Şimdi Ara

araç kameralarının güvenilirliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün (15/1/2015) büyük bir market zinciri kampanya yapmış, 39,90 ₺ 'ye araç kamerası satıyordu. uzun zamandır almak istediğim için, akşam iş dönüşü gidip inceledim. kullanılan plastik, kamera neredeyse kullanılan her parça dandik, daha önce şirket araçlarında da kullanmıştık, ciddi manada kalitesiz. ayrıca harici hafıza olduğu için sd kart almak gerekiyor. 32 gb lik bir sd kart neredeyse kameradan pahalı, ayrıca gece kayıt yapmak isteseniz hafıza yetmiyor, maksimum 6-8 saatlik bir kayıt tutabiliyor, enerji ihtiyacı da cabası, şarjları yetmiyor.

    Aklıma gelen, sd kart yerine harici hard diske kayıt yapabilecek, Batarya ömrü uzun, kamera çözünürlüğü yüksek bir kamera arıyorum. Böyle bir kamera kullanan üyelerimiz varsa tavsiyelerini bekliyorum. Bu kameralar lüksten çok ihtiyaç haline geldi.



  • 8 gb hafıza kartı bile işinizi görür.
    Hafıza doldukça otomatik silip üstüne yazma özelliği var.
    Zaten malumunuz bize de lazım olan sadece kaza anı.

    Ama bu makinler hakikaten dandik. Bu çin malı meselesi hakikaten isteseniz de güzel bir şey bulmanıza engel teşkil ediyor. Hatta iyi bir şeyin fiyatını da haksız yere yükseltebilme etkisi de var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede satılanlar ya çamur gibi görüntü çekiyor yada iyi çekenleri çinden getirip insanları düdüklemeye çalışanlar var. En iyisi asyalı bir ülkeden almaktır. Türkçe kaynak için şu konuyu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_74988670/tm.htm

    İngilizce kameraların değerlendirilmesi yapıldığı site için:
    https://dashcamtalk.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.