Şimdi Ara

Neden sinyal vermiyor çoğu kişi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu forumun sütten çıkmış ak kaşık haline bitiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Métropol

    ben bildiğin açıp camı söverim abicim. herkes arabayı kuralına göre kullanacak o zaman. yaşım 20. ehliyeti 18ime girer girmez aldım, o zamandan beridir de arabanın üzerinden hiç inmedim. benden 20-30 yaş büyük adamlara bile açar söverim. hiç çekinmem. sinyal vermeyenlerin yanında, komplek yapıp sol şeritte yol vermeyenleri de ekleyelim. babasının yolu gibi, selektör yapmadan sağa geçmiyorlar. inatla yaklaşıyorum tampona kadar, bana mısın demiyor. en sonunda bir gün birine fena yaslayacağım arkadan, o zaman anlayacak.

    Yaşının vermiş olduğu cehaletle belki açar söversin ama gün gelir başına ummadık iş alırsın o yüzden sakin olmakta fayda var.Haa benim canım kıymetli değil bir maganda kurşunuyla giderim diyorsan o başka




  • cahillik insanın iliklerine kadar işlemişse ne yapsanız fayda etmez..

    yerli kanalların bi tanesinde izledim, A noktasında trafik çevirmesi yapıyorlar. emniyet kemeri takmayanları durduruyorlar ve neden takmadıklarını soruyorlar. tabi her sürücünün bir bahanesi var. peki diyorlar, ceza yazmıyoruz ama şu andan itibaren takın. sürücüler bi mutlu oluyor, hemen kemerleri takıp yola çıkıyorlar. 1km ileride B noktasında farklı bi trafik ekibi yine çevirme yapıyor. A noktasında uyardıkları sürücülerin yine kemer takmadıkları tespit ediliyor. tekrar soruyorlar neden takmadın. sürücüler bu sefer içine girdikleri oyunun farkında tabi, geçerli bi bahaneleri de yok. aynen cezaları yiyorlar ama ders almışlar mıdır, hiç sanmıyorum.

    cahillik iliklerine kadar işlemiş bi kere, ne yapsak faydası yok.
  • Yorumların çoğunu okudum. İnşallah sizin gibi iyi sürücülerin sayısı artar ve şu hanzo sürücülerin kendi yaptıklarının doğru olmadığını zamanla idrak eder. Ama yine de Türkiye koşullarında öncelik kendi canımızı; bizi hiç sayarak araba kullananlardan korumak. Çünkü bu sürücülerden o kadar çok var ki hergün birini dövsek yine bitmez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egitim sifir. Saygi sifir. Anlayis sifir. Insanimiz odun olduktan sonra cok goruruz boyle seyleri. Adam onumde giderken zirt diye aninden duruyor! Yahu bir sinyal ver. Arkadas diyordu hollandada yakin takipten ceza vermisler diye. Cooooook yol almamiz lazim cok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: conquête

    bu forumun sütten çıkmış ak kaşık haline bitiyorum

    ahaaaa sinyal kullanmyanı yakaladık,
    usta neden sinyal kullanmıyorsun anlatsana bize
  • bayan ?oförlerin sinyalden önce aynalary ke?fetmesi gerekiyor bence
  • Egitimsizlik falanda degil empati yoksunlugu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım hayatım rahat 20-30 kere sinyal vermeden dönen sürücü tarafından eziliyordum.

    Bir de şu var.

    Adamlar ezicek olmaları yetmediği gibi bir de napıyorsun kardeşim tarzı el kol hareketi yapıyorlar.

    Ben onlara sadece: diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingofthejuba

    Başlığı görünce Ankara'daki suruculerden şikayetçi sandım(duzgun kullananları kastetmiyorum).Ben de çok uyuz oluyorum. Adam sinyal vermiyor bir de üste çıkmaya çalışıyor.cahillikten başka bir şey değil.

    Ankaradaki sürücülerin çoğunun zeka engeli olduğuna inanıyorum 1. Sinyal vermezler söverim bide dövecekmiş gibi dururlar 2. Yaya geçidinde yeşil yanmasına rağmen kornayla geçmeye çalışırlar
    Edit: bayanlardan çok hanzo sürücülerimiz bu hatayı yapıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TartısmakmıIstıyon -- 26 Ocak 2015; 23:45:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara sürücülerini tek geçerim karakter olarak.

    Sen benim kim olduğumu biliyor musun tayfası... Sinyal bile vermezler. Iyi ki bi geniş yol var ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak doğu sporu yapanlar bilirler. Bir hareketi 5.000 defa tekrar ettiğiniz zaman reflex haline gelir. Ben kapalı garajıma girdiğimde içeride bana ait cebe girdiğimde istemsiz bir şekilde sağ sinyal veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emniyet kemerini takmayan insanlarin yolda benim icin sinyal vermesini beklemek fazla olacagi icin beklentimi yuksek tutmuyorum ben.

    Ama ben cikis yapmak icin adami beklerken o gelip sinyal vermeden donuyor ben bekledigimle kaliyorum ya icimden gecirdiklerimin haddi hesabi yok. Bazen bu sahislar tam donus esnasinda sinirimden yuzlerine bakiyorum goz goze geliyoruz ofkeyle sinyal versene diye el isareti yapip, agzimi okursa diye soyluyorum, bazilari la git der gibi el isareti bile yapmisligi var..

    Al islak odunu dov.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daerohn

    lan bi durun lan. tüm konuyu okudum şimdi de bir sorum olacak lan, tamam iyi güzel veri falan da kardeşim biriniz de bir anlatsın hele SİNYAL nedir lan. bi tür vergi filan mı kime verecez, nasıl verecez, vermezsek faiz filan biner mi, kredi kartına taksit olur mu falan.

    Ulan araba aldık çektiğimiz eziyete bak be yok muayenesi, yok vergisi, yok sigortası şimdi de sinyali çıktı iyi mi.

    Aklıma gelmişken bir dolu para verdik şu yandaki ve ortadaki küçük aynaları ne bok yemeye araca koymuşlar anlamadım gitti. Koy bir boy aynası o kadar para verdik adam gibi görelim kendimizi şöyle havamız yerine gelsin. Bunları o kadar ayarladım ancak kafamı görebiliyorum...

    Hocam siz olayı çook yanlış anlamışsınız.


    O aynalar sadece makyaj aynası. Mesela sabah apar topar evden çıktınız, işe gidiyorsunuz. Kravatınız düzgün mü, saçınız düzgün mü, yüzünüz gözünüz şişmiş mi falan onları kontrol edeceksiniz. Onun için var o aynalar. Kendinizi 3 yönden de göreceksiniz.

    Sinyal ise, "Amerikan Park" denilen bi zımbırtı takmalısınız. Normalde yanıp sönerek yön bildirmesi gereken bu zımbırtıyı sürekli yanan hale getirip arabanın görünümünü "Faça" yapmalısınız. Yaptırmadıysanız derhal yaptırın çünkü apaçi tayfası arasında yaptırmamanın cezası büyük.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    bayan ?oförlerin sinyalden önce aynalary ke?fetmesi gerekiyor bence

    Nasıl kullanmıyorlar ,her sabah, 2. Köprüde makyaj yaparak araba süren bayan şoförleri hep görüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TartısmakmıIstıyon T kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız.Yaya gecitleri efsane zaten duran taksici, dolmuşçu görmedim. hem durmuyor hem de yeşilde geçiyor diye yaya gecidindeki adama kufrediyor. İşin kötü yanı kamera olmayan yerde yaya gecidinde çoğu sürücü de beklemiyor. Şikayet etmekten bunaldım artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün ara sokakta bir bayan sürücü yolun sonuna gelmişti ve yol 2 ye ayrılıyordu.Biz de bayan sürücü tarafına dönecektik ve dönmek içinde bayan sürücüyü bekliyorduk.Bayan sürücü sinyal vermeden bize sağa döneceğini parmaklarıyla bize göstermişti.O sinyal kolunu koparmak gelmişti içimden.Güler misin ağlar mısın ne insanlar var ya şu güzel ülkemde.
  • Sinyal vermeyenden geçtim,artık o normal oldu...Ya sinyali açtığı gibi önüne atlayan ve sen kornaya abandığında "Ne var?Sinyali görmüyon mu?" diye dayılanan tiplere ne demeli?
    Dangalak sinyali açtığı anda tüm geçiş hakkının kendine ait olduğunu sanıyor...
  • Bence otomobillerdeki (tüm motorlu araçlar dahil) maliyeti azaltmak için flaşörler (sinyaller) opsiyonel olmalı, hem paramız cebimizde kalır hemde kimse sinir, stres sahibi olmaz. Konuyu açan arkadaş Allah razı olsun senden ama keşke şu sinyallerini kullanmayan "dingil"li araç sahipleri de bu konuyu okuyabilse.

    Dün sabah, önümde giden şahin marka aracın, üşenmeden saydım tam 17 kavşağı beraber geçtik ve tek bir sefer sinyal yakmadı, en son kırmızı ışıkta beklerken arabaların arasına sıkışıp camlarımızı denk getirip, camını açtırdım ve dedim ki "sinyallerin bozuksa tamir ettir parası neyse vereceğim". sadece güldü ve yeşil yanınca yine sinyalsiz sağa dönüp gitti. Keşke trafikte kurallara uymayanlara en ağır şekilde cezalar uygulansa.
  • Birde sinyali verdim diye direk dalan hiyarlar var tabii



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecakır -- 27 Ocak 2015; 17:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.