Şimdi Ara

ASUS X550ZE-XO043H (X550Z) [Ana Konu] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
5
Favori
12.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wisecancer

    Konu hortlamis gibi olacak ama genede yazmak istedim evdeki çocuklardan dolayı masaüstünü dağıtıp orta halli bir laptop arayışın dan sonra ve amdyi sevdigim için bu laptopa yöneldim ve beni su ana kadar pisman etmedi sadece win 10 a guncelledikten sonra lisansı kopyalayıp temiz bir win 10 kurulumu yapmanızı öneririm film ve oyunlarda hic bir sıkıntı yaratmadı ve izledigim filmler çoğunlukla 1080p sadece video player inizi ve kodeklerinizi iyi ayarlayin program kaynaklı sıkıntı olabiliyor. Oyun içinde her gece yaklaşık 6 aydir lol oynuyorum genelde sogutucu var ve temiz win 10 kurulumundan sonra fps ortalama 100-160 arasinda değişiyor ve hic kasma yaşamadım eger uygun fiyatlı denk gelirsehala daha alinacak bir bilgisayar kanısındayım pişmanlık yaratmaz kesinlikle.

    Şimdiki amd'li notebooklar 15 w'lık olmasaydı efsane olurlardı, fiyatı da uygun olurdu. O notebook'un halefi asus x550iu ancak Asus piyasaya çıkarmamış.

    https://www.asus.com/Notebooks/X550IU/specifications/

    Amd fx 9830p işlemci ve rx 460 ekran kartı var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

    Konu hortlamış gibi olacak ama yeni konu açmadan derdimi anlatmak istedim.

    İkinci el olarak bu bilgisayardan aldım.

    Amd'nin sitesine göre bilgisayar r7 m270dx + r5 m230 ekran kartına sahip. En son driver'ını kuruyorum. Crossfire açık halde ancak önceki bilgisayarım i3 1. nesil, ati readon 5650 gibi performans alabiliyorum. Örneğin pubg lite önceki bilgisarayımda 40-50 fps verirken asus'ta 50-55 fps veriyor. Ring of elsyum önceki bilgisayarımda 20 fps veriyordu, asus'ta da 20 fps veriyor.

    Çift ekran kartı olayını tam olarak nasıl çalıştırabilirim. Crossfire açık ama devreye girdiğini düşünmüyorum. Yaptığım araştırmalarda aygın yöneticisinde veya readon ayarlarında dual graphics olarak belirtmesi gerekiyor deniliyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.  ASUS X550ZE-XO043H (X550Z)  [Ana Konu] ASUS X550ZE-XO043H (X550Z)  [Ana Konu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 4 Ağustos 2019; 19:22:8 >
  • Yaklaşık 5-6 sene oldu bu pc den alalı. İlk 3-4 ay hersey yazılan anlatılan gibi 2 saniyede pc açılıyor seri gayet sorunsuz bi şekilde devam ediyor. Fakat belli bir süre sonra bilgisayar performans kaybetmeye başladı. Aşırı ısınma kendini kapatma vs.. Garantiye yolladım 2-3 sefer aynı bu sebeplerden format atıp bilmemneyi değiştirdik deyip geri yolladılar. Suan pc ye yeni format attığım halde pc aşırı ısınmadan hala kapatabiliyor. İnanırmısınız fanın üflediği yere elimi 3sn yeden fazla tutamıyorum ateş atıyor bilgisayar. Kaç sefer format attım içini açıp temizledim macun sürdüm bir işe yaramadı. Varsa bi çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.
  • Hocam aynı ısınma sorunu bende de var yanda vakum tarzında soğutucu içerideki havayı çekiyor altta da bir adet normal soğutucu olduğu halde yinede sıcaklığı düşeremedim ama makinede pes 2018 bile oynanıyor yinede banamısın demiyor sadece batarya değişimi yaptım onun bçr nebze olsun etkisi oldu dengeli çalışmasında sanırım artık bu şekilde gidecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.