Şimdi Ara

Galatasaray’ın % 34’ü resmen Belçikalılar’ın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

    quote:

    Orjinalden alıntı: oLiViaa

    TBL izlemesini cok severdim bi ara..Ama republicfb mi diyonus o takım geldi bilmemkimi aldi ligin icine etti..Fb nin TBL ye el atmasi bir cok klubun kapanmasina neden oldu.Ulkerin sponsorluk wermedigi tekel..(adlari aklima gelmedi) ligten cekilebilirler..



    TBL de daha öncede kapanan takımlar vardı dikkatini çekerim bunun FB ile alakası ne? Daha önce Tofaş paşabahçe ve aklıma gelmeyen klüpleridemi FB kapattırdı. ayrıca ülker ve FB arasındaki birleşme ömür boyu değil bir kaç yıllığınadır.


    bir önceki mesajımda çeşitli bahanelerdi genel düşüncem deil yanlış anlaşılmasın.


    Cunku ulker sponsor olmadi kucuk takımlara..Anliyorum sizin icin cok zevkli oldu TBL..Hic basariniz yokken belkide sampiyon olcaksiniz bu sene ama gercek TBL severlere ve ozellikle ulker taraftarlarina yazik oldu..

    edit : son postum bu konuda cok gitti konu




  • quote:

    Orjinalden alıntı: oLiViaa


    Cunku ulker sponsor olmadi kucuk takımlara..Anliyorum sizin icin cok zevkli oldu TBL..Hic basariniz yokken belkide sampiyon olcaksiniz bu sene ama gercek TBL severlere ve ozellikle ulker taraftarlarina yazik oldu..

    edit : son postum bu konuda cok gitti konu


    ülker küçük takımlara sponsor olmadı FB ile birleşti diye ligin içine edilmiş suç yine Fenerbahçe de. pehh mazerete bak. Daha öncede aziz ülkeri aldı diye bir iddian vardı
    ülker in bu kararını vermesine bende üzüldüm ama FB ile birleşti diye suçu FB ye atmak doğru deildir. iki taraf arasında karşılıklı yapılan anlaşmadır.



    Fenerbahçemiz ile Ülker A.Ş. arasında yapılan sponsorluk anlaşması bugün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Başkanımız Aziz Yıldırım ve Ülker A.Ş adına Holding icra kurulu üyesi Ali Ülker’in katıldığı bir tören ile imzalandı. Kulübümüz Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay’ın yaptığı kısa bir konuşma ile başlayan törende konuşan Başkanımız Aziz Yıldırım, imza töreni öncesinde, “Geçtiğimiz sezon Ülker ile bir sponsorluk anlaşmamız bulunuyordu. Ancak bu yıl daha kapsamlı bir sponsorluk anlaşması Fenerbahçe Ülker adı altında yeni bir oluşum başlıyor. Fenerbahçe’nin amatör branşlara harcadığı bedel geçtiğimiz yıl 20 trilyonu buldu bunun 5 trilyonu basketbol için harcandı. Fenerbahçe’deki sporcuların çoğunun milli takımda olduğu da unutulmamalı. Türkiye’deki amatör branşlara yapılacak sponsorluk anlaşmaları ile daha da ileriye gidecek. Bu ilerleme için öncelikle tesis sonrasında da eğitim gerekiyor. Bununla birlikte bu sporculara maddi olanak sağlayan gerekiyor. Bu sporcuların hayatlarını idame ettirmeleri için maddi olanak sağlanmalı. Ülker Grubu’nun Fenerbahçe’ye katkıları ile Türkiye’ye büyük başarılar getirecektir. Büyük kuruluşların sponsorluk bağlamında amatör branşlara ilgi göstermeleri ve desteklemeleri gerekiyor” diye konuştu.

    Ülker A.Ş Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Ali Doğan ise imza töreninde şu açıklamalarda bulundu: “ Yeni çıkan sponsorluk yasasına göre Ülker Grubu olarak bizim bu yaptığımız destek, diğer kurumlara örnek temsil etmeli. Bizler spora katkı sağlamak için sponsorluk anlaşmalarının devamı için bu sponsorluk kararını aldı. Gençlerimizin ve çocuklarımızın spor ile tanışmaları için gerekli zemini hazırlamak için uğraşıyoruz. Sokaklarda kurduğumuz bir çok pota da bunun bir göstergesi. Fenerbahçe ile yaptığımız bu sözleşme sporun yaygınlaşması adına da büyük bir önem arz ediyor. Biz Fenerbahçe’nin Euroleague’de yapacağı karşılaşmalardan başarı sağlayacağını umuyoruz. Fenerbahçe sayesinde şampiyonluk başarısını yaşamak istiyoruz.”

    Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde yapılan toplantıya Fenerbahçemizden Başkanımız Aziz Yıldırım, Yöneticilerimiz, Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı katılırken, Ülker Gurubu’ndan Ali Ülker, Ali Doğan, Fikret Işık, ve Aydın Acun katıldı,

    http://fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4179



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 10 Kasım 2006; 16:23:00 >




  • oliviaa editlerine hayran kaldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.