Şimdi Ara

4-4'lük Maçta Cordoba Şaibesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4-4'lük Maçta Cordoba Şaibesi

    Beşiktaş, Antalyaspor'la 4-4 berabere kaldı. Cordoba bu kez eski takımına karşı son dakikada anlamsız bir gol yedi. Yılmaz Vural su şişesi fırlattı delirdi. İşte ateş gibi maç..
    Beşiktaş, Sakarya beraberliğinden sonra Antalya'ya da puan kaptırdı. Coşkun perdeyi açtı, Bobo (2) ve Ricardinho, Kartal'ı rahatlattı. Ev sahibi Coşkun (2) ve Volkan'ın golleriyle tam zoru başarırken, Bobo yine eşitliği sağladı


    Büyük takım olmak kolay değildir! Beşiktaş ilk golü yedi, ardından Bobo ile skoru eşitledi, Ricardinho ile öne geçti ve Bobo ile iki farklı galibiyeti yakaladı. Ne var ki Beşiktaş'tan fark bekleyenler, maçın bitiş düdüğüyle birlikte yine hüsrana uğradılar.
    Nasıl uğramasınlar! Kartal'ın yediği gollere bakın. Mahalle takımı yemez!
    Hele hele Runje'nin maşallahı var!
    Coşkun elini kolunu sallaya salaya geliyor, ceza alanı içinde kafayı vuruyor, savunmadan tık yok, Runje bırakın topa çıkmayı bizim gibi seyrediyor!
    Galatasaray ve Manisaspor yenilmiş, Antalyaspor deplasmanından alınacak üç puan hem Beşiktaş'a moral olacak, hem de müthiş bir avantaj sağlayacak. Nerdeeee....
    Bobo'ya lafımız yok. Takımda öne çıkan isim oldu. Hat-trick yaparken, özellikle mücadelesiyle göz doldurdu.

    Cömert Kartal
    Ev sahibi takımda Coşkun da müthiş idi. Hem yerde, hem de yüksek toplarda etkiliydi, attığı üç golle klasını konuşturdu.
    Diyeceksiniz ki maçın futbol kalitesi nasıldı? Bizce yüksek değildi.
    Sadece karşılıklı atılan sekiz gol dünkü maça damgasını vuran güzellikler olarak aklımızda kaldı.
    İki takımın da hem kalecileri, hem de savunmacıları kötüleri oynadılar.
    Beşiktaş yakaladığı puanları cömertçe harcamaya devam ediyor.
    Nasıl etmesin? Runje diye bir kaleci var, evlere şenlik. Bir maçı da al be kardeşim!
    Maç bitiminde siyah-beyazlı taraftarlar yine Tigana'ya tepki gösterdiler, istifaya davet ettiler.
    Tigana elbette bu takımın teknik patronu olarak suçlu olabilir! Buna lafımız yok.
    Peki, sahada top koşturanların hiç mi suçu yok? Elbette var... Takım olarak suçlular...
    Mağlubiyetten çıktılar, iki farklı galibiyeti yakaladılar, ama koruyamadılar.
    Onun için baş suçlular oyunculardır.
    Taraftarlara da bir çift sözümüz var... Tigana gitti, sorun çözülecek mi? Hadi gitti diyelim... Peki futbolcular! Sezon onlarla bitecek arkadaşlar.

    MAÇIN ADAMLARI
    Bobo ve Coşkun
    Üçer golün sahibi Coşkun ile Bobo'yu birbirinden ayırmak ve birini öne çıkarmak ayıp olur. Takımları adına çok büyük iş yaptılar. Bırakın iş yapmayı, 90 dakikaya damgalarını vurdular. Attıkları gollerle takımlarını ipten çektiler, alkışı hak ettiler.

    MAÇIN DAKİKALARI
    31 Taner yükseldi, kafayla topu Ali'yi indirdi, tecrübeli futbolcu çaprazdan gelişine kötü vurunca takımını bir golden etti.
    32 Taner, Gökhan Zan'ın kaptırdığı topu penaltı noktasına kesti, Coşkun araya girdi, İbrahim Toraman ve Serdar'a rağmen dokundu. Runje kıpırdayamadı, topu filelerde gördü: 1-0
    36 Ali Tandoğan sağdan kesti, Bobo altı pas üzerinde yükseldi, kafayı çaktı: 1-1
    38 Ali Tandoğan göbekten indi Bobo'yu gördü. Genç futbolcu solunda bekleyen Ricardinho'ya aktardı. Tecrübeli futbolcu önce düzeltti, sonra soluyla yerden sert vurdu: 1-2
    40 Kleberson orta sahadan solda hareketlenen Bobo'nun koşu yoluna topu gönderdi. Cordoba hatalı çıktı, seken topu Bobo soluyla dönerek boş kaleye gönderdi: 1-3
    45 Soldan kazanılan serbest atışı Levent altı pasa kesti, Coşkun tamamladı: 2-3
    69 Koray sağdan aldığı topla savunmayı geçti, zor pozisyonda dokundu, top Cordoba'da kaldı
    71 İbrahim Üzülmez, savunmayı çizgi halinde yakaladı, topla soldan ceza alanına girdi, kötü vurdu, top Cordoba'dan döndü.
    74 Volkan'ın sağdan korneri, savunmayı karıştırdı. Coşkun yükseldi, kafayla topu çatala gönderdi: 3-3
    85 Mustafa sağdan kesti, Ali Cansun topun üzerinden atladı. Volkan gelişine sağıyla yay üzerinden nefis vurdu: 4-3
    89 Koray göbekten indi, sağında bekleyen Bobo'yu gördü, Brezilyalı golcü sağıyla sert vurdu: 4-4

    ***

    Bobo isyan etti

    Sambacı, attığı gollerin galibiyete yeterli olmamasına sinirlendi, soyunma odasında kapıları yumrukladı

    Antalya karşısında üç gol atmasına rağmen, takımına üç puan kazandıramayan Bobo hırsını kapılardan çıkardı. Soyunma odasına ilk giden Sambacı, sonuca çok sinirlendi ve bu sinirle kapıları yumruklamaya başladı. Üç puan kazandıramamanın üzüntüsünü yaşayan golcüyü arkadaşları sakinleştirdi.

    En gollü maç
    Siyah - beyazlı forma altında ilk kez hat-trick yapan Bobo, bu sezon 10 maçta attığı 7 golle, Kartal'ın en golcü oyuncusu oldu.
    Antalyaspor-Beşiktaş mücadelesi, 2006-07 sezonunun en gollü maçı olarak notlara geçti. Oynanan 108 karşılaşmanın içinde 8 gollü biten tek karşılaşma dünkü mücadele olurken, karşılaşmada toplam 16 gol pozisyonu yaşandı, yüzde 50'si gol oldu.
    Siyah - beyazlılar, Süper Lig'de 76 maç sonra 4 gol birden yedi. Antalyaspor maçında kalesinde 4 gol gören Beşiktaş, en son 2004-05 sezonunun 4.haftasında kendi sahasında Gaziantepspor'dan 4 gol yemişti.
    Kartal'ın en çok eleştirilen isimleri arasında yer alan kaleci Runje, 303 dakika sonra kalesinde gol gördü. Hırvat file bekçisi, en son 8. haftada Erciyesspor maçın 89. dakikasında Lazarov'un ayağından bir gol yemişti.

    'Hokkabaz değilim'

    Tigana, "Elimde sihirli değnek yok" dedi, "Bu kulüpten gitmek için ya kovulurum, ya da başarılı olurum" diyerek kalacağını belirtti

    Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, Antalya beraberliğinin ardından yine ilginç açıklamalarda bulundu.
    Çok üzgün olduklarını ve yedikleri dört golün üçünün duran toptan geldiğini ifade eden Fransız çalıştırıcı, 21 günde 7. maçı oynadıklarına dikkat çekti.
    Tigana, böyle bir maçın ardından uyku hapı alıp uyumak istediğini belirterek, "Başım çok ağrıyor. Çünkü yenilen dört golün üçünü duran toptan yerseniz gece yatmak için ilaca ihtiyacınız olur" dedi.
    Tribünlerden yükselen istifa sesleriyle ilgili olarak çok net konuşan Tigana sözlerine şöyle devam etti: "Ben hokkabaz ve sihirbaz değilim. Elimde sihirli bir değnek yok. Bu kulübün son üç yıldaki dördüncü hocasıyım. Fırtınada teknemi asla terk etmem. Her zaman dümenin başındayım. Benim bu kulüpten gitmem için ya kovulmam lazım, ya da başarılı olmam lazım. Asla kendim gitmem. Türkiye Kupası'nı, Süper Kupa'yı kazandım. Türk geleneklerinde sürekli birilerini değiştirme adeti var. Eğer bina yaparken, ikinci tuğlayı yerleştirdiğiniz anda birinci tuğlayı çekerseniz o binayı yapamazsınız."
    Taraftar baskısının Beşiktaş'ta inanılmaz boyutlara ulaştığını da söyleyen Tigana, "Artık her şey benim üzerimde odaklanıyor. Bu sevindirici bir şey. Oyuncularıma odaklanmaktansa, benimle ilgilensinler. Onlar rahat etsin. Çünkü bu takımdan taraftar baskısı nedeniyle geçen sene dört oyuncu ısınmak bile istemiyordu" diye konuştu.
    Bu arada bir grup taraftar takımı havalimanında karşılarken, Tigana'yı protesto etti. "Go home Tigana" pankartı açıldı, futbolculara da tepki gösterildi.

    'Antalyalı olamadı'

    Oscar Cordoba, yediği hatalı gollerle Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural'ı çok sinirlendirdi. Dördüncü golde, elindeki su şişesini sahaya fırlatan Vural, "Cordoba, hala Antalyasporlu olamadı. Kendisine yapılanları hala sindiremedi" dedi. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker de, "Cordoba'nın son dakikada gol yeme alışkanlığı devam ediyor" diye konuştu.

    Kötü rastlantı!

    Beşiktaş'ta maç gününe kadar oynayıp oynamayacağı belli olmayan Ricardinho, dün sahaya çıktı, yine bileğini burktu. Kendi isteğiyle maçtan ayrılan oyuncunun, bu kez aynı ayağına darbe aldığı, ancak Sivas maçına yetişebileceği belirtildi. Sağ adalesinde çekme bulunan Ali de çıkmak istedi. Sakatlığı süren Nobre'nin ise Fenerbahçe maçına yetişebileceği ifade edildi.

    kaynak aktif haber







  • ya saçma sapan haberler bunlar. Cordoba bu tip golleri kaç defa yedi bizdeyken bi tek galatasaray maçında göze çarptı bunlar. Diz çökü tek elini açıp yediği onlarca gol var beşiktaşya oynarken
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zibidi_romeo

    ya saçma sapan haberler bunlar. Cordoba bu tip golleri kaç defa yedi bizdeyken bi tek galatasaray maçında göze çarptı bunlar. Diz çökü tek elini açıp yediği onlarca gol var beşiktaşya oynarken

    aynen
    her kalecinin iyi maçlarıda olur kötü maçlarıda
    buda oskar ın kötü maçlarından biriydi bence , duygusal anlar yaşadı belki
  • ne şaibesi ya cordoba şaibe yapınca eline ne geççek ya
  • hala mı cordoba'nın üzerine geliyo bu adi basın
  • dertligece bakıyorum basından biri olmuşun.çok gördü bu form esnin gibilerden
  • hicbir kalecinin bu kadar kotu olacağına inanmıyorum
    evet hatırlıyorum cordobanın sadece elini acıp dizinin ustune coktuğu pozisyonları, bu macta ise her pozisyonda kalesini terkedip topun uzerinden zıpladı
  • cordoba gibi 1 tane kaleci gelmedi türkiyeye hatta dünyada bile onun gibi kaleci çok az...

    ama bu adamı bile harcadı bu basın tebrik etmek gerek
  • Bjk Denizli maçında santranın önünden bir gol yemişti hatırlatırım.
    quote:

    Orjinalden alıntı: caglar_sss

    hicbir kalecinin bu kadar kotu olacağına inanmıyorum
    evet hatırlıyorum cordobanın sadece elini acıp dizinin ustune coktuğu pozisyonları, bu macta ise her pozisyonda kalesini terkedip topun uzerinden zıpladı
  • Cordoba'nı yediği goller bana Zalad' ın yediği golleri anımsattı (8-0'lık maç)

    Şaka bir yana.

    Cordoba bence aşırı konsantrasyonunun kurbanı oldu..
    İlk defa BJK maçına çıkıyordu ve sanırım önemli kurtarışlar yapıp bir anlamda BJK'a ben buyum demek istedi. Ama konsantrasyonu ters tepti ve dikkati dağıldı. İlk golü de hatalı yiyince iyice oyundan düştü.
    Ondan sonra zaten yakaladığı topları bile sektirmeden yakalayamadı. Yediği gollere ise söylenecek bir şey yok.. İnsanın hayatında bazı günler olur, o günlerde de ne işe el atsanız o işi batırır ve gününüz inanılmaz derecede kötü geçer. İyice bunalırsınız moraliniz sıfıra iner hiç bir şey yapmak istemezsiniz.
    Cordoba'da böyle bir gün yaşadı bence..


    Cordoba Türkiye'de çok beğendiğim kalecilerin arasındadır ve bence Runje ile kıyaslanamaz bile..
    BJK yönetiminin cordoba ile ilgili sorunları neydi bilemem ama. Bence gönderilmesi hataydı..




  • alıştı garip yemezse olmuyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: caglar_sss

    hicbir kalecinin bu kadar kotu olacağına inanmıyorum


    bknz:gaziantep kalecisinin (oğuz) yediği gollere

    görmeyenlerhttp://www.ligtv.com.tr den görebilir
  • ben bgs maçında ki bizim şampiyonluğumuza engel olan son golde bile cordoboda hiçbirşey görmüyorum bence adam çıktı oynadı son dk gol yedi oolabilir
  • adam şike yapsa bile son dakikaya bırakırmıydı o işi
    yönetim cordaba'yı resmen harcadı

    quote:

    Orjinalden alıntı: wolf1907

    ben bgs maçında ki bizim şampiyonluğumuza engel olan son golde bile cordoboda hiçbirşey görmüyorum bence adam çıktı oynadı son dk gol yedi oolabilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mckoray


    quote:

    Orjinalden alıntı: caglar_sss

    hicbir kalecinin bu kadar kotu olacağına inanmıyorum


    bknz:gaziantep kalecisinin (oğuz) yediği gollere

    görmeyenlerhttp://www.ligtv.com.tr den görebilir


    süper bir nokta.cordoba'yı bu kadar kötülemenin manası yok.zaten basının ağzıyla beşiktaş bu günlere geldi.cordoba bırakana kadar beşiktaşta kalmalıydı.arsenalin elinden alınan bir kaleci.arsenal cordobayı alamadıda gitti lehman'ı aldı.




  • eheheh biz diyince kızdılar.G.Antep kalecisine bi baksınlar önce
  • Cordobanın her zamanki haliydi bence...
    Oğuz da gerçekten çok kötüydü...Hasagiçi niye oynatıyolar diyordum Oguzu görünce niye oynattıklarnı anladm
  • Bu adamın daha önce maç sattığı belgelenmemişmiydi?Ne arıyor hala Türkiyede.
  • Adam şike yapsaydı maçı biz alırdık zaten ne kadar boş muhabbetler ya.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Erwin
    G.Antep kalecisine bi baksınlar önce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.