Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil4 Android
5 sn
2.352
Cevap
211
Favori
409.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan herhangi bir kampanya yok mu acaba. Kemer üstü için buz lazer düşünüyorum kampanya olursa tüm vücutta düşünebilirim
  • fiyat bilgisi verebilecek olan var mı buz lazer için
  • Muhtemelen yakında iğneli epilasyona girmeyi düşünüyorum. Hem 3 seansta kesin bitiş garantisi var. Ayrıca, sakal bölgesinde de kesin çözüm bu.

    Üstteki Doktorlu olan, Avcılar kliniği profesyonel görünüyor. Nişantaşında da biraz araştıracağım.

    En iyisini bulmak için, önerilerinizi beklerim arkadaşlar.
    Selamlar
  • farukurbuz F kullanıcısına yanıt
    sayın farukurbuz
    Kemerüstü 8 seans paket fiyatı 2750 TL dir. Seans ücreti 475 tldir
    Tüm vucut kalça kasık hariç 8 seans 3600 tldir. Seans ücreti 600 tldir
    Tüm vucut kalça kasık dahil 8 seans paketimiz fiyatımız 4750 tldİr. Seans ücreti 750 tldir
    Paketlerde elden taksitlendirme yaparak yardımcı oluyoruz.

    iyi günler
  • babadol kullanıcısına yanıt
    sayın babadol yorumunuz için teşekkür ederim.
    Tüm lazer cihazlarında malesef mevcut teknoloji ile kalıcı bir sonuç oluşturmak her bireyde için söz konusu olmuyor. Yapılan işlemler sonrası bireysel faktörlerin etkisiyle daha iyi yada daha kötü sonuçlar elde edilebiliyor. Bu cihazlara girip iyi sonuç alanlar olduğu gibi kıllanma artışı yaşayan yada hiç sonuç alamayanlarda olmaktadır. Burada hep söylediğimiz gibi bu durum kıl kök derinliği ile lazerin ulaştığı etki derinliğine bağlı olarak ortaya çıkan sonuçlardır.Bunu önceden tahmin etmek mümkün olmadığı için tek yöntem deneyimlemektir. Ayrıca lazere girdikten ve seanslar bittikten sonra oluşacak etkinliği değerlendirmek ve oluşan sonucu net ifade edebilmek için minimum 6 ay maksimum 2 yıl geçmelidir. Bu süreç geçmeden oluştuğu düşünülen sonuçlar yanıltıcı olabilir. Bu konuyla ilgili daha önceki yazılarımda alexandrite ile diod ların karşılaştırılmasını yaptım merak eden arkadaşlar oradan okuyabilirler.

    Saygılar
    Op.Dr. Kadir AKSU
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babadol

    Buz lazere gidecek, kesin çözüm olacağını düşünecek arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum, 6-7 seans alexandrite yöntemi ile gittim, iyi bir lazer merkezinde, yarıdan fazla azalma var, muhtemelen 1-2 seans daha giderim, ondan sonra da iyice azalır yeter. Bir yer size diyorda ki tamamen kurtulacaksınız, eğer iğneli epilasyon değilse paranızı çöpe atmaya hazır olun.
    Bende 8-10 seans alexandrite lazere gittim ancak faydasını gördüm denemez,sadece çok az bir azalma oldu o yüzden güvenim azaldı bu tarz şeylere ancak araştırdığım kadarıyla iğneli epilasyon kesin çözdüm deniyor,ancak iğne kısmı korkutuyor insanı :)
  • kamil611 K kullanıcısına yanıt
    Cilt tipinizin ve tüy tipinizin uygun olması lazım, zaten lazer sadece azaltır, inceltir diyelim ya da.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • babadol kullanıcısına yanıt
    Cildim hassas beyaz ten ve siyah tüy tipine sahibim. sanırım bu iyi birşey operasyon için
  • kamil611 K kullanıcısına yanıt
    Evet iyi, muhtemelen uygulama tam doğru yapılmamıştır, biraz paraya kıymak gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kamil611 K kullanıcısına yanıt
    Sayın kamil61 teninizin beyaz kıl renginizin siyah olmasının size sağladığı tek avantaj lazer cihazlarının kılı görebileceği avantajıdır. Ama bu şekildeki kılda işlem etkili olur daha iyi sonuç olur gibi bir sonuca ulaşmak malesef mümkün değil. Örneğin kıl yapısı sizden daha ince ama kıl kökleri yüzeyel olan bir birey diod buz lazere girerek sizden daha iyi bir sonuç alabilir. Daha öncede belirttiğim gibi sonucu etkileyen majör faktör kıl kök derinliğinin lazerin etki alanının içinde olması yani yüzeye yakın yerleşimli bir kök olmasıdır.Aksi taktirde lazerin etki alanı dışında kalan her kıl sadece uyutulur ve belli bir süre sonra uyanarak nüks eder. Bu süre kişiye göre değişir. diğer bir sonuçsa kıl uyumaz incelir daha geç çıkar. Cilt hassasiyetiniz alexandirate işlemi için dez avantajdır. yüksek derecelere çıkılamaz. Ona keza teknolojileri iyi anlamak gerekir. alexandirate diod buz lazerlerden bir önceki teknolojidir. her kıla uygulanamaz. Alexin erkek epilasyonda ince ve derin kıllarda artış yaratma riski diod buz lazerlere göre çok daha fazladır. Bu nedenle bölgeler görülmedenve iyi bir değerlendirme yapamadan kişiye direkt lazer uygulanmamalıdır.

    Op.Dr. Kadir Aksu
  • babadol kullanıcısına yanıt
    sayın babadol sizin paylaşımınız üzerinden buradan tekrar okuyan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla tüm sayfalarda yazmış olduğum bilgileri şöyle bir genel ifade etmek isterim. Görüyorum ki geçmiş sayfalara gitmek zor oluyor burada tekrar genel bir değerlendirme yapayım;

    Buz lazerin etkisiz yada alexten daha az etkili olduğu söylemi bilimsel olarak malesef doğru değildir. Çünkü diod buz lazer teknolojisi alexin etkinlik sağlayamadığı derinlikteki kıllar için ve alex sonrası incelmiş tüyler için tasarlanmış etki derinliği alexten daha yüksek olan cihazlardır. Teknik olarak diod buz lazere girip sonuç alamamış bir bireyin daha sonra alexten sonuç alması mümkün değildir. Bunun sebebi gerçek bir buz lazerin etki derinliğinin alexlerden daha derin olmasıdır.Tasarımı bu şekilde yapılmıştır. Tersi durum ise mümkündür yani Alexse girip sonrasında buz lazere giren bireylerde oluşacak iki sonuç vardır. 1-Alex sonrası ölmemiş ama incelmiş olan kıllarda sonuç alınabilir 2- kalan ince kıllar diodun da etki alanı dışında ise yani derinlik çok yüksek ise alex sonrası alınan sonuç değişmemektedir.Buradan çıkarılacak sonuç bir bireyin sadece kıl rengine ve tipine bakılarak yada çok daha absürt bir uygulama olan ve sıkça yapılan bireyin yüzüne bakıp sizde şu sonuç oluşur şu kadarı biter demek tamamen bilim dışı , ticari kaygıyla satış yapmak amaçlı yapılan söylemlerdir. Eğer siz buz lazere girip sonuç alamayıp alexten sonuç aldıysanız bunun gerçekleşmesinin başlıca nedenleri şunlardır ;

    1- Girdiğiniz cihazın size buz lazer olduğu söylenmiştir fakat cihaz buz lazer değildir. Piyasada buz lazerin doktor olmayan veya hastane içinde olmayan kurumlarda kullanımı yasaktır. genelde ıpl cihazlar buz lazer diye satılarak kişiler kandırılmaktadır. Kişiler buz lazere girdiğini düşünmektedir. bu duruma malesef piyasada sıkça rastlanmaktadır.
    2-Eğer girdiğiniz cihaz gerçek buz lazerse işlemi yapan kişi olması gerekenden daha az atış yapmış olabilir yada seans esnasında enerjiyi düşük tutarak (acısız olması için ) seans etkinliğini düşürülmüştür
    3- Lazerlerde alex yada diod olsun oluşan sonucun etkinliğini söylemek için minumum 6 şar ay aralarla 2 yıllık bir takip gerekir. ancak 2 yılın sonunda bir bölgede kıl çıkmıyorsa sonuç kesinleşir. Bu süreye kadar oluşan sonuç net değildir çünkü kılların uyumuş olma ihtimali mevcuttur.Yani sizin seanslarınızın sonucunu konuşmak için oldukça erkendir. Ama memnun olmanız iyi bir gelişmedir. kalan 2 seansınız bittikten sonra üzerinde seanssız 6 ay geçtiğinde tekrar açmış olduğum bu konuda durumunuz hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

    Sonuç olarak şunları söyleyebiliriz ;
    * Kıl kök derinlikleri ölçülemediği için lazerde oluşacak sonuç önceden kesinlikle taahhüt edilemez.Kurumlar oluşacak olan sonucu ancak işleme giren kişi gibi seanslar bittikten sonra görebilir öncesinde bilgi verirken sadece genel veriler ifade edilebilir. Bunlarda her birey için geçerli değildir.

    * Kişinin işlem yapılacak bölgelerinin önceden muayene edilerek belirlenmesi en doğru yöntemdir. Zira ince ve derin ayva tüylerinde lazerin kalınlaştırma riski vardır. Genellikle bireyler bunu artış olarak tanımlar. Bu risk alexte buz lazerlere göre daha yüksektir.

    OP.DR.KADİR AKSU
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Saygı duyarak iki çift lafım olacak,

    Öncelikle buz lazerin birincil yöntem olmadığını, yoğun ve koyu renkli tüyler için alexandrite tipinin gerekli olduğunu söylemiyorsunuz. Diode lazerin alexandrite sonrası ince tüyler için kullanılabileceğini, koyu cilterde ciddi acılara ve yanıklara sebep olabileceğini söylemiyorsunuz. Herhangi bir lazer tipiyle kesin sonuç almak, yani tüylerden tamamen kalıcı olarak kurtulmak imkansızdır, insanlara bunu da söylemiyorsunuz.

    Muhakkak işinizde tecrübeli, başarılı bir insan olabilirsiniz, asla saygısızlık yapmak istemem, ama insanlara umut pazarlamayın, bu işi yıllarca araştırdım ve çevremde çok insan süper kaliteli sağlık merkezlerine parasını kaptırdı. İnsanlara neyin ne olduğunu, tüm alternatiflerle kıyasını ve aradaki farkını anlatmadıkça buradaki samimiyetinize inanmıyorum, çünkü insanlar bu konuda bilgisiz ve bilmediği bir alana para harcamaya hazır.
  • babadol kullanıcısına yanıt
    sayın babadol öncelikle sadece bu sayfayı okumuşsunuz anlaşılan. geçmiş yazılarımı okumamışsınız zira okumuş olsaydınız lazerde bitiş olasılığının düşük olduğunu 7 yıldır yazan tek kişinin ben olduğumu görürdünüz. Kusura bakmayın ama bu şekilde yazıları okumadan yorum yapmanız sizin çokta objektif olmadığınızı gösteriyor. Öncellikle 94 sayfa boyunca lazerin bitiş olmadığını ve bu konuda neler olabileceğini kesin bitiş yönteminin iğneli epilasyon olduğunu , yazdığım gibi bu konu doktor olmam sebebiyle de alanımdır ve aksini söylemem mümkün değildir. Aynı zamanda iğneli epilasyonda Türkiye de yazılı garanti veren ilk ve tek kurum sahibiyim.
    Forumun eski üyesi olup kurumumda hizmet alan kişiler bu konudaki tutumumu çok net bilir. Çok uzun zaman konuyu takip etmiş olsaydınız bunu görürdünüz. Söylemiş olduklarınızı bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum ve sizi yazılarımı okumaya davet ediyorum. Burası takribi 7 yıldır oluşturmuş olduğum bir bilgi platformudur benimle iletişime geçmiş tüm bireyler de bu söylediklerinizin tamamını tarafımdan dinlemiştir.
    Ayrıca bir doktor ve 7 yıl sadece erkek epilasyon yapan bir kuruma sahip , binlerce lazer ve iğneli hastası olan biri olarak taktir edersiniz ki sizden cok daha fazla bilgi ve tecrübe sahibiyim. Tabi başka bir kurumda benden daha uzun süreyle çalışıp erkek epilasyon yapmış bir doktor değilseniz Yada alex cihazı satan bir firma temsilcisi değilseniz.

    Yanlış bildikleriniz
    * İnsanlara önce alex sonra buz lazere girin demek 2 kat para harcatmaktır.
    * Alexe uygun kıl tipi dioda zaten uygundur.
    * Bir estetisyenin sizi alexle yakma olasılığı diodla yakma olasılığından daha yüksektir. özellikle buz lazerde yanık yapma riski oldukça düşüktür.

    Bir doktor olarak bilgi vermek adına yeterince vakit ayırmaya çalışıyorum. Lütfen yazıları okumadan hakkımda yanlış fikir sahibi olup yanlış bilgilendirme yapmayın. Daha öncede defalarca yapıldığı için yazıyorum benim üzerimden prim yapmaya çalışan kurumlardan biriyseniz lütfen başka bir başlık açarak orada reklamınızı yapın. İki sayfa yazımı zahmet edip okumadan yaptığınız yorumları emeğime saygısızlık olarak değerlendiririm. sizin söylediğiniz bu sözleri ben yaklaşık 7 yıldır burada zaten yazıyorum. yeni bir şey söylemiş olmuyorsunuz.

    OP.DR.KADİR AKSU
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Talihsizlik olarak ben de değerlendirebilirim, lakin takdir edersiniz ki burada açıp 94 sayfayı okuyamam, eğer burası bir rehber niteliğindeyse ilk sayfaları bu konu için kullanmanız daha doğru olur, bilgi ve tecrübeniz muhakkak çoktur, daha fazla araştırıp size tekrar yazmayı düşünüyorum, vakit ayırdığınız için teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • babadol kullanıcısına yanıt
    Sayın babadol iyi niyet ve samimiyetinizden dolayı bende teşekkür ederim. Sayfalar arası gezdikçe hakkımdaki fikriniz değişecektir umarım. Erkek epilasyon konusunda oldukça az olan bilgiyi araştırma ve geliştirme adına fikir alışverişine her zaman açığım. Verdiğim bilgiler bilimsel makalalerden elde edilen bilgiler olup tecrübelerimle de teyitlidir. Hatalı veya eksik bir bilgiye rastlarsanız beraber tartışmaktan keyif alırım. Sonuçta sizin de amacınızın doğru bilgiye ulaşmak olduğuna kaniyim. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ince kılları nasıl yok edicez varmı çözümü
  • Beavis34 kullanıcısına yanıt
    Sayın beavis34 ince kıllarda tek tercihiniz iğneli epilasyondur. Lazer epilasyon ayva tüyü olarak tabir edilen ince kıllarda kalınlaşmaya neden olabilir. O nedenle işlem yapılacak alanda %30 dan fazla ayva tüyü varlığında lazer uygulanması risklidir. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim iğnelide kabuk yapıyor diye biliyorum tek tek 1 saat sürer ya uğraşılır mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beavis34 kullanıcısına yanıt
    Sayın beavis34, öncelikle cevap vermem hususunda teşekkürünüze bilmukabele diyerek başlamak isterim. İğneli epilasyon, tek tek kıllara uygulanması anlamında uzun süreler gerektiren ve acı oluşturan bir yöntemdir. Ancak kıl yok etme yolları arasında rüştü ispatlanmış tek yöntem olması nedeniyle çekilen acılara ve harcanan paraya sonuna kadar değen de tek yöntemdir. Bu bağlamda, acı çekmeden başarı olmaz ilkesi ile yaklaşırsanız kaygılarınız azalacaktır. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı geceler, kaşları inceleltmek için iğneli lazer düşünüyorum Bursa için tavsiye edebileceğiniz Merkez var mı? Ya da şöyle diyim bu işlem için ortalama bi yere gitsem sizin gibi profesyonel olması gerekli mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.