Şimdi Ara

Western Digital My Passport Wireless Test Masamızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • Teknik Özellikler:



    Hafıza: 1 TB

    Ek Hafıza: Sd kart (25mb/sn)

    Bağlantı: Usb 3.0 (5 GB/sn), Wi-Fi

    Dahili Batarya: Bulunuyor

    Dayanıklılık: 6 saat video, 20 saat bekleme

    Destek: Max. Windows 8 ve Mac OS® X (ExFAT)

    İşlemci: Texas Instruments AM3352

    Ram:512 MB

    ,Ara Bellek Genişliği: 256 MB

    Özellik:DLNA Media Server, internet sharing



    Paket İçeriği

    Wi-Fi mobil depolama 

    USB kablosu 

    USB güç adaptörü 

    Hızlı kurulum kılavuzu



    500GB, 1TB ve 2 TB versiyonları bulunan My Passport wireless, usb 3.0 ve harici hafıza desteği ile gelmekte. Texas Instruments AM3352 işlemci kullanan ve dahili 512 MB belleği bulunan ürün, 6 saat kullanım ömrü sunmakta. Windows 8 ve Mac OS X destekli elektronik cihazlar ile uyumlu çalışan ürünü, 580 TL gibi bir fiyata temin edebilirsiniz.



    2.5 mm'lik diskten biraz daha büyük bir hacme sahip olan ürün, genel olarak  klasik Western Digital siyah ve gri dağılımını yansıtıyor. Onun dışında firmanın estetiğe git gide daha da dikkat ettiğini söyleyebiliriz. Mesela Elements ve Ultra modellerinden sonra Wireless, ciddi anlamda teknolojinin o sıcaklığını yansıtabilecek bir sunum ile geliyor. En azından ben öyle hissettim.



    Ürünü elime aldığımda, ön yüzü hoş ve rahat bir his yaratsa da, gövdenin en azından metal malzeme ile donatılmasını isterdim. Böyle uzun süre kullanılabilecek işlevsel bir aletin, daha da üst sınıf bir malzeme ile donatılması gerektiğini düşünüyorum.



    Diskimizin sol kenarında bir adet kart anahtarı bulunuyor. Kart takmadığınız zaman girişi koruma görevini üstlenmiş. Ürünün alt kısmında bulunan silikon ayaklar kaymayı önleyebiliyor. Led ışıkla donatılmış Passport Wireless'ın, bildirimlerinden bahsetmek gerekirse, yeşil renkli ışık cihazın şarj olduğunu, mavi renkli ışık ise bağlantı kurulduğunu ifade ediyor. Kutu içeriği olarak yarım metrelik usb 3.0 bir kablo, şarj adaptörü ve kılavuzlarla gelen ürünün ağırlığı ise 270 gram olarak belirlenmiş.



    Disk standart kablosuz bağlantı güvenliği ile donatıldığı için sizin belirleyeceğiniz şifre vasıtasıyla istenmeyen bağlantıları da engellemiş oluyorsunuz. Dosyalarınıza sizin isteğiniz dışında kimseni erişme hakkı bulunmuyor.



    Aynı anda 4 HD videoya kadar, birden fazla cihaza aktarım yapabiliyoruz. Onun dışında 5 farklı cihaza kadar bağlanma imkanı sunabiliyor. Tabi ne kadarını kaldırabiliyor, wi-fi performansında göreceğiz.



    Hd tune skorlarına baktığımda ortalama 113 mb/s okuma değeri ve  9.5 milisaniye de erişim süresi sunabiliyor.



    CrystalDiskMark skorlarına geçtiğimizde ise diskin ortalama 120 mb/s okuma yazma değerlerine ulaşabildiğini görebiliyoruz



    Açıkçası, ben diskin tasarımını beğendim. Ailemle birlikte kullanabileceğim, ortak bir teknolojik ürün olduğunu düşünüyorum. Hem alan tasarrufu için ideal hem de kullanım rahatlığı gerçekten iyi. Yalnız çoklu bağlantı ortamlarından biri olan ofis ortamı için en azından içine SSHD bir disk konulması gerektiğini düşünüyorum.








  • Normal hddler için Wifi adaptörü varmıdır acaba

  • içindeki disk ssd olsa bile kablosuz ağın getirdiği sınırlamadan dolayı çokta farklı bir durumla karşılaşacağınızı düşünmüyorum. kablosuz ağın sağladığı hız standart bir hdd nin sağladığı hızdan çok daha düşük.

  • erişim şifresi koyabiliyor muyuz örneğin iş yerimde kullanmak istediğim fakat özel dosyalarımı kimsenin görmemesini istiyorum

  • Bunun 3.5 inç, 7200 rpm hızında, yüksek kapasiteli bir modeli olsa daha kullanışlı olur bence

  • Çok eksik bir inceleme olmuş. Hani sanki normal bir harici disk incelenirmiş gibi bir inceleme yapılmış ve My Cloud yazılımı hiç anlatılmamış arka fonda bi muzik eşliğinde birşeyler kurcalanmış sadece. Yazılımın getirdiği özellikler nelerdir neler yapılabilir bunlar en azından kısaca anlatılabilirdi. Mesela en basitinden sd card takıldığında my cloud veya pc de dashboarddan ayarlayarak siz uğraşmadan kartı takar takmaz verilerinizi bu harddiske atabileceğinizi hatta isterseniz verileri attıktan sonra sd cardı boşaltacak şekilde ayarlayabileceğinizi bu tip özelliklerini anlatabilirdiniz. Herşeyi geçtim güvenlik açısından bu ürünün ne tür özellikler içerdiği hiç anlatılmamış. İş böyle olunca sanki bize ürünü tanıtan editöründe eline aldığı ürünün özellikleri hakkında çok bir fikri yokmuş hissi veriyor bu video.

  • yada var olan hardiskinizi wireless lıyorsunuz bununla
    http://www.amazon.com/Toshiba-Wireless-Adapter-External-HDWW100XKWF1/dp/B00J3HMY1E

  • Hot spot özelliği ile internet erişimi ile ilgili olarak yanlış bilgi paylaşımı var dikkat edelim lütfen,
    Cihazın mevcut ayarları içerisinde, cihazınız mevcjt wifi ye bağlayıp, bununla beraber sizde mobil aygıtınızdan hot spot'una bağlanabiliyorsunuz böylece mobil aygıtınız internetsiz kalmıyor,
    Ayrıca bu cihaz mevcut wifi ye bağlanıp sistemde Nas cihazı olarak davranmasını ayarlayabiliyorsunuz.
    Sd kart daki dosyaları yedeklemesi ile ilgili davranışları belirleyebiliyorsunuz,
    Bunlar cihaz ile ilgili ilk aklıma gelenler.
    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.