Şimdi Ara

İletişim vergisinde indirim sinyali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ümit ederim aşağıdaki haberle ilgili gelecek günlerde olumlu gelişmeler olur:


    İletişim vergisinde indirim sinyali
    Başbakan Erdoğan, iletişimden alınan vergi oranlarının yüksek olduğunu belirterek, kademeli indirim için çalışma başlattıklarını söyledi.

    NTV-MSNBC VE AJANSLAR
    Güncelleme: 15:13 TSİ 06 Kasım 2006 Pazartesi

    ANTALYA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Telekomünikasyon Birliği’nin (ITU) Antalya’da yapılan Tam Yetkili Temsilciler

    Konferansı’nın açılışına katıldı. Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşümü yönünde hızlı bir çalışma yürüttüklerini anlatan Başbakan, hükümetin vizyonunu dünyaya açık bir toplum olarak niteledi.
    “Türkiye artık 24 saat online bir devlettir” diyen Başbakan Erdoğan, hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıların haberleşme teknolojilerini daha etkin kullanmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

    ‘İLETİŞİMDE VERGİ YÜKSEK, ÇALIŞMA BAŞLATTIK’
    Erdoğan bu amaçla yüksek olduğunu belirttiği iletişim vergisi oranlarını kademeli olarak düşürme çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Türkiye’de halen elektronik haberleşme hizmetlerinde vergi oranının yüksek olduğunu biliyoruz. Bunun bilgi toplumuna dönüşme yolundaki hızlı ilerlememizi aksatmaması için vergi yükünün kademeli olarak azaltılması yönünde çalışmalara başlamış bulunuyoruz. Türkiye’de bu alandaki düzenleyici otoritelerin, işbirliğini artırarak daha etkin bir içeriği, daha etkin bir altyapıyı tüketiciye sunma gayretinde olduklarını memnuniyetle görüyoruz” dedi.

    ’CEP’ ABONESİ 50 MİLYONU AŞTI
    Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ise Türkiye’de sabit telefon abone sayısının 19 milyon, mobil telefon abone sayısının ise 50 milyonu aştığını ifade etti.


    Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/news/390001.asp







  • özel iletişim vergisi %25 kdv %18 eee ne kaldı mesaj çekme vergisi falan indirsinler tabi kardeşim ne bu ya artık gerçeten yakında nefes alma vergiside çıkarırlar bunlar. bir fatura geliyor yarısı vergi zaten. artık indireme gidilmesi gerekiyodu umarım gerçekleşir ve biraz olsun iletişim ucuzlar
  • 2007ye vergilerlerin artmasıyla gireceğiz.çok vergi ödüyoruz çokk.yazık bu millete ya.allah herkeze kolaylık versin.gerçe avrupadaki vergilerin çok yüksek olduğunu biliyorum ama bizim gelirimiz düşük.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: recep41

    2007ye vergilerlerin artmasıyla gireceğiz.çok vergi ödüyoruz çokk.yazık bu millete ya.allah herkeze kolaylık versin.gerçe avrupadaki vergilerin çok yüksek olduğunu biliyorum ama bizim gelirimiz düşük.

    insallah artmaz indirime girercek dıyolardıı.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.