Şimdi Ara

EGE Silkroad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ege Silkroad konusuna hoş geldiniz!

    Bizler sizin için bir server tasarladık arkadaşlar. Herkesin oynayabileceği oynadıkça kazanabileceği.
    Webmall yada oyun içi satışa sunulan alınınca oyun kazandırabilecek özelliklerden arındırdığımız server a oyuncu bulmayı ve oyunu daha eğlenceli bir noktaya taşımak istiyoruz.
    Dediklerime güvenin arkadaşlarınızı da toplayıp gelin. Aktif eventlerimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz.
    Örnek olarak haftanın ender rastlanan canavar avcısına 10 liralık e pin hakkı tanıyoruz.

    Kes canavarı düşür novayı sistemine sahip 1 level başlangıç ile 110 level sınır ile eğlenceli bir server sizleri bekliyor.
    Serverde sadece pover silahlar mevcuttur 106-110 arası canavarlardan bol bol düşen coinler ile egy silah alabilirsiniz.
    Ender nadir raslanan (unique) olarak bilinen canavarlardan özel silk düşer ek olarak toplanılan coinlerle npclerden +2 adv lerinizi alabilirsiniz.
    Devil's spirit ve sabakun taşları yine oyun içerisinden alınabilir. Yeni dressler dahil tüm dressler npclerde mevcuttur.
    Coin satışı bulunmamaktadır. Semerkand üzerinde aktif 106 - 110 canavarları bulunmaktadır.
    Fazla uzatmaya gerek yok klasik serverımızda sizleride aramızda görmekten onur duyarız


    İtem ve Coin satışı bulunmamaktadır, her şey emeğe dayalı olan bir sistem.

    Site:www.ege-sro.com

    Online Players: 0 / 1000
    Last recorded online player score: 932
    Exp / SP Rate: 500x
    Gold Rate: 10x
    Item rate 20x
    Server Cap: 110 Lvl


    SERVER DURUMU = BAKIMDA!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 7 Aralık 2014; 16:42:17 >







  • Her şey emeğe dayalı yazan kısıma kadar güzeldi. Lakin sitenizdeki markette Devil's Spirit, Adv +3 ve Premium %20'yi görene kadar. Maalesef emek hırsızından başka bir şey değilsiniz. Hadi premium vb ürünleri satarsın siteden anlarım da %20 Premium nedir arkadaşım. Orjinali %5'tir resmen oyuna para yatıran ve yatırmayan insanı aşırı bir şekilde ayırt edecek tarzda bir oyun yapmışsınız helal olsun diyorum. Kolay gelsin
  • :D söyle hangi srodansın demek istedim :D bende normal playerim %5 lik premium ve saldığım botlar sayesinde bütün karakterlerden daha üstün bir karakter yaptım :D şaka bir yana deneyerek bir kanıya varmadan çamur atmak daha kolay geliyor olabilir. adamın 10 str si bana koymuyor.. ama bizim takım oyunumuz kaleyi bizde tutmaya yetiyor . deneyip yorum yapın. uniqueleri 20 şer dakikada bir atıyor uniqlere 8 li pt olarak gidip aramızdan birini uniq rank 1. si yapıp 10 lira epin sahibi yapıyoruz herkes bu şekilde premium aldı.
  • Yok kardeşim hiçbir serverı tutar bir yanım yok. Ben de şöyle uzun zaman boyunca oynayabileceğim bir server arıyorum ama malesef bulabilmiş değilim. Uzun zamandır private server oynuyorum ve hangisinin geleceği var hangisinin geleceği yok az çok kestirebiliyorum. Bu arada daha önceden %20 Premium satan server gördüm ve fazla uzun sürmeden kapattılar. 10 str koymaz diyorsun da derdim 10 str değil. %20 fazladan dmg ve %20 de az hasar almak %40 avantaj sağlar premiumu olan birine. Serverın birinde adamla aynı sete sahip olmamıza rağmen adam çatır çatır kesti beni. Şahsen private serverlara 5kuruş dahi olsa para yatırma taraftarı değilim ve emek hırsızlığı olduğunu düşünüyorum hala. Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.