Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.583
Cevap
257
Favori
1.700.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xR4d

    Parlak hocam

    paketleri bi gözden geçirirmisin bazı paketleri denedim kapanmış mesala

    20 TL KIFIRSAT = 7000
    20 TL HEDIYELİ S = 7000 bunları denedim olmadı.
    Yeni hat ve taşımalar içindir.
  • PARLAK47 HOCAM DÜN NUMARAMI TAŞIMA İÖÇİN BAŞVURDUM NE ZAMAN AÇILIR KAÇ GÜNDE BİRDE GANİ DİĞER TARİFELERİNE NASIL GEÇEBİLİRM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parlak47

    Yeni hat ve taşımalar içindir.

    Alıntıları Göster
    Yeni taşıma yaptık zaten iki tarifeyide denedim olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be-Mine

    Harika bir konu açılmış zamanında, yeni görüyorum. Tebrik ve teşekkür ederim.

    Ben de Turkcell faturasızdan Vodafone'a geçmek için araştırmaya başlamıştım geçen gün. Vodafone sitesinde en düşük maliyetli olarak görebildiğim "Hesaplı 2GB" (23TL karşılığında yurt içi her yöne geçerli 750 dk, 250 SMS ve 2 GB) tarifesini görüp mantıklı buldum. Bir de Google'da aratınca karşıma bu konu çıktı.

    İlk mesajda detaylıca anlatılmış ve bazı ek bilgiler de verilmiş. Yalnız şu aklıma takıldı, 2. tabloda üstte bahsettiğim 23TL olan "Hesaplı 2GB" tarifesi 22 TL olarak görünüyor. Mesajın güncel olduğunu düşünürsek;

    SORU: hat taşıma için şahsen başvuranlara 23TL olarak, mesajla 7000'e başvuranlara ise 22TL olarak mı uygulanıyor o zaman, fark neden kaynaklanıyor?



    Ben dün numara taşıma için bir Vodafone bayiisine gittim. Şu kimlik fotokopisi, imza işleri geriyor beni her seferinde. Kimlik fotokopisini alıp not veya kaşe basmazlardı üstüne, bizim de birşey yazmamıza imkan olmazdı eskiden. Şimdi dijitale geçtik dediler, kimliğin fotoğrafını çektiler cep telefonu ile. Sözleşmede ise temel ad-soyad vsyi doldurup gerisini doldurmadan bu haliyle imza attırıyorlar, gerisini sonra dolduruyorlarmış. Ben de özellikle "Faturasız Hat" ve "Numara taşıma" gibi seçenekleri kendim işaretledim. Özel verilerin paylaşılması gibi seçeneklerin işaretli olmadığından emin olarak imzaladım ve kendim de fotoğrafını çektim. İstemesem sözleşmenin örneğini de vermeyeceklerdi zaten. Yalnız bayii kaşesini ve imzasını attırmayı unuttum, tüm bu kendimi güvene alma işlemlerim boşa gitti sayılır. Şu kimlik bilgileri ile dolandırıcılık, kredi çekme, işletme açma vs. gibi ahlaksızlıklarla karşılaşmak hiç hoş olmasa ve mantıklı gelmese de fiili olarak başına gelmiş insanlar olduğunu duymak moral bozuyor ve diken üstünde bırakıyor.

    Neyse, sonuçta tarife olarak en düşük fiyatlı olan "Hesaplı 2GB"ı seçerek başvuru yaptım. Numara taşındıktan sonra ise ilk mesajda 20 TL olarak görünen "Konuştuğunca İnternet Fırsat" ya da "İnternet Hediyeli S" tarifelerinden birine geçmeyi düşünüyorum. Benim için 2GB fazla bile geliyor, zaten 1 yıla yakındır Turkcell 20 TLlik "EKO 1GB" paketini kullanıyorum.

    SORU: Vodafone sitesinde örneğin Hesaplı Tarifeler için "1 Şubat 2019 itibariyle abone alımına kapanacaktır." ibaresi var. Peki bu ilk mesajda belirtilen tarifeler için buna benzer son başvuru tarihi gibi bir süre var mı dikkate alınması gereken?

    SORU: Vodafone TL yükleme için online olarak (kredi kartından vs.) en düşük ne kadar yüklemeye izin veriyor? Turkcell'de önceden 15-20 TL yüklenebiliyorken en son 30TL'ye yükseltmişlerdi. Vodafone da bu çakallığı yapıyor mu bu aralar, minimum tutar ne?

    Turkcell hesabımda 17.68 TL bakiye var, Ocak ayının Telsiz Kullanım Ücreti olarak 2.32 TL kesilmiş bir ara, o yüzden 20 TLlik paket de yenilenmedi zaten. Bildiğim kadarıyla numara taşıma sonrasında Turkcell kalan ayların TK ücretini de almak isteyecek (27,86-2,32=25,54 TL). Yani borçlu çıkma ihtimalim de var anlaşılan. Turkcell affetmem alırım diyor aşağıdaki linkte:
    https://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/duyurular/on-odemeli-hatlarda-kalan-tllerin-iadesi



    SORU: Turkcell'in kalan bakiyeyi TKU adı altında kesmesi ihtimaline karşı bu + bakiyeyi kullanmak ya da transfer etmek mantıklı olur mu? Hattını taşıyan arkadaşların + veya - bakiyelerinin akıbeti ne oluyor?

    10 TL transfer için 3,29 TL işlem ücreti istiyor Turkcell diğer bazı kısıtlamalarla beraber (Vodafone 2 TL imiş) :

    SORU: Vodafone sitesinde örneğin Hesaplı Tarifeler için "1 Şubat 2019 itibariyle abone alımına kapanacaktır." ibaresi var. Peki bu ilk mesajda belirtilen tarifeler için buna benzer son başvuru tarihi gibi bir süre var mı dikkate alınması gereken?

    CEVAP: Tarifeler yeni abone alımına kapandığı zaman mevcut aboneler aynı tarifeden faydalanmaya devam etmektedir. (Turkcell gibi paket değildir)

    SORU: Vodafone TL yükleme için online olarak (kredi kartından vs.) en düşük ne kadar yüklemeye izin veriyor? Turkcell'de önceden 15-20 TL yüklenebiliyorken en son 30TL'ye yükseltmişlerdi. Vodafone da bu çakallığı yapıyor mu bu aralar, minimum tutar ne?

    CEVAP: Vodafone TL yükleme bankalar, vodafone yanımda, online self servisi ve vodafone tüm kanallarından 17.01.2019 itibari ile minimum yükleme 25₺ maksimum 100₺ olmuştur.
    Yüklemeler : 25-27-30-35-40-50-100 dür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xR4d

    Yeni taşıma yaptık zaten iki tarifeyide denedim olmadı.

    Alıntıları Göster
    Evet minimum yükleme 25₺ olduğu için birçok tarifeyi yeni abone alımına kapattılar. Buradaki arkadaşlarda ilk mesajı okumadan tüm sırları açıklamamızı istedikleri için açıklar ortaya çıkmadan dillendirilmeden kapatılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derya78

    PARLAK47 HOCAM DÜN NUMARAMI TAŞIMA İÖÇİN BAŞVURDUM NE ZAMAN AÇILIR KAÇ GÜNDE BİRDE GANİ DİĞER TARİFELERİNE NASIL GEÇEBİLİRM
    Not: Sizden ricam büyük harflerle yazmayınız.
    Taşımalar 3-6 gün arasında olmaktadır.
    Hat aktif olduktan sonra TL yüklemeden önce istediğiniz tarifenin kodunu 7000 e göndererek geçiş sağlayabilirsiniz.
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam emeginizi takdir ediyorum haklısınız kapanmış coğu güncelediniz sanırım paketleri takipteyiz.
  • Turkcell'den Vodafone'a taşımayı düşünüyorum. Hesaplı 6gb tarifesini kullanacağım. 1 şubat itibariyle tarifeler kapanacakmış. ilgli sayfada "Bittikçe internetini doldurmak sadece 15TL" yazıyor. Daha aşağida ek 1gb 5tl yazıyor. Bu doldur secenekleri halen aktif mi? Kullananlar yada bilenler cevaplarsa sevinirim. En geç 22 ocak'a kadar taşımayı düşünüyorum.



    VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErdalTanyeri

    Turkcell'den Vodafone'a taşımayı düşünüyorum. Hesaplı 6gb tarifesini kullanacağım. 1 şubat itibariyle tarifeler kapanacakmış. ilgli sayfada "Bittikçe internetini doldurmak sadece 15TL" yazıyor. Daha aşağida ek 1gb 5tl yazıyor. Bu doldur secenekleri halen aktif mi? Kullananlar yada bilenler cevaplarsa sevinirim. En geç 22 ocak'a kadar taşımayı düşünüyorum.



    Sadece tarifeye alımlar kapanabilir. Çoğu zaman sms ile geçişleri kapatmıyor. Doldur ve ek paketler evet oluyor.
    6Gb doldur 15TL dir. (Vergiler hariç)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strongergo

    parlak47 hocam merhaba

    benim hattım faturalı Vodafone, taahhütü bitmiş durumda ve 21 Ocaktan sonra tarifem pahalı fiyatından olacak.

    benim öğrenmek istediğim numara taşıma yaparsam acaba talepte bulunduğum tarihten itibaren mi geçerli olur yoksa geçişin olduğu gün mü esas alınır? o nedenle ücret fazla ödemek istemiyorum ve geçiş yetişmez diye merak ettim bir fatura daha yansımasını diye.



    2.sorum da faturalıdan faturasıza Vodafone içerisinde geçersem vergi ücretleri v.s. son faturaya yansıtılır mı? ayrı bir ücret de öder miyim?

    3.sorum numara taşıma da telsiz ücreti 1 sene boyunca alınmıyordu. bu hâla geçerli mi tüm operatörler için?
    parlak47 hocam sanırım gözünüzden kaçtı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 18 Ocak 2019; 21:54:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strongergo

    parlak47 hocam sanırım gözünüzden kaçtı :)

    Alıntıları Göster
    Faturalıdan faturasıza geçerseniz yıl sonuna kadar olan tüm telsiz kullanım ücretleri son çıkacak olan faturanıza yansıyacaktır.
    Faturalı hattınızdan başka operatöre taşıyıp geri faturasız tarifeye geçerseniz yıl sonuna kadar olan tüm telsiz kullanım ücretleri vodafone üstlenecektir.
  • 3 gün önce annem için vodafone a başvurduk geçiş bugün tamamlandı. 3 gün önce 20TL'lik tarifeler kalkmış. Gani M sitesinde hala 20tl olarak görünüyor fakat ona da geçmiyor. "Seçmiş olduğunuz paket için kısıtınız mevcuttur. Talebiniz gerçekleştirilememiştir" diyor. Var mı güncel 20tl lik ortalama 500dk 500sms 2gb paket?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flymoon

    3 gün önce annem için vodafone a başvurduk geçiş bugün tamamlandı. 3 gün önce 20TL'lik tarifeler kalkmış. Gani M sitesinde hala 20tl olarak görünüyor fakat ona da geçmiyor. "Seçmiş olduğunuz paket için kısıtınız mevcuttur. Talebiniz gerçekleştirilememiştir" diyor. Var mı güncel 20tl lik ortalama 500dk 500sms 2gb paket?
    Maalesef ilk mesajdaki tarifeler günceldir. Sms ihtiyacınız yoksa 21TL ye 750DK+1GB için SUPER600->7000
    Sms ihtiyacı varsa 23TL ye 750DK+1000SMS+3GB için HEDIYELI M->7000
    12 ay her ay tarife yenileme ile geçerli 1GB için 1GB HEDIYE->7000
    23TL ye 750DK+1000SMS+4GB sahip olabilirsiniz.
    Pardon 21tl olmuş daha 18tl aklımda kalmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 19 Ocak 2019; 0:14:40 >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Şuan için en uygun paket bu görünüyor. En azından yıl sonuna kadar telsiz kullanım ücreti yok. Bakalım ilerleyen günlerde 20tl civarı paket olursa ona geçiririm. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flymoon

    Şuan için en uygun paket bu görünüyor. En azından yıl sonuna kadar telsiz kullanım ücreti yok. Bakalım ilerleyen günlerde 20tl civarı paket olursa ona geçiririm. Teşekkürler.
    Minimum yükleme 25tl oldu ondan 20tl lik tarifeleri abone alımına kapattılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingRoot

    Yapmayın hocam. Sadece Vodafone çeken bir bölgede ara tatilde kullanmak için tüm hatları Vodafone'a taşıdım. Hepsinin geçişi yarın sabah tamamlanacak. Şimdi 20 TL'lik tarifelerin hiç birini kullanamayacak mıyız?

    23tl Hediyeli m + 1gb hediye kullanın daha ucuza geliyor 750dk+1000sms+4gb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 19 Ocak 2019; 0:12:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Numaramı turkcell faturalıdan vodafone faturasıza geçirmeyi düşünüyorum. Hattı herhangi bir tarifeden 12 taahhütsüz mü açmam gerekli?
    - Konu başındaki tarifeler 12 ay kalma sözlü tarifeler mi?
    - Yeni vodafone lu olacağım için "hesaplı 4gb" tarifesini yapamaz mıyım illa 2. tabloda ki "yeni hat veya hat taşıma" kısmından mı seçmem gerekli?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thekurufasulye

    - Numaramı turkcell faturalıdan vodafone faturasıza geçirmeyi düşünüyorum. Hattı herhangi bir tarifeden 12 taahhütsüz mü açmam gerekli?
    - Konu başındaki tarifeler 12 ay kalma sözlü tarifeler mi?
    - Yeni vodafone lu olacağım için "hesaplı 4gb" tarifesini yapamaz mıyım illa 2. tabloda ki "yeni hat veya hat taşıma" kısmından mı seçmem gerekli?

    Konu başlığından anlaşıldığı gibi tüm tarifeler faturasız kontörlü tarifelerdir.
    Yeni hat ve tasimalar tüm tariflere gecebiliyor
    Mevcut aboneler yeni hat ve tasimalar için olanlara geçemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 19 Ocak 2019; 0:19:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.
    Aslında 10-15 senedir turkcell de faturalı hattım var bu yüzden faturalı ile faturasız hat arasındaki farkı bilmiyorum desem yeridir. Sanırım yanlış yazmışım.
    Sormak istediğim soru kontratsız paket olarak mı taşımam gerekli hattı mı?
    Düzeltme: Olayı çözdüm tamam. Siteden faturalı kısmına bakıyormuşum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekurufasulye -- 19 Ocak 2019; 0:29:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingRoot

    Teşekkürler. Bu durum yine hiç iyi olmadı ama 1 ay öyle yapacağız çare yok hatlar yarın taşınıyor. Vodafone'da artık 20 TL yüklenemiyor mu 25 mi oldu? Sitesinde hala 20 TL görünüyor.

    İlk önce bankadan kaldırıldı sonra sanal yükleme Vodafone bayilerinden daha sonra yanımda yada selften kaldırırlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.