Şimdi Ara

Digitürk Play Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Evdeki digitürk üyeliğimin bitmesi üzerine internetten süperlig yarı sezon paketi almayı düşünüyorum. 169 tl ye çok hesaplı geldi. Sadece internetten izlenebilir olması bi dezavantaj ama laptop olduğu için sorun olmaz. Digitürk play hakkında sıkıntı yaşarmıyım. Görüntü kalitesi nasıldır donma yaşarmıyım veya herhangi bir problem olurmu. Bunlar hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bu arada internetten okuduğum kadarıyla görüntü kalitesi internet hızı ile alakalı birşeymiş, internet hızım 50 megabit sorun olurmu yani iyi bir kalitede izleyebilirmiyim. Teşekkürler :)



  • izlersin arkadaşım sıkıntı olmaz yanlız 169 lira veriyorsun uygun gözüküyor ama şöyle hesapla ocak şubat mart nisan kısmen mayıs yani 5 ay bunun ocak ayında 20 gün mayıs ayında da 10-15 gün lig yok desek 5 aydan 4 aya düşür 169/4 ay aylık 42 lira gibi bir rakama geliyor önce bunu hesapla 2 dakika ya yakın geç gelen bir yayın hesapla + 800 kb görüntü kalitesi istersen 100 mb netle izle gene iğrençtir lcd ye bağlarsan bulanık izlersin ve son olarak bu ücret sadece canlı maçlarda geçerli onun dışında lig tv izleyecem dersen en düşük sinema paketi alacan ayda 5 TL de o ingiltere ligi basketi izleyecem dersen 10 TL de aylık ona verecen benden bu kadar daha pozitif düşünen varmıdır bu firmaya bilmem :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fa77

    izlersin arkadaşım sıkıntı olmaz yanlız 169 lira veriyorsun uygun gözüküyor ama şöyle hesapla ocak şubat mart nisan kısmen mayıs yani 5 ay bunun ocak ayında 20 gün mayıs ayında da 10-15 gün lig yok desek 5 aydan 4 aya düşür 169/4 ay aylık 42 lira gibi bir rakama geliyor önce bunu hesapla 2 dakika ya yakın geç gelen bir yayın hesapla + 800 kb görüntü kalitesi istersen 100 mb netle izle gene iğrençtir lcd ye bağlarsan bulanık izlersin ve son olarak bu ücret sadece canlı maçlarda geçerli onun dışında lig tv izleyecem dersen en düşük sinema paketi alacan ayda 5 TL de o ingiltere ligi basketi izleyecem dersen 10 TL de aylık ona verecen benden bu kadar daha pozitif düşünen varmıdır bu firmaya bilmem :)

    Sanırım arkadaş o işe girme diyor..
    Bencede çok haklı..Görüntü kalitesi standart olacak..Beş para etmez..Çamur gibi yayına o kadar para verme derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Sipahi S kullanıcısına yanıt
    Hocam forumdan ortak bulursan cok hesapli oluyor.biz uc arkadas 229 tl ye sezon basinda aldik.gs fb bjk uce bolduk.kisi basi 76 tl.simdiye kadar hic donma yasamadim.1200 k aboneligimiz var.tv ye bagliyorum.goruntu sd yayinin bi tik gerisinde ama mobilde ve laptipta goruntu guzel.2mb netle bile cok rahat izliyorum.dedigim gibi forumdan ilan acarsan mutlaka ortak arayan vardir.ama tek basina da almayi dusunuyorsan kesinlikle 800 k falan alma.cunku goruntu camur gibi oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk play'de sadece premier ligi maçları çok net gösteriyor. Lig tv'yi evde tv üyeliğimden seyrediyorum.
    Digiturk play'de yalnız şöyle bir sorun oluştu; son güncellemeden sonra, iki aydır iPad'imdem yabancı dizi ve filmleri izleyemiyorum. Sürekli C302 hata kodu veriyor ve film - y.diziler ve belgeseller açılmıyor. Sunucu hatası uyarısı veriyor, sonra tekrar deneyiniz ikazı olmasına rağmen hiç açılmıyor bu seçenekler.
    Canlı tv ve canlı sporlarda sorun yok!
    Defalarca Digiturk'le iletişime geçtim, sorunu düzeltmediler. Adamlar maillerime bile cevap vermiyor.
    Sezon bitsin tüm üyeliklerimi bitireceğim.
    DIGITURK'TE ESKİ İLGİ VE MÜŞTERİYE SAYGI YOK!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 3 Ocak 2015; 8:00:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyw beyler yourmlarınız için teşekkürler. Sanırım almayacağım bu digitürk play üyeliğine görüntü kalitesine çok takılan biriyim yani düşük bir kalitede kesinlikle izleyemem ve bildiğim kadarıyla yayın 2 dk gibi geç geliyor ki zaten gol olduğu zaman 30 sn içerisinde tel e mesaj geliyor :D yani ben maçı izlerken gol haberi gelmesi çok saçma olur. Son olarak digitürk müşteri hizmetlerinden memnun olan görmedim şu ana kadar alırken iyi parayı verdikten sonra hiç oluyorsun. Son çare olarak ya tv üyeliğime devam edeceğim yada maçları izleyemeyeceğim artık
  • Son Sipahi S kullanıcısına yanıt
    En iyisi, ev lig tv üyeliği.. Hd görüntü ile lcd tv'den izlemek daha keyifli oluyor..
    Ben 12 yıldan fazla üyeyim ama eskiden müşteri hizmetleri daha alâkalıydı ve sorunu kısa zamanda çözerlerdi..
    Örneğin;; üç ay kadar evvel aklıma trt müzik ve trt belgesel kanallarını seyretmek geldi, kanalları gezindim ki Trt müzik ve belgesel kanalları yok, hemen müşteri hizmetlerini aradım ve sorunu bildirdim. O kanalları seyredebilmem için lnb'nin değişmesi lazımmış ve ücretsiz servis değiştirecek dediler. Tama servis geldi ve lnb'yi ücretsiz değiştirdikten sonra eksik kanalları seyretmeye başladım ama ila benim mi bu eksik kanalları fark edip söylemem lazım? Bu kanalları seyrettirmek için benden her ay düzenli ücret alıyorsunuz, sizin müşteriyi arayıp, sormanız lazım.. Ben sormasam eksik kanallı olarak seyretmeye devam edeceğim. Sonuç olarsk; hizmet kalitesinde düşüş var...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Sipahi S kullanıcısına yanıt
    şurayı düzeltelim. yayın 30 saniye geç geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Son Sipahi

    Merhabalar. Evdeki digitürk üyeliğimin bitmesi üzerine internetten süperlig yarı sezon paketi almayı düşünüyorum. 169 tl ye çok hesaplı geldi. Sadece internetten izlenebilir olması bi dezavantaj ama laptop olduğu için sorun olmaz. Digitürk play hakkında sıkıntı yaşarmıyım. Görüntü kalitesi nasıldır donma yaşarmıyım veya herhangi bir problem olurmu. Bunlar hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bu arada internetten okuduğum kadarıyla görüntü kalitesi internet hızı ile alakalı birşeymiş, internet hızım 50 megabit sorun olurmu yani iyi bir kalitede izleyebilirmiyim. Teşekkürler :)

    arkadaşım merhaba. Digitürk play hakkındaki tüm sorularınızın cevabını burada bulabilirsiniz.

    http://www.zirve.org/digiturk-play.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.