatabildim mi?
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Bilgisayar parçalarının fiyatlarını belirlemede emlak fiyatları değil ürünün sıfır fiyatı ve kullanılmış ile sıfır arasındaki fark etkilidir.

    Siz şu halde aradığınız ürünü nerede kaça bulabiliceğinizi yazarsanız istenen fiyatların alçak/yüksek olduğuna karar verelim.

    Ayrıca bahsettiğiniz bilgisayarcıların sattığı fiyatın altında veya aynı fiyata kimse ürün satamaz.O bilgisayarcılar ürünü zaten çok ucuza aldığından istediği fiyata satar.

    Benim bildiğim piyasada 250ytl altında 6600gt AGP yok!

    EDİT:Buarada fiyatların düşüceğinden bahsediyorzda atladığımız nokta aradaığınız kartın AGP olması.Bunların yenileri çıkmıyor ki fiyatları düşsün hemen.Agp kartların çok fazla düşüceğine inanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 11 Kasım 2006; 2:43:15 >
  • arkadaşlar lütfen piyasaya dair görüşlerinizi pm den ya da msn den görüşerek halledin,
    burası 2.el forumu konu dışı forumu değil,
    devam edenler hakkında işlem yapılıcaktır...

    not:alınık yazar fiyat yazarsınız, bu kadar basit,
    yok bir ay snra bu kadar olucak siz bana bu fiyattan verin demek gibi bir hakkınız yok,
    lütfen makul ve tutarlı söylemlerle ilan veriniz...
  • WİNFAST LEADTEK PX 6600 GT KUTULU,FATURALI,KUTU İÇERİĞİ TAM 200 YTL
    BİR AY SONRA ALIRSAN 150 YTL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.