Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.443
Cevap
188
Favori
1.254.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    İkisi de yok, şuan tw 5.1.1

    Gayet hızlı.
  • S6 ile 5 tane video cektim. 1 tanesi fhd 60fps digerleri 4k. Benim cihazda hepsi aciliyor. Baska cihaza gonderdim sadece fhd olan acildi. Tvde ve bilgisayarda da sadece fhd olan aciliyor.


    Ek olarak Fhd olanda berbat camur gibi goruntu. Neden boyle isocell lens. Iphone 6s ile cekmedigime pisman oldum tekrar cekme firsatim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten İyi akşamlar,

    Daha önceden kamerayı açtığımda ekran titriyor ve 1-2 saniye kameradan ses geliyordu bu sebepten samsunga verdim kamera değişimi yapıp yolladılar.

    Şuan aynı sıkıntıyı yine yaşıyorum, özellikle 'snapchat' kullanırken yaşadığım bir sıkıntı .

    Ayrıca orijinal şarj kablosu , şarj ediyor gösteriyor ama şarj etmiyor .

    Bu sebeplerden doğan bir değişim hakkım var mı ? yoksa telefon yine tamir mi görecek bilgisi olan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuhanAtis691

    Arkadaşlar bi sorunum var. Telefonun ram tüketimi oldukça fazlalaşmaya başladı durup dururken. Daha doğrusu MühendisMurat bir liste vermişti, gereksiz ve devredışı bırakılabilecek uygulamalar diye (OneDrive, OneNote' Google'ın bazı uygulamaları vs.) ,bunları devredışı bıraktıktan sonra RAM tüketimi 80lere dayandı, Smart Manager'den sıfırlayınca da 77-75lere anca düşüyor. Bunları yapmadan önce sürekli 65-70 seviyelerinde geziyordu telefon 3 5 program açık olsa bile.Hele RAM sıfırlayınca 57-60lara iniyordu. Neden böyle olmuş olabilir?

    Not: Bu süre zarfında telefona ek bir uygulama yüklenmedi

    Yardım edebilecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: s6pil

    telefonun 3g açık iken şarj performansından aşırı derecede şikayetçiyim. Vodafone hat kullanıyorum. nette vodafone hatların 3g de çok fazla pil tükettiğini okudum ama gerçekliği konusunda net bir şey yok. Turkcell e geçmemin 3g kullanımı şarj süresine pozitif bir etkisi olur mu sizce ?

    Bende tam tersine turkcell'im vodafone'a geçeceğim.

    dayanamadım turkcell e geçmek için başvurdum az önce. pek bişi değişeceğini sanmıyorum. bu telefona 3g olmuyor işte yapacak bisi yok. wifi ile kullanırken her şey çok güzel 3g kullanımda pil göstergesi resimdeki gibi oluyor. Anlamadığım tek nokta bu Google hizmetleri wifi açıkken neden şarj yemiyor da 3g açınca böyle oluyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • S6'lar için Android 6.0.1 güncellemesini bence bu akşam Unpacked etkinliğinde verirler gibime geliyor. Fakat Samsung OTA ile bugün başlatmassa çok ciddi ayıp eder çünki hem resmi açıklamayla başlattık tamam diyorsunuz 5. 6. güne giricez güncelleme ortalıklarda yok. Bu güncelleme konusundada bazı kişiler ''Belki problemler vardır daha stabil değil galiba'' diyorda arkadaşlar zaten bu güncelleme problemli olsa Polonyada T-Mobile dağıtmaz güncellemeyi, Korede felan imkanı yok vermezlerdi. Bugün bence vermeleri gerekir diye düşünüyorum.
  • yazmayı unutmuşum ben de bu senkronizasyon kapalı olmasına rağmen aldığım görüntü bu 3g kullanımında boyl3 oluyor. ekran süresi de 2 buçuk 3 saat 3g de iken wifi de ise 4 saat üstü. telefon kasıyor mu diye soranlar olmuş kullanalım 6 7 ay oldu zerre kasma yok çok hızlı sorunsuz. tek sorunum 3g kullanımı ve kamera çıkıntısi. 3g deki pil ömrü o kadar rahatsız ettiki 70 80 lira taahhüt bozma parasını göze alıp turkcell e geçtim az önce. belki de vodafone un hiç suçu yok bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram kullanımı bütün s6 larda aynı yüzde 50 altına düşüremessin samart manegerle temizlesen bile saniyeler içinde yüzde 65-85 lere cıkar telefona yüklediğin uygulamalar bağlı olarak online oyun sosyal paylaşım v.s programların yüklü sayısına göre ama costüm rom varmıdır ram kullanımını düşüren bilmiyorum hiç yükleyip kullanmadım kullanan arkadaşlar yazar elbet o yüzden telaş yapma telefonun karakteri bu malesef samsung ram konusunda doğru dürüst yazılım güncelleme vermedi verdiği hesapta ram kullanımını düşürüyo demiş ama hikaye yüzde 1 belki etkilemiştir güncellemesi :D
  • efffsane E kullanıcısına yanıt
    Ben bir kere bile bakmamistim şimdi baktım :)
    Kitkat tan sonra ram kullanimina bakmak gereksiz. Arkaplanda sacma sapan ram harcayan uygulamalar yuklemeyin yeter. Bir de o temizleme programlari da epey ram harcar :) hic yuklemedim. Gerek de yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6pil S kullanıcısına yanıt
    Şebekeye çok alakalı. Bizim eve 150m uzaklikta baz istasyonu. Gece wi-fi bagli iken 8 saatte %2 filan yerken, şebeke de 3g de %3-4 yiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6pil S kullanıcısına yanıt
    Google'ı kaldırsak her şey tamam da... Telefon google'ın. Snapchat bile çalışmıyor onsuz.
  • Yeni açıklama gelmiş. Parmak izi sensörü sorunundan dolayı güvenlik güncellemesi ile birlikte vereceklermiş 6.0.1' i. Yani bugün falan gelmiyor hocam. Daha bekleriz bir müddet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lungorthin

    Yeni açıklama gelmiş. Parmak izi sensörü sorunundan dolayı güvenlik güncellemesi ile birlikte vereceklermiş 6.0.1' i. Yani bugün falan gelmiyor hocam. Daha bekleriz bir müddet

    Haydaaaa önümüzdeki hafta geldi geldi gelmedi Samsung hakkında artık düşüncelerim değişmeye başlayacak.

    Ben bunların hiçbirisine inanmıyorum arkadaşın dediği gibi S7'yi direkt MM ile duyuracaklar ondan böyle kıvırıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Şubat 2016; 18:34:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rorschach_


    Ben bir kere bile bakmamistim şimdi baktım :)
    Kitkat tan sonra ram kullanimina bakmak gereksiz. Arkaplanda sacma sapan ram harcayan uygulamalar yuklemeyin yeter. Bir de o temizleme programlari da epey ram harcar :) hic yuklemedim. Gerek de yok.

    arkadaşın bahsettiği ram temizleme programı yani smart maneger stok telefonla beraber geliyo hepimizde yüklü
  • ademoğlu21 A kullanıcısına yanıt
    Fatura tarihinden itibaren 6 ay içinde arıza ne olursa olsun değişim yapılmalı. Tamiri olmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 tanıtımı 8 de başlıyor beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 tanıtıldı.. Önemli farklar işlemci, 4 GB ram, batarya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar s6 dakı tum eksıklerı s7 ile kapattı ram pil sd kart, ama hala güncelleme yok anlaşılan yeni telefon alın yeni yazılım yok diyolar zaten olsana ahada buraya yazdım çeşitli buglar olacak. ümitsizlik abidesiyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fefeyx -- 21 Şubat 2016; 20:31:49 >
  • Gelelim sadede...


    Aslında birçok kişinin bildiği şey. Samsung efendi gözde telefonunu bugün tanıttı herkesin malumu. Biz S6 sahipleride ikinci sınıf muamelesi gördük. S7 yi satin alan kişi benden önce kullanacak son güncellemeyi. Satış pazarlama stratejisi ve açgözlülük uğruna bizi hiç saydılar. Daha onlar tanitdursun piyasada satışa çıkacakta ohoo lütfedip guncellemeyı verecekler.

    Samsung eşittir; telefon çıkarırım bir üst model çıkana kadar iyisin sonra bir hiç. Bir sonraki güncelleme Android N olacak büyük ihtimalle işte o zaman hepten yazık bize. Samsung'da her zaman son çıkan cihaza sahip olacaksın ki basın ağrımasın. S6 çıktığından beri güncellemeleri iyi bir zamanda aldık şimdi durum bu.

    Samsungcu insani böyle yapıyorlar gerisini siz düşünün arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fefeyx kullanıcısına yanıt
    Zaten bu saatten sonra bize 6.0 gelse bile kimse s7 kadar stabil bir s6 beklemesin.. Samsung hem özellikleri kısacak hemde dediğin gibi bazı bug'larla bizi s6 dan soğutmaya çalışacaktır..
    Eyy samsung zerre kadar delikanlılığın varsa, s7 de tanıttığınız bütün özellikleri s6'ya da verirsiniz (destekleyen özellikleri tabii)..

    Ancak Ozaman ayfoncuların sesini kesebilirsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.