Şimdi Ara

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.320
Cevap
680
Favori
601.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


(En Son Oy Tarihi: 17.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • DİKKAT!

    Bu konu sadece Aliexpress'te bulunan mağazalardan anlaşmalı olduğumuz ,beğendiğimiz veya önerdiğimiz ürünleri tartıştığımız, memnun kaldığımız ürünlerin satıcılarını paylaşıp indirim için çalıştığımız bir konudur. Bu konuda; "Aliexpress'ten nasıl alışveriş yapılır?" "Aliexpress'te nasıl dispute açılır?" "Ürünüm gümrükte kalır mı?" "Gümrükte kalan ürünü nasıl çıkarırız?" gibi alakasız konularda bilgi içermeyebilir. Aradığınız konu bu olmayabilir. Lütfen bunlar için forumda arama yapınız. Eğer aradığınızı bulamazsanız biz yine buradayız fakat konu üzerindeki hakimiyeti sağlayabilmemiz için lütfen alakasız içerikler girmeyiniz!

    NOT:Sorularınızı PM olarak atmayınız.Başlığa yazmanız durumunda arkadaşlarımız tarafından cevaplanacaktır.

    -------------------------------------------


    Amacımız:
    Aliexpress.com sitesi bir Çin kaynaklı alışveriş sitesidir. Ürünlerin fiyatları Türkiye'deki fiyatlarından veya muadillerinden çok çok daha ucuz olmakla birlikte çok sayıda yüksek fiyatlı ürünün de 1'e 1 taklitlerini barındırmakta. Biz de oturduk ve düşündük ki "Madem DonanımHaber oldukça kalabalık bir aile neden bu kalabalığımızın verdiği gücü kullanmayalım? Satıcılarla görüşüp indirip yaptırmayalım?" dedik ve bazı satıcılarla özel olarak görüşüp biz DonanımHaber üyelerine özel indirimli mağazalar yarattık. Alım gücümüzle de kendimizi diğer satıcılara ispatlayabilirsek gün geçtikçe diğer mağazalardaki satıcılarla da aynı şekilde indirimlerimizi sağlatırız dedik ki şimdiye kadar da başardık.

    Şimdiye kadar bir çok ürün aldık binlerce dolarlık sipariş verdik ve çok sayıda mağaza ile iletişim kurduk. Her şey yolunda!
    ÖNEMLİ DİPNOT: ÜRÜNLER ELİNİZE GEÇTİKTEN SONRA ÜRÜN YORUMLARINA LÜTFEN DONANIMHABERDEN GELDİĞİNİZ YAZINIZ.

    -------------------------------------------


    Buraya kadar her şey tamam. Hadi başlayalım!

    Önce mağazaları tanıtmayı uygun görüyorum. Çok sayıda mağaza ve ürün bulunduğu için öncelikle ürün seçmek daha makul.

    ANLAŞMALI MAĞAZALAR


    • YENİ!Jackets Coat Factory
      Açıklama: Jack Wolfskin, The North Face, Columbia, Camel ve bir kaç Çin markası da bulunan genellikle outdoor mont satan bir satıcı. Yakın zamanda kaz tüyü montlar ve deri montlar da ekleyeceğini söyledi. Fiyat performans olarak Aliexpress üzerindeki bir çok satıcıdan çok daha iyi ürünlere sahip.
      Tüm ürünler: Mağaza adresine bakınız. Sadece mağazasındaki ürünleri satmakta. Elindeki tek markanın ürünleri için satıcıya mesaj atıp (Örn: North Face montlar hangileri?) sorarsanız sadece belirttiğiniz markanın ürünlerinin linklerini gönderecektir.
      Mağaza adresleri (2 mağazası var ama aynı ürünler):

    • Erick's Fashion Sunglasses Store
      Açıklama: Rayban marka birebir kalitede replika ürünler bulunmakta. Rayban'ın her çeşidi yok fakat kalite olarak onaylanmış cömert ilgili bir satıcı. Yoğun olarak 2140 modeli alındı.
      Tüm ürünler:www.topone1688.com
      Mağaza adresi:http://www.aliexpress.com/store/1819345
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

      İNDİRİM:KARIŞIK.TÜM İNDİRİM LİSTESİ İÇİN LİNK:Tüm İndirim Kataloğu

    • -AOOKO-
      Açıklama: Rayban dahil bazı markaların birebir kalitede replika ürünlerini satmakta. Erick's Store'da bulamadığınız Rayban gözlükleri sorabilirsiniz. Fakat fiyatları biraz daha yüksek.
      Tüm ürünler: İstediğiniz bir model var ise satıcıya özel olarak mesaj atıp marka ve model numarasını vererek sorunuz. Satıcı ayrıca Whatsapp kullanıyor mesaj atarsanız yardımcı olacaktır.
      Mağaza adresi:http://www.aliexpress.com/store/1769306

    • THE JUST LOVE IT STORE
      Açıklama: Bvlgari, Tag Huer ve bir çok pahalı markanın saatleri bulunmakta. İç fonksiyonları çalışan birebir replika ürünler.
      Tüm ürünler: İstediğiniz bir model var ise satıcıya özel olarak mesaj atıp marka ve model numarasını vererek sorunuz.
      Mağaza adresi:https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/store/225194
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

      İNDİRİM:Yaklaşık %10 (3 $)

    • Bright Eyewear's store
      Açıklama: Numaralı gözlük camı ve çerçevesi siparişi verebileceğiniz bir satıcı. Ürün fiyatına göre indirim yapmaktadır.
      Tüm ürünler: Mağaza adresini inceleyin.
      Mağaza adresi:http://www.aliexpress.com/store/300179
      SATICININ WHATSAPP'I:+8615068169029
      Tavsiye! Bu satıcıdan yalnızca çerçeve alıp camları Türkiye'de bir optiğe taktırmanızı tavsiye ederim. Daha önce numaralı cam taktıran bir arkadaş problem yaşadı işinin ehli bir optikçi değil ama çerçeveleri kalitelidir.

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!



    • Little Lucy's store
      Açıklama: Casio, Diesel, Tissot, Armani gibi bir çok bilindik saat üreticisinin saatleri bulunmakta. İç fonksiyonları çalışan birebir replika ürünler.
      Tüm ürünler: İstediğiniz bir model var ise satıcıya özel olarak mesaj atıp marka ve model numarasını vererek sorunuz.Bu dükkanla özellikle CEHENNEMTR1 mahlaslı sorumlu üyemiz diyalog içindedir.Bu dükkan hakkındaki sorularınızı ona sormanızı öneririz.
      Mağaza adresi:http://www.aliexpress.com/store/935985


    Bu yukarıda paylaştığımız mağazalar dışında alışveriş yaptığınız hiçbir mağaza ile anlaşmamız yoktur. Forum üzerinde Aliexpress ile yıllardır yakından ilgili ve yoğun alışveriş yapan biri olarak her alanda ürün satın aldığımı belirtebilirim. Mağaza seçiminde bunu da göz önünde bulundurarak olabildiğince en yüksek kalitede ürünler barındıran, sorunsuz, sağlığınızı kötü etkilemeyecek ürünler satan mağazalar seçiliyor.
    Lütfen; "Burada 20 dolar ama aynısı 2 dolara başka bir satıcıda var!" şeklinde yorumlar yapmayınız. Aynı ürünün $0,2'a satılanları da bulunabilmekte fakat arada işi azıcık bile bilen birinin çıplak gözle rahatlıkla ayırt edebileceği farklar bulunmakta. Bu yüzden lütfen eğer bir mağazadan alışveriş yaptıysanız ve mağazadan memnun kaldıysanız detaylı bir inceleme yaparak -mümkünse videolu mümkün değilse en kötü ihtimalle detaylı yakın çekim fotoğraflarla birlikte ve testler, test sonuçlarıyla- konuda öncelikle bizimle paylaşın satıcı ile görüşüp indirim yaptırmayı deneyelim. Bunun dışında gözlük gibi önemli aksesuarlarda kesinlikle yukarıdaki satıcılar dışındaki satıcıları sağlık açısından da önermemekteyiz.

    ÖNERMEDİĞİMİZ SATICILAR!

    • Mr. Fashion Rock
      Açıklama: Gözlük satışı yapmakta fakat sattığı ürünlerin arkasında durmayan bir satıcı. Bu satıcıyla ilgili tarafıma sürekli dispute ile ilgili mesajlar iletiliyor ve ürünlerinin kalitesi oldukça düşük. Eğer düşük kalite alacaksanız daha ucuza aynı ürünleri satan satıcılar mevcut.
      Mağaza adresi:http://www.aliexpress.com/store/1179393


    -------------------------------------------


    SİPARİŞ AŞAMASI
    Aliexpress üzerinden nasıl sipariş verilir? Nasıl indirim alınır? Videolu anlatım için buyrunuz:
    https://www.youtube.com/watch?v=UlZsXECZVKM


    -------------------------------------------


    SIK SORULAN SIKICI SORULAR


    • Sipariş verdim ne zaman gelir?
      Cevap: Siparişiniz 15-60 gün içerisinde herhangi bir problem olmadığı taktirde tarafınıza teslim edilecektir.

    • Arkadaşım sipariş vermiş 9 günde gelmiş ben 20 gündür bekliyorum satıcı bizi dolandırdı mı?
      Cevap: Siparişlerin ülkeye ulaşıp alıcıya teslim edilme süresi yukarıda da söylediğim gibi 15-60 gün sürer. Bu sürenin bu kadar değişken ve uzun olmasının sebebi Çin'de gümrüklerin Türkiye'dekinden çok daha sıkı ve yoğun olmasıdır. Satıcının seçtiği posta firması, posta firmasının paketi yüklediği uçağın kaç ülkeye daha uğrayacağı, paketin bekleme süresi, banttaki ürün sayısı gibi bir çok değişkenden ötürü aynı gün aynı saat aynı saniyede verdiğini iki aynı ürünün birisi 7 birisi 57 günde gelebilir. Bu aşamada sabretmeniz gerekmekte.

    • Ürünüm geldi bir sıkıntı var paramı geri istiyorum ne yapmam lazım?
      Cevap: Bu durumda öncelikle satıcı ile görüşüp durumu izah etmeniz gerekiyor. Satıcı hatasını kabul ederse dispute açar paranızı anında iade alırsınız. Satıcı diretiyorsa para iadesi yapmak istemiyorsa dispute açıp fotoğraflarla birlikte İngilizce bir açıklama yazmanız gerekiyor. Sonrasında satıcı muhtemelen bunu kabul etmeyip para iadesi talebinizi reddedecek. Siz de dispute'u Aliexpress'e yükseltip çözmesini bekleyeceksiniz. Genelde bu aşamada satıcılar cayıp para iadenizi size yaparlar çünkü aldığımız ürünler replika ve Çin gümrüğünden geçmesi yasak olan ürünler. Fakat satıcı insafa gelmezse ve gerçekten de haklıysanız Aliexpress olaya 1 ay içinde el atar ve size en uygun teklifi yaparak çözüm sunar. Yüksek fiyatlı ürünlerde de ürünü geri göndermeniz gerekebilir. Bu noktada da satıcıdan adresi isteyip PTT ile posta olarak yurtdışına gönderim gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye'deki şehirlerarası kargo ücretiyle hemen hemen aynı fiyata denk gelmektedir.

    • Bir satıcı buldum sizin önerdiğiniz 20 dolarlık gözlüğü/saati 5 dolara satıyor ne iş?
      Cevap: Biz bu işi komisyon alarak yapmıyoruz. Emin olun aynı gözlük/saat değil. Eğer bu aldığınız 5 dolarlık gözlük/saat elinize geçtiğinde hala farkı anlamadıysanız kullanmaya devam edin. 40 yaşınızda katarakt ameliyatı olduğunuzda bu konuya dönüp bize küfretmeye hakkınız olmayacaktır. Veya saat elinize geçtiğinde iç fonksiyonları çalışmıyor diye bizi değil satıcıyı suçladığınızda satıcı size sadece gülecektir.

    • Lacoste, Polo, Tommy ohoo fıstık gibi tişörtler var hemde 5 dolar! Alayım mı?
      Cevap: Bence almayın. 15 doların altındaki giyim ürünleri genelde %90 polyester %10'da pamuk/elastan karışımı oluyor ve cildiniz için sağlıklı değil. Eğer kaliteli replika ürün arıyorsanız 15 doların üzerindeki fiyatlara bakmanız ve satıcı yorumlarını alanların gönderdiği fotoğrafları ve mümkünse satıcıdan da ürünün gerçek fotoğrafını göndermesini isteyip inceleyin. Eğer bir ürünün orjinalinin nasıl olduğunu bilmiyorsanız da mümkünse aldıktan sonra "Birebir bu çok kaliteli orjinal gibi mağazaya götürseniz anlamazlar" gibi yanıltıcı yorumlar yapmayın. Sonra sokaklarda timsah yerine papağan logolu lacoste tişört giyen insanlar görmeye başlıyoruz Giyimde ülkemizin tekstil ürünleri Çin'den daha kaliteli emin olabilirsiniz. Diğer tekstil ürünleri için inceleme yapıp satın alabilirsiniz.

    • G15 nedir Polarized nedir?
      Cevap: G15 yanlız UV koruyucusu olan cam demektir.Polarized ise hem UV hem polarize(yansıma engelleyen özellik) taşıyan camdır.

    • Fotoğraflarını koyduğunuz gözlüğün linki nerede?
      Cevap: Dükkan tanıtımlarının hemen altında bulabilirsiniz.

    • Ürün kaç günde elime geçer?
      Cevap: Genelde 2 hafta ile 1 ay arasında gelir.Ancak zaman zaman 1,5 ayı bulduğu olabiliyor.

    • Ürün de sorun çıkarsa ya da elime geçmezse...
      Cevap: Ürün elinize geçmezse para iadesi alırsınız.Ürün tarif edilenden farkı ya da kırık vs. çıkarsa şikayet açıp yenisini yollama,para iadesi vb. yaptırımlar talep edebilirsiniz.

    • Ben Ebay kullanıyorum daha çok.Orada tanıdıklarım var bize indirim yapabilecek.Ebay ürünlerini de foruma ekler misiniz?
      Cevap: Elbette.Başlık hepimizin.Yurtdışı tüm alışveriş sitelerinin indirimlerini anlaşmanız durumunda başlığa eklerim.

    • Ürün kargolandıktan sonra nasıl takip edebilirim?
      Cevap: ülkeye giriş yapmadan : https://www.17track.net/tr/
      ülkeye giriş yaptıktan sonra : http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php

    • Resmini koyduğunuz wayfarer modeli 50 mi 54 mü?Hangi gözlük türü suratıma gider?
      Cevap:Resimdeki 50 olan.Suratınıza hangisi gider görmek için( @çapkınkuş ve @EknCn arkadaşlara link paylaşımı için teşekkür ederiz) :
      www.ditto.com
      https://www.sunglasshut.com/us/sunglasses-trends/shop-by-face-shape?SID=nav-slideout-findyourfit-landexp-faceshape-us
      http://www.ray-ban.com/international/virtual-mirror/

    • Resimlerde logo görülmüyor.Bize gelen ürünlerde logo olacak mı?
      Cevap:Evet olacak.Resimlerde çeşitli sebeplerden dolayı logolar kısmi olarak ya da tamamen kaldırılıyor.

    • Saatlerde fonksiyonlar çalışıyor mu?
      Cevap:AAA saatlerde genelde tüm fonksiyonlar çalışır durumdadır ve 1-1'dir.Yine de istisnai durumlar yaşamamak için satıcıya veya daha önce almış olan birine danışabilirsiniz.

    • Gözlüğümün sapında hafif eğiklik var nasıl düzeltirim?
      Cevap:


    • DERECELİ GÖZLÜK İÇİN NE GEREKİYOR?


      Cevap: 1.Çerçeve(sadece çerçeve alacaksınız diğer maddeleri okumanıza gerek yok.çerçevenizi seçin ve direk indiriminizi alın) ve camınızı seçiyorsunuz(belirli derecede camlar için bazı çerçeveler uygun olmayabilir,bu durumda satıcı size yeni bir şeyler önerebilir)
      2.Satıcıya gözlük reçetenizi yolluyorsunuz.
      3.PD (gözbebeği mesafesi) uzaklığını yolluyorsunuz.Bunu aşağıdaki linkten veya bizzat herhangi bir gözlükçüden öğrenebilirsiniz.
      https://ebdcdn.com/video/science/how-to-measure-pd.mp4
      4.Son olarak arzu ederseniz antirefle,kırma indisi vb. ekstra özellikleri belirtebilir sonrasında ise donanımhabere özel indiriminizi talep edebilirsiniz.


    • Erick'ten(DÜKKAN 1) gözlükleri nasıl alıyoruz?

      1-http://www.topone1688.com/ linkinden bir gözlük beğeniyoruz.
      2-Beğendiğiniz ürün varsa satıcının dükkanındaki ürünü submit ederekten(nasıl indirim alırım kısmına bakınız) yoksa satıcıyla konuşup https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://tr.aliexpress.com/keyword/keywordSearch.vhtml?companyId=231480288&companyId=231480288
      adresindeki her hangi bir ürünü submit ederekten hazır duruma getiriyoruz.Altına istediğimiz modeli mesaj olarak yazıyoruz(hem siz hem satıcı yazsın).
      3-Size istediğiniz ürün gönderilecek.




      HERHANGİ BİR SATICIYA İNGİLİZCE OLARAK FORUMUN İŞLEVİNİ ANLATMAK İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ MESAJI KULLANABİLİRSİNİZ:



      Orijinalden alıntı: Rhodora


      Hi!

      You have message from donanimhaber:

      "We are a group of people organized via one of the most popular forum websites in Turkey called “forum.donanimhaber.com”. We are reaally interested in shopping from “aliexpress.com”. The reason why I am writing to you is that we –as DonanimHaber.com users– want a special discount from you because hundreds of potential customers are waiting for reliable (and also as cheap as possible) suppliers and sellers.

      For this purpose, we are organizing in this forum (http://forum.donanimhaber.com/m_102506944/tm.htm ) and we are going to choose the “shop of the month” and start to buy from that shops every month as a group and/or individually. We know that you will not ignore hundreds of prospective clients and thousands of observers and offer us a special discount.

      So we are sharing suitable and preferable products to buy among us every single day. You can have a look at our forum page from the following link in which there are 691 pages of comments (41419 responses, 1429935 looks) up to now. Here is the link:http://forum.donanimhaber.com/m_91042124/tm.htm

      So if we deal,we select you "shop of donanimhaber" to shop something from your shop with our members.

      We are looking forward to hearing from you as soon as possible.

      Sincerely.."

      So We will talk with many shops so we will determine which shop will be the "shop of the donanimhaber". Can you inform us about your general discounts and special offers for your products?We want special discount from you.İf it will be succesfull.We may buy more and more.Thanks...


      edit: link




      REHBERLER

      POWER BANK,HARDİSK REHBERİ

      Şimdi bu ürünler 2'ye ayrılıyor.

      1-Orjinal ürünler 2-Taklit ürünler

      Orjinal ürünler Türkiye'ye göre avantajlı fiyata sahip olsalar da asıl fırsatlar taklit ürünlerde çıkıyor.Burada ise sıkıntı genellikle MaH gücünün genelikle yanlış yazılması ve ürünün plastik kalitesinin ne olduğu.Bunun için en büyük kıstas yorumlar oluyor.

      Örneğin 12.000 Mah yazan bir powebank'i ele alalım.

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


      Resimde de görüldüğü gibi yorumlarda 12.000 olmadığına dair yazılar görüyoruz.Bunlar normalde alt alta değil ve bazıları arka sayfalarda ancak dikkatli bir gözlemle bunları bulabilirsiniz.Peki neden bazıları 5 yıldız verip hiç bir olumsuz görüş bildirmemiş.Çünkü birçok kişi ürünün dışı görünüşüne ve çalışıp çalışmadığına bakıp yorumu giriyor bu yüzden powerbank alırken en büyük rehberiniz olumsuz yorumlar olmalı.

      Tüm bu yorumlar hardisk ve flashdisk için de gerekli.Çünkü aynı mantık onlarda da var ve bazı kullanıcılar programlar ile ürünü test edip yolluyorlar.

      Peki bundan sonra ne yapmalı?Ürünümüzün artık 4000 Mah olduğunu biliyoruz.Bundan sonra 13 $'lık etiket fiyatının 4000 mah(harddiskse gigabyte vs.) için uygun bir fiyat olup olmadığına karar veriyoruz.Bundan sonrası ise tamamen sizin insiyatifinizde.


      GÖZLÜK ALMA REHBERİ

      Arkadaşlar Aliexpress'de 3 çeşit ürün var.

      1.Grup, replika yani 1-1 taklit olan orjinalinden ayırt etmesi pek mümkün olmayan ürünler.Bu ürünler gerçekten kaliteli oluyorlar.Bazı arkadaşların yıllarca kullandığını biliyorum.Polarize özelliği de bulunabiliyor.

      2.Grup, orjinal kopya.Üzerinde çalışılmış görünüş güzel.malzemesi fena olmayan ancak 1.gruptaki kadar iyi olmayan ürünler.yine de düşünülebilir.

      3.Grup ise görünüşte benzer ama kullanışta hemen farkeden kısa ömürlü dayanıksız ürünler.Bunları tartışmayacağım uzak durun zaten.Sağlığa zararlı olması muhtemel.Tuhafiyecilerde vs. gördükleriniz bu gruptan oluşuyor.

      Şimdi 1. ve 2. gurubu ayırt etmeniz için size iki link yollayacağım.

      1.GRUP

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


      Örnek Kutu içeriği:
      1 Sunglass
      1 Box
      1 sunglass invoice(fatura)
      1 Sunglass cleaning cloth
      1 Certification Tag
      1 Certification instruction book
      1 Bar code(scan see brand)
      1 Never hide bag
      1 Polarized test card(only for polarized)

      2.GRUP

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


      Örnek Kutu içeriği:
      1 Sunglass
      1 Box
      1 Bar code
      1 Sunglass cleaning cloth
      1 Certification Tag
      1 Certification instruction book
      1 polarized test card(only for polarized)


      Bu resimler aliexpress'de aynı satıcı tarafından satılan iki ürünün gerçek fotoları.Tanımda da özelliklerini açık açık yazmış zaten.Ayrıca diğerlerinden farklı olarak polarize ikisi de. 1.grup'un 1-1 olduğunu satıcı yazmış zaten,dolayısıyla daha kaliteli olacaktır.Ancak o kadar para veremem diyenler 2.grup'a yönelebilirler.O kadar da para vermem diyenler satıcının polarize olmayan kopyalara yönelebilirler.Ancak UV koruması olmasına ve dayanıklı plastikten yapılmış olmasına dikkat edilmeli.Polarize olup olmadığını zaten gelen polarize kartından veya herhangi bir gözlükçüdeki polarize testlerinden anlayabilirsiniz.

      ÜRÜNLERE AİT GERÇEK RESİMLER VE VİDEOLAR:

      YENİ GÖZLÜK DÜKKANININ FOTOĞRAFLARI:

      2140 MATTE BLACK
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


      3447 MODELİNİN ŞAHSIMCA ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARI:
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

      Video için:DONANIMHABER YURTDIŞI UNBOXING VİDEO ÜRÜN PAYLAŞIMI

      KATLANABİLİR RAY BAN 2140
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

      @hopeless1 NİCKLİ ÜYEMİZİN ALDIĞI DERECELİ GÖZLÜK:

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
      ***
      RAY BAN-HARİTA MODELİ(Hindi_Süprizi nickli üyemizin kendi çekimi)
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

      3386 MODELİNİN @ademtulu MAHLASLI ARKADAŞIMIZ TARAFINDAN ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI:

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

      VICTORİA BECKHAM GÖZLÜK:
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


      UV TEST VİDEOLARI:










      ANLAŞMALI ESKİ GÖZLÜKÇÜDEN ALDIĞIM GÖZLÜĞÜN RESİMLERİ:

      Arkadaşlar resimler tarafımca çekildi.Ürün linki: ALINDIĞI DÜKKAN KAPATILMIŞTIR.BENZERİ ÜRÜN İÇİN DÜKKAN 1'E BAKINIZ.


       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
      .
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!



      @yawuzbey mahlaslı arkadaşımızın paylaştığı 3026 ray ban resimleri:

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!




      ANLAŞMALI SAATÇİNİN SAATLERİ

      Tüm modeller:https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/store/225194]https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/store/225194]https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/store/225194

      TAG HEUER , MONACO MODELİ

      Link: https://tr.aliexpress.com/item/1672738952.html

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


      BVLGARI SAAT:

      link:https://tr.aliexpress.com/item/1905619630.html

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!






      ]

      ELİME GEÇEN AR2461 MODEL SAAT:

       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
       DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!


      ALİEXPRESS'DE BAZI KISALTMALAR:

      Abbreviations for famous brands in AliExpress
      Abercrombie & Fitch -- A F
      Adidas ------------------ Adey / Adi / Addas
      Alpinestars ------------ A STARS
      Asics ------------------- ASKS
      Burberry --------------- BUR / Berry
      Calvin Klein ----------- C K
      Chanel ----------------- CC
      Diesel ------------------ Die / Dies / Diezel / Dsl
      Ecko -------------------- Rhino
      Emporio Armani ------- A X / E A / AR
      GAP --------------------- G A P
      Hollister ---------------- H C O / Hollister / Hollistants
      Lacoste ---------------- Crocodile / Croc
      Louis Vuitton ---------- L V
      Mizuno ----------------- MZ
      New Balance ---------- N shoes
      Nike -------------------- NK
      Oakley ----------------- OK
      Prada ------------------- Pra / Prad / Prd
      Puma ------------------- P-U-M-A
      Ralph Lauren ---------- Horse / R L
      Ray Ban ---------------- RB
      Rolex ------------------- ROLE
      Tommy Hilfiger -------- Tommis
      Victoria Secret---------- V S / V Secret
      Yves Saint Laurent ---- Y S L
      Zara ------------------ Zar / Za
      Abbreviations for watches in AliExpress (Saatler)
      Bleu wath---------Cartier
      DOZ Watches ---- diesel
      TOT Watches ---- tissot
      TOH Watches ---- tag heuer
      HOB Watches ---- hugo boss
      AOR Watches ---- armani
      COT Watches ---- citizen
      SOK Watches ---- seiko
      COO Watches ---- casio
      BOU watches ---- burberry



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 8 Temmuz 2016; 13:30:11 >



  • Merhaba arkadaşlar , eski sayfaları okumaya üşenenler için tekrar paylaşıyorum .
    Güncel kaliteli ve iletişimi iyi satıcılar : Luckcat ve Dee

    Dee isimli satıcı ,

    İlgi ve alaka üst düzey herkese tavsiye ederim . Malzemeler kaliteli fakat her model bulunmuyor.

    Genelde 10.00-19.00 Arası online oluyor.

    Whatsapp : +8618501760293

    Kataloğu:http://x.yupoo.com/photos/view668/albums

    e-mail: sibylquelle@126.com

    DHGATE Mağaza :https://www.dhgate.com/store/20009931#st-navigation-storehome

    Dee Model ve Fiyat Listesi PDF :http://www.dosya.tc/server13/f7y7wd/Dee_Gozluk_Fiyat_Lisesi.rar.html

    ALIEXPRESS Mağaza :https://www.aliexpress.com/store/320713


    Luckcat isimli satıcı,

    Luckcat mağazası gerçekten ilgili ve kaliteli. Kendisine donanım haberden geldiğinizi söylerseniz gerçekten güzel indirimler yapacağını söyledi. Numaralı camda yaptıklarını söyledi. İletişim bilgileri aşağıdadır gayet ilgili satıcı tavsiye ediyorum.
    Kalite olarak atasunda test edildi . Gerçek polarize ve atasun çalışanları orjinal zannetti. Sadece çok yakından bakınca ton farkı var gibi onu da kimse anlayamaz .

    Mağaza İletişim: +86 136 4268 9472
    Mağaza Albümü:https://x.yupoo.com/photos/never2/albums
    Mağaza Adresi:https://tr.dhgate.com/store/14433282#st-navigation-storehome

    Dhgate yeni üye kupon kodları : tr2018 , tr2018tr
    GÜNCEL SATICILAR

    Kalvin's Sunglasses Shop
    Mağaza Aliexpress linki :https://www.aliexpress.com/store/3047054
    Mağaza Albümü :http://181317601.x.yupoo.com/
    Notice: whatsapp limited in china, all message already can't receive. pls use email or wechat to contact.
    whatsapp: +8615.60138535, +86 15221993434
    email: 181317601@qq.com. 452842857@qq.com
    wechat ID: z5628827

    Dee isimli satıcı ,
    İlgi ve alaka üst düzey herkese tavsiye ederim . Malzemeler kaliteli fakat her model bulunmuyor.
    Genelde 10.00-19.00 Arası online oluyor.
    Whatsapp : +8618501760293
    Kataloğu:http://x.yupoo.com/photos/view668/albums
    e-mail: sibylquelle@126.com
    DHGATE Mağaza :https://www.dhgate.com/store/20009931#st-navigation-storehome
    Dee Model ve Fiyat Listesi PDF :http://www.dosya.tc/server13/f7y7wd/Dee_Gozluk_Fiyat_Lisesi.rar.html
    ALIEXPRESS Mağaza :https://www.aliexpress.com/store/320713

    Luckcat isimli satıcı,
    Luckcat mağazası gerçekten ilgili ve kaliteli. Kendisine donanım haberden geldiğinizi söylerseniz gerçekten güzel indirimler yapacağını söyledi. Numaralı camda yaptıklarını söyledi. İletişim bilgileri aşağıdadır gayet ilgili satıcı tavsiye ediyorum.
    Kalite olarak atasunda test edildi . Gerçek polarize ve atasun çalışanları orjinal zannetti. Sadece çok yakından bakınca ton farkı var gibi onu da kimse anlayamaz .

    Mağaza İletişim: +86 136 4268 9472
    Mağaza Albümü:https://x.yupoo.com/photos/never2/albums
    Mağaza Adresi:https://tr.dhgate.com/store/14433282#st-navigation-storehome

    Erick
    Mağaza Albümü:http://ericksunglasses.x.yupoo.com/albums
    Aliexpress linki :http://s.aliexpress.com/Zr6jeuyy?
    Whatsapp : +8618655103286
    skype: rainbrank
    wechat: rainbrank
    email: 378883565@qq.com
    Dhgate aramaya 'wapiti01' yazın çıkıyor

    Aooko
    Mağaza Linki :https://www.dhgate.com/store/20400037#st-navigation-storehome
    Albüm Linki :http://x.yupoo.com/photos/aooko/albums
    Whatsapp : +8618679825681
    Skype : scoflic@outlook.com
    E-mail: aooko@outlook.com

    Tr Dhgate yeni üye 9$ ve 5$ indirim kodları : tr2018 , tr2018tr
    Erick'ten RB3548N modelini aldım arkadaşlar. Gözlükten anlamam ama kaliteli duruyor . 24$'a indirdi Dhgate 5$ indirim de kullandım . 1 haftada elime ulaştı .

    Satıcı bilgileri :
    Aliexpress linki = http://s.aliexpress.com/Zr6jeuyy?

    Dhgate aramaya 'wapiti01' yazın çıkıyor

    Erick Whatsapp : +8618655103286
    http://vivos168.x.yupoo.com/albums

    Dhgate yeni üye 9$ ve 5$ indirim kodları : tr2018 , tr2018tr







    Kalvin's Sunglasses Shop
    Mağaza Aliexpress linki : https://www.aliexpress.com/store/3047054
    Mağaza Albümü : http://181317601.x.yupoo.com/
    Notice: whatsapp limited in china, all message already can't receive. pls use email or wechat to contact.
    whatsapp: +8615.60138535, +86 15221993434
    email: 181317601@qq.com. 452842857@qq.com
    wechat ID: z5628827

    Dee isimli satıcı ,
    İlgi ve alaka üst düzey herkese tavsiye ederim . Malzemeler kaliteli fakat her model bulunmuyor.
    Genelde 10.00-19.00 Arası online oluyor.
    Whatsapp : +8618501760293
    Kataloğu: http://x.yupoo.com/photos/view668/albums
    e-mail: sibylquelle@126.com
    DHGATE Mağaza : https://www.dhgate.com/store/20009931#st-navigation-storehome
    Dee Model ve Fiyat Listesi PDF : http://www.dosya.tc/server13/f7y7wd/Dee_Gozluk_Fiyat_Lisesi.rar.html
    ALIEXPRESS Mağaza : https://www.aliexpress.com/store/320713

    Luckcat isimli satıcı,
    Luckcat mağazası gerçekten ilgili ve kaliteli. Kendisine donanım haberden geldiğinizi söylerseniz gerçekten güzel indirimler yapacağını söyledi. Numaralı camda yaptıklarını söyledi. İletişim bilgileri aşağıdadır gayet ilgili satıcı tavsiye ediyorum.
    Kalite olarak atasunda test edildi . Gerçek polarize ve atasun çalışanları orjinal zannetti. Sadece çok yakından bakınca ton farkı var gibi onu da kimse anlayamaz .

    Mağaza İletişim: +86 136 4268 9472
    Mağaza Albümü: https://x.yupoo.com/photos/never2/albums
    Mağaza Adresi: https://tr.dhgate.com/store/14433282#st-navigation-storehome

    Erick
    Mağaza Albümü: http://vivos168.x.yupoo.com/albums
    Aliexpress linki : http://s.aliexpress.com/Zr6jeuyy?
    Whatsapp : +8618655103286
    skype: rainbrank
    wechat: rainbrank
    email: 378883565@qq.com
    Dhgate aramaya 'wapiti01' yazın çıkıyor

    Aooko
    Mağaza Linki : https://www.dhgate.com/store/20400037#st-navigation-storehome
    Albüm Linki : http://x.yupoo.com/photos/aooko/albums
    Whatsapp : +8618679825681
    Skype : scoflic@outlook.com
    E-mail: aooko@outlook.com

    Dhgate yeni üye 9$ ve 5$ indirim kodları : tr2018 , tr2018tr
    GÜNCEL SATICILAR

    Kalvin's Sunglasses Shop
    Mağaza Aliexpress linki :https://www.aliexpress.com/store/3047054
    Mağaza Albümü :http://181317601.x.yupoo.com/
    Notice: whatsapp limited in china, all message already can't receive. pls use email or wechat to contact.
    whatsapp: +8615.60138535, +86 15221993434
    email: 181317601@qq.com. 452842857@qq.com
    wechat ID: z5628827

    Dee isimli satıcı ,
    İlgi ve alaka üst düzey herkese tavsiye ederim . Malzemeler kaliteli fakat her model bulunmuyor.
    Genelde 10.00-19.00 Arası online oluyor.
    Whatsapp : +8618501760293
    Kataloğu:http://x.yupoo.com/photos/view668/albums
    e-mail: sibylquelle@126.com
    DHGATE Mağaza :https://www.dhgate.com/store/20009931#st-navigation-storehome
    Dee Model ve Fiyat Listesi PDF :http://www.dosya.tc/server13/f7y7wd/Dee_Gozluk_Fiyat_Lisesi.rar.html
    ALIEXPRESS Mağaza :https://www.aliexpress.com/store/320713

    Luckcat isimli satıcı,
    Luckcat mağazası gerçekten ilgili ve kaliteli. Kendisine donanım haberden geldiğinizi söylerseniz gerçekten güzel indirimler yapacağını söyledi. Numaralı camda yaptıklarını söyledi. İletişim bilgileri aşağıdadır gayet ilgili satıcı tavsiye ediyorum.
    Kalite olarak atasunda test edildi . Gerçek polarize ve atasun çalışanları orjinal zannetti. Sadece çok yakından bakınca ton farkı var gibi onu da kimse anlayamaz .

    Mağaza İletişim: +86 136 4268 9472
    Mağaza Albümü:https://x.yupoo.com/photos/never2/albums
    Mağaza Adresi:https://tr.dhgate.com/store/14433282#st-navigation-storehome

    Erick
    Mağaza Albümü:http://ericksunglasses.x.yupoo.com/albums
    Aliexpress linki :http://s.aliexpress.com/Zr6jeuyy?
    Whatsapp : +8618655103286
    skype: rainbrank
    wechat: rainbrank
    email: 378883565@qq.com
    Dhgate aramaya 'wapiti01' yazın çıkıyor

    Aooko
    Mağaza Linki :https://www.dhgate.com/store/20400037#st-navigation-storehome
    Albüm Linki :http://x.yupoo.com/photos/aooko/albums
    Whatsapp : +8618679825681
    Skype : scoflic@outlook.com
    E-mail: aooko@outlook.com

    Tr Dhgate yeni üye 9$ ve 5$ indirim kodları : tr2018 , tr2018tr
    Merhaba, Yurt Dışından gözlük alacaklar için kendi bildiklerimi şöyle bir yazayım dedim.

    Öncelikle TR'de ki fiyatlara bakalım.
    Atasun'un Güncel fiyat listesi ektedir.
    fiyat listesi gözükmüyor ise internete mevcut

    Camlar kalite kalite.
    Polarize mavi ışık filtresi filan derken 1000tl den fazla para verilebilir bu listeye göre.

    Hal böyle iken aliexpress gibi sitelerden almak mantıklı gibi gözküyor.

    Yupoo da RayBan gibi markalı gözlüklerin birebir kopyasını satın alabilirsiniz.
    Ancak bu site üzerinden numaralı olarak nasıl alınıyor bir bilgim yok tahminimce satıcıya reçetenizi göndermeniz yeterli olacaktır. Yani numaralı cam fazladan para demek.

    Aliexpress e bakalım.
    Aliexpress de prescription Yani numaralı gözlüklere bakmamız gerek.
    Numaralı gözlük camı satan çok satıcı yok.
    Şahsen ben 10 tane satıcı buldum adam akıllı güneş gözlükleri olan.
    Derseniz ki ben güneş gözlüğü değil normal gözlük arıyorum okuma gözlükleri hem numaralı hem daha ucuz.
    Buraya dikkat, çok odaklı camlar ve astigmatlı camlar pahalı ve bulması daha zor.
    Şimdi gelelim işlemin detaylarına.
    1. Yazının sonuna ekleyeceğim satıcılara ya da sizin bulacağınız satıcıya gözlük numaralarınızı gösteren reçeteyi atıyorsunuz.

    2. Aslında en önemli kısım PD değeri.
    Muayene olurken PD yani odak uzaklığını doktorunuza yazdırın

    3. Satıcı size uygun lenslerin linklerini atıyor.
    Seçimi yaptıktan sonra sepete atın satın alıp satıcıya satın aldığınıza dair mesaj atın. Ancaaaak;
    Bazı satıcılar göz numaranız büyükse ve/veya gözlüğünüzün canımı çerçeveye oturtmak için fazladan ücret talep ediyor.
    Bu durumda tavsiyem başka satıcı bulun veya satıcı ile pazarlık edin.

    4. Camların kalınlığı farklı ve fiyatlar da cam inceldikçe haliyle artıyor.
    Tavsiyem 1.56 olan camlar ki ben de kullanıyorum ve merak etmeyin hiç de kalın değil ve tr de ki çoğu optikçi bu kalınlıkta cam satıyor.
    Ayrıca bu link üzerinden de detaylı bilgi edinebilirsiniz eğer dereceli gözlük alacaksanız mutlaka okuyun.

    https://haktanbozer.com.tr/nasil-yapilir/cinden-numarali-gozluk-almak/

    Clips li gözlükler sayesinde sadece normal gözlük alıp güneş gözlüğünü neredeyse bedavaya getirebilirsiniz

    Son olarak satıcıların linklerini bırakıyorum .
    Bu satıcılar dereceli gözlük camı satıyor ve gözlükler kaliteli.
    Önemli not, satıcıdan gözlük kutusu isteyiniz, ısrarla!😁

    Ralferty Official Store
    https://m.tr.aliexpress.com/store/v3/home.html?shopId=719974&sellerId=202197063&spm=null&pagePath=index.htm&gclid=null

    HOTOCHKI Official Store
    https://m.tr.aliexpress.com/store/v3/home.html?shopId=2665096&sellerId=229411006&spm=null&pagePath=index.htm&gclid=null

    MERRY'S official store
    https://m.tr.aliexpress.com/store/v3/home.html?shopId=817474&sellerId=202287581&spm=null&pagePath=index.htm&gclid=null

    Gmei Optical Official Store
    https://m.tr.aliexpress.com/store/v3/home.html?shopId=1823558&sellerId=224421574&spm=null&pagePath=index.htm&gclid=null

    FONEX Official Store
    https://m.tr.aliexpress.com/store/v3/home.html?shopId=2023079&sellerId=226095766&spm=null&pagePath=index.htm&gclid=null

    Chashma Official Store
    https://m.tr.aliexpress.com/store/v3/home.html?shopId=1019157&sellerId=205980927&spm=null&pagePath=index.htm&gclid=null

    bauhaus Official Store
    https://m.tr.aliexpress.com/store/v3/home.html?shopId=1308135&sellerId=221479128&spm=null&pagePath=index.htm&gclid=null
  • Çok haklısın bence buradaki potansiyeli kullanmak lazım.
  • +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplu alınacak ürünlerde organize olunursa indirim yaparlar ama 1-2 tane için sanmıyorum. yinede denenebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exterminant

    Çok haklısın bence buradaki potansiyeli kullanmak lazım.

    Yabana atılacak bir şey değil.Satıcılarla konuşup her ay "Ayın Donanımhaber Dükkanı" gibi bir şey seçsek mesela.Oda bize indirim yapsa.Veya böyle 2-3 tane.
  • realmrxa kullanıcısına yanıt
    Organize olup müşteri potansiyelini ispatlamak gerekiyor satıcılara, olmayacak şey değil yani.
  • +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hepimizin zeykleri ihtiyaçları farklı farklı ama yine de yapılabilir.Herkes kendi zevkine göre olan satıcılar ile temasa geçer beli bir ürün sayısına indirim alıp burada yayınlar.Satıcı da o indirim koduyla gelenlere indirim yapabilir
  • özellikle led ampul alımı gerçekleştirilebilir.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realmrxa

    quote:

    Orijinalden alıntı: exterminant

    Çok haklısın bence buradaki potansiyeli kullanmak lazım.

    Yabana atılacak bir şey değil.Satıcılarla konuşup her ay "Ayın Donanımhaber Dükkanı" gibi bir şey seçsek mesela.Oda bize indirim yapsa.Veya böyle 2-3 tane.

    Kral olur hem bizim için hem de satıcılar için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • kendim mutlaka pazarlık yapıyorum böyle birşey olursa çok iyi olur
  • Benimde ihtiyaclarim var +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılı bir düşünce gerçi ben bu siteden daha alışveriş yapmadım ama birlik olacaksak fiyatta güzel olacaksa ben varım
  • bunu üstlenebileceğini düşünen arkadaşlar yönetim ekibine başvursun bence daha organize oluruz
  • +1
  • realmrxa kullanıcısına yanıt
    Konuya tam destek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.