Şimdi Ara

Amerika'dan ürün isteyenler *** (25 Aralik 2019 Teslim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
83
Favori
26.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Amerika'dan ürün isteyenler *** (25 Aralik 2019 Teslim)
    Güncelleme : 10/11/2019

    Gelecek teslim tarihi

    Aralik 25 2019


    Tum siparislerin en gec 20 Aralik'a kadar elimde olmasini rica ederim. 20 Aralik'tan sonra ulasacak urunlerin teslimatini tahaddut etmiyorum. Urunler Istanbul'da elden teslim alinabilir veya geri kalan sehirlere karsi odemeli sekilde kargo cikarilabilir.

    Bana ulasirken lutfen urun linklerini gonderin, ancak bu sekilde fiyat verebilirim. Verdigim fiyatlara sadece valizde getirme ucretinin dahil olmadigini, birinin sizin icin bir servis sagladigini unutayin. Bu serviste olanlari ozetleyeyim; kargo takibi, gerekirse belli saatlerde evde bekleyip imza ile teslim alma, urunlerin acip kontrolu, laptop gibi urunlerin testleri, urunun zarar gormemesi icin daha az yer kaplayacak sekilde tekrar paketlenmesi, Turkiye'ye getirilmesi, teslim icin koordinasyin veya kargo gonderimi. Bu esnada yapilacak yazismalar icin de harcanan zamani unutmayin.

    Sadece forum uzerinde fiyatlarda vs anlasirsak whatsapp uzerinden yazismaya devam edebiliriz.

    Chicago'da yasiyorum. Burada yaklasik olarak %10 vergi var ve bu vergi diger avrupa ulkelerinde oldugu gibi iade alinamiyor. Vergisiz satin almak icin urun aldiginiz firmanin Illinois (Chicago'nun bulundugu eyalet) eyaleti icinde herhangi bir dukkani olmamasi gerekiyor. Kisacasi ebay uzerinden ve bazi baska web siteleri uzerinden vergisiz satin almak mumkun ancak cok kolay degil artik.

    Black Friday yaklasiyor. Slickdeals gibi siteler uzerinden kampanyalari takip etmenizi kesinlikle tavsiye ederim, cok guzerl indirimler dusuyor ancak cok kisa suruyor guzel indirimler ve urun aninda tukeniyor.

    Mesaji yeni gorenler icin ozet:


    Amerika dan istediginiz urunleri Turkiye'ye gelirken yanimizda getirebiliyoruz. Her sene 2-3 defa Turkiye'ye gelme sansimiz oluyor. Her gelisimizde hem sizlere yardim etmek, hem de aile butcemize katkida bulunmak amaci ile elimizden geldigince urun getirmeye calisiyoruz.Urunun hacmine ve agirligina gore ucretlendirme degisiyor tabi. En dusuk urun getirme ucreti 10 dolardan baslayip (dusuk hacimli, hafif ve dusuk degerli urunler) 200 dolar'a kadar cikabiliyor (buyuk hacimli, laptop gibi degerli urunler).

    Lutfen taleplerinizde Turkiye ye girmesinde sorun olusacak urunler olmamasina dikkat ediniz.

    Suan itibari ile getirmedigimiz urunler;

    Sporcu tozlari ve ek gidalari
    tutun ve tutun urunleri (E-sigara ve kullanilan likidler)
    cok buyuk hacimli ve valize sigmayacak urunler (monitor, bilgisayar kasasi vs)

    NASIL?

    Tum urunler sizin tarafinizdan satin alinacaktir. fiyat arastirmayi yaptiktan sonar bana bilgi verirseniz ayrica daha uygun fiyata bulabileceginiz bir yer var ise yardim etmeye calisirim. Amerikada internetten fiyatlari karsilastirabileceginiz en iyi siteler soyle;
    http://store.apple.com/us
    http://www.amazon.com
    http://www.adorama.com
    http://www.bestbuy.com
    http://www.bhphotovideo.com
    http://www.newegg.com
    http://www.ebay.com
    http://www.microcenter.com

    Eger bu sitelere sadece lokal magazada gecerli buyuk indirimlere rastlarsaniz ben gidip magazadan satin alma isini de yapabilirim. Ancak bunun icin oncelikle belirli bir miktar kapora ve ekstradan harcadigim efor icin ekstra bir ucret almam gerekir.

    Satin aldiginiz tum urunleri benim size verecegim ev adresine gondermeniz gerekmekte. Ben teslim aldigim zaman size bilgi geciyorum ve gelirken yanimda getiriyorum. Ayni zamanda isterseniz urunu kontrol edip sorun olmadigindan da emin oluyorum.

    Tum urunlerin ucus tarihimizden 1 hafta oncesinde elimizde olmasini tercih ediyoruz, biliyorsunuz ki valizlerimizi son gun toplamiyoruz.

    Tum talepler Istanbul icinde elden teslim edilecektir. Turkiye icinde kargo yapilacak ise bu kargo karsi odemeli sekilde gonderilecektir.

    Simdiye kadar bu mesaj uzerinden bir cok arkadas ile binlerce dolarlik alisverisler yaptik. Lutfen referanslarimi kontrol edin.

    Asagida bazi fiyat orneklerini ekliyorum;

    Notebook/Netbook

    17" modeller $150
    13"-15" modeller $125
    11"-12" modeller $100

    Tablet

    Apple iPad pro $90
    Apple iPad $80
    Apple iPad mini $60
    Tum diger tabletler $70

    Cep Telefonu

    iPhone XS $70
    iPhone XS Max $80
    iPhone 11 $80
    iPhone 11 Pro $100
    iPhone 11 Pro Max $120
    Tum diger telefon modelleri $70

    Bilgisayar Parcalari

    Ekran karti $50 (Kutusu cok buyuk olan kartlari kutusundan cikarip getirmem gerekebilir)
    Islemci $40
    Anakart $70
    Ram $25
    SSD $25

    Oyun konsollari


    PSP Vita $50
    Nintendo DS $50

    Kulaklik

    Kulak ici kulaklik $25 ($35 kutusunun koseleri 15 cm ve deringligi 10 cm uzerinde ise)
    Kulak ustu buyuk tip kulaklik $50

    Kiyafet

    Montlar $40
    Kot ve Diger Pantolonlar $25
    Kazaklar $20
    Hoodies $25
    Sweaters $15
    Gomlekler $10
    Polo Yaka ve Normal T-Shirt ler $10
    Sortlar $10

    Saat $30
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bakırköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • USPS ile takipli kargo şeklinde çalışmanız sanıyorum TR deki üyeler için en mantıklı yol olur gibime geliyor.

    Size tavsiyem belirli paket ebatları için kargodan fiyatlar alıp burada paylaşırsanız üyeler de en azından aşağı yukarı bir fikir sahibi olmuş olur.


    İlan ile de ilgileniyorum, takipteyim.
  • Aslında doğru söylüyorsunuz USPS bu konuda en uygun firma bizim için. Takip sistemi uygun fiyatlı kargolarda mümkün değil ama yakınlarımda bir tane ofisi var, yarın gidip bir sorarım oraya ve fiyatları öğrenip burada paylaşırım. Fikir için teşekkürler : )
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Pm lutfen Metin Bey :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demong

    Aslında doğru söylüyorsunuz USPS bu konuda en uygun firma bizim için. Takip sistemi uygun fiyatlı kargolarda mümkün değil ama yakınlarımda bir tane ofisi var, yarın gidip bir sorarım oraya ve fiyatları öğrenip burada paylaşırım. Fikir için teşekkürler : )

    açıkçası çok sevindim kendi adıma. böyle bir yardım severlik için

    kargo ücretleri önemli. fiyatları öğrenip paylaşmanızı bekliyorum.
  • sulozanger S kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba, bugun usps e gidip fiyat sordum, takip numarası olmayan postalar 23 dolardan Başlıyor ve 2 kg Sınırı var, 10 kg a çıktığında fiyat da 50 dolarlara çıkıyor ancak oradaki arkadas bana hazir fiyatlı kutuları kullanmak yerine koliyi benim hazırlamamı tavsiye etti böylece fiyat daha uyguna gelirmiş. Bu arada fiyat ogrenmek isteyenler direk usps in sitesine girip paket ölçüleri ve Ağırlığı ile bir ön fiyat alabilir.

    Takip numarası istendiğinde fiyat yaklasik iki katına çıkıyormuş, hoş takip numarası olmayan kutu da Amerika'dan ayrıldığında ve Türkiye'ye girdiğinde usps be ptt aracılığı ile bilgi edinebiliyorsunuz diye Hatırlıyorum, en azindan ben Turkiye deyken aldığım kulaklığı o sekilde takip ettim. Umarim biraz aydinlatabilmisimdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Ürünlerin gümrükte takılma vs gibi sorunlar olabilir mi acaba? Cep telefonu tablet vs almak istemiyorum.
  • Leprikon kullanıcısına yanıt
    durum soyleymis, 75 euro uzeri olan he urune vergi odemek zorundasiniz. he urunun faturasi falan olmaz uzerinde hediye yazar vs, bu halde gumrukten gecebilir hic takilmadan, ancak takilirsa ve urunun fiyatinin 75 euro ustu oldugunu belirtirlerse yine vergi odemeniz gerekir almadan once. ikinci el urunlerde cogunlukla bir sorun olmaz.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Hocam bence başın çok ağrır bu iş yüzünden. Gümrük olayı sıkıntılı çünkü. sınırım altında ürünler yollamaya gayret et bence.
  • allroad A kullanıcısına yanıt
    acikcasi gumruk olayina pek takilmiyorum ben cunku yapmaya calistigim sey Turkiye ye gonderim yapmayan sitelerden urun almak isteyenlere yardim etmek. Yada bir kac urunu birlestirip gondermek. az cok bunu arastiran herkes gumruk limiitinin 75 euro oldugunu da biliyor. Bunu bilerek aliyor zaten urunu. benim buradan yapabilecegim tek sey ustune gift yazmak. gumrukte takilmasi da bence cok sorun birsey degil PTT ye gidip vergisini oduyorsun bitiyor. Suan esim en cok kadin ayakkabi ve cantalari ile ilgili talep aliyor. Turkiyede 1000 tl olan cantalar burada 200 dolar oldugu icin buradan getirtmek cok cazip geliyor tabi. ben en cok kiyafete abanirdim sizing yerinizde olsam, ustunde etiket olmazsa zaten gumruk falan da sorun olmaz
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Amerikadan usps ile 1 aralıkta aldıgım sipariş 14 gündür gelemedi türkiyeye usps bulaşmayın derim 24 dolar kargo parası verdim bide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    usps buradaki en uygun kargo sirketi, fedex yada ups e gidince de fiyat 3-4 katina cikiyor. en uygun fiyatli usps paketi 10 is gunu zaman istiyor zaten o yuzden cok da sasirmadim ben : ) tabii ki isteyen olursa diger firmalardan da fiyat aliriz
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: demong

    usps buradaki en uygun kargo sirketi, fedex yada ups e gidince de fiyat 3-4 katina cikiyor. en uygun fiyatli usps paketi 10 is gunu zaman istiyor zaten o yuzden cok da sasirmadim ben : ) tabii ki isteyen olursa diger firmalardan da fiyat aliriz

    Valla Allah sabır versin bana satıcıda ayrı kafada iptal edemedimde amazonla konuşup yola getirecem adamı neyse olmadı size ulaşırım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    oooov isin icinde amazon varsa isler biraz yavas yurur malesef : ) gercekten simdiden sabir versin size. kolay gele
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: demong

    oooov isin icinde amazon varsa isler biraz yavas yurur malesef : ) gercekten simdiden sabir versin size. kolay gele

    Amzondan kulaklık alrım 3 günde geldi Amazon kendisi satmıyor 3. Taraf satıcıdan aldım bide olaya bak şimdi türkiyeye giriş yapmış ürün pttden baktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    ıyı barı hayırlı olsun. ben de bır kac alısverıs yapmıstım Turkıye deyken, sorun yasamamıstım ama o kadar cok ınsan gordum kı bu ara arastırırken, bır cok farklı sorun yasamıslar. yurtdısından birşey isterken en önemlisi adres bence, işyerine gönderi istemek en iyisi, postacı getirdi bulamadı bırakmadı vs hiç bir sorun olmuyo. tekrar hayırlı olsun
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: demong

    ıyı barı hayırlı olsun. ben de bır kac alısverıs yapmıstım Turkıye deyken, sorun yasamamıstım ama o kadar cok ınsan gordum kı bu ara arastırırken, bır cok farklı sorun yasamıslar. yurtdısından birşey isterken en önemlisi adres bence, işyerine gönderi istemek en iyisi, postacı getirdi bulamadı bırakmadı vs hiç bir sorun olmuyo. tekrar hayırlı olsun

    Teşekkür ederim bir dahakine sizinle iletişime geçebilirim konuyu daha fazla dağıtmayayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödeme opsiyonuna BTC eklerseniz bende ilgilenirim şahsen paypal kullanmak istemiyorum :)
  • halfone kullanıcısına yanıt
    Btc işinden de ben hic anlamıyorum :) ama hesabah havale falan da yapabilirim sorun degil. Yeter ki is yapalim.

    Bu arada Güncelleme :

    Kargo firmaları ile görüşüyorum, bir anlaşma ayarlayabilirsem hizli be ucuza halledebiliriz umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • ordaki mağazalardan alabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.