Şimdi Ara

SANIRIM DÜNYADA GÜNÜN KAHRAMANI OLACAK KİŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Bazen haberlerde ve sosyal medyada günün kahramanı diye haber çıkıyor tabi bu gibi olaylar diğer ülkelerde gerçekleştiği zaman herkes bu haberi konuşuyor.
    şimdi ise size aşağıda linkini vermiş olduğum videodaki kişi Gerçek anlamdan gündemde olması gereken bir KAHRAMANIMIZ herşeye konu açıyoruz buna ben açayım dedim.
    Yorumlarınızı bekliyorum


    KAHRAMAN TÜRK







  • Ulan ne sorumsuz,akli bi karis havada anneler var ya.Balikci kardesim iyi gormus ve yakalamis.Cocuk arabasi nasil hizli geliyorsa artik cocuk ucmus resmen..
  • O kadın yatsın kalksın o adama dua etsin yoksa çok kötü sonuçları olur aslında bu gibi olaylar sorumsuz Annelere ibretlik olması gerekir.
  • Helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam anneye laf atmak istemiyorum bir anlık dalgınlık olabilir diyecem ama anne o kadar sorumsuzki bebeğin kemerinide bağlamamış
    bir iki metre daha geç kalsa adam bile kurtaramıyacakmış o kadar hızlıki firladı cocuk birden.

    adama gercekten helal olsun. hizir gibi yetişmiş. maşallah cocukta çok tatlı

    konuyu açana teşekkürler. gercekten güzel bir haber.
  • yeni eve geldim haberlere bakıyordum dedim inş. şu adamı basın dünyaya servis ederde adamcağız biraz balık tutmaktansa haberciler sayesinde ünlü olur azda olsa para kazanır inş. dedim ama haberlerde 20 sn ya sürdü ya sürmedi geçiştirdiler
    adam harbiden büyük Kahramanlık yaptı nasıl derseniz.!!!

    düşünün bir TÜRK telefonunu yere atarmı hiç haberdeki ayrıntı buydu ve onu kahraman yapan buydu sanırım

    işin şakası filan bir yana Helal olsun demek geliyor ve en azından bir devlet yetkilisinin teşekkür veya ne bilim bir şeyler vermesi insanı onure edebilirdi

    yahu bu foruma geldim geleli açılan konulara hep bakıyorum %60 geyik olsun diye açılan konular.
    aslında adı üstünde paylaşım olması lazım böyle insanların dikkatini çekecek tebessüm edecek tecrübelerini insanlarla paylaşacak konular açılsa en azından faydası olur diye düşünüyorum.

    güzel dilekleriniz için ben tşk. ederim.




  • Tebrik ettim , birçok insan telefonunu bırakmazdı eminim. Annesine de pes yani insanlık hali dalgın olabilirsin , belki sorunların vardır ama en kötü ehliyet kemerini taksaydın çocuğun bunlar günlük alışkanlıklar olmalı...
  • Alnından öpülecek adam
  • Helal olsun adama, böyle kişileri Allah başımızdan eksik etmesin. Tüylerim diken diken oldu valla. Google 'dan Günün Kahramanı diye arattım, buna benzer haberlerin derlendiği ve size de yardımcı olan kişilere teşekkür edebileceğiniz bir platform buldum. http://www.gununkahramani.com daha yeni sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.