Şimdi Ara

world of tanks vs war thunder tanks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Byler hangısı daha guzel hangısını oynıcan ben war thundar ı ucak surucez dıye ındirdim tank oyunu cıktı



  • War Thunder'de tank kontrolü WoT'a göre zordur. Fakat daha gerçekçidir. Eğer oyunu efsanevi Tiger ve Tiger II için oynamak istiyorsan War Thunder indir. Yok ben tank oyunu olsun diye oynacağım, zorlanmak istemiyorum diyorsan WoT indir.
  • Warthunder similasyon oyunudur tarih seviyorsan oyna
    WoT ise arcade oyunudur tarih filan gerektirmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • War thunder oyunu daha cok hissetiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • war thunder da grafikler daha iyi gibi özellikle tiger =) wotdaki kutu gibi bir şey war thunderdaki tiger adamı gaza getirir. ama onunda saçma yönleri var son 1-2 güncellemeden sonra tank oynayanlar azaldı.
  • Direk oynanış videolarını gör. WOT'ta asla bir round'da 15 tank alamazsın. War Thunder'da direk kritik veya kill shot yapabiliyorsun. ;)
    War Thunder Arcade Mod Tier IV Tank Oynanış (Sondan bir önceki Level Tank):


    War Thunder Gerçekçi Savaş Modunda Tier III Oynanış:


    War Thunder Gerçekçi Savaş Modu Oynanış Özeti:


    World of Tanks Tier 10 IS-4 Oynanış (Son level tank!)


    Not: World of Tanks'ta maksimum level 10'dur, War Thunder'da ise 5, ancak War Thunder'da her bir Tier veya level'de en az 2 son tierlerde veya alt tierlerde bazen 5-6 adet uçak veya tank yer alabilir. Örnek olarak Amerikan jetleri F-80P ile başlar, F-80C, F-84B, F-86A, F-86F-25, F-86F-2 diye devam eder. ;) Aynı durum Alman jetlerinde veya Rus Bombardıman uçaklarının alt teknoloji ağaçlarında da mevcuttur.
    World of Tanks'ta garaj sistemi vardır, her bir garaja sadece bir adet tank koyabilirsiniz ve bu tankın mürettebatları başka tankları kullanamaz. Başka bir tank koymak istediğiniz mürettebat ve tankı satıp yenisini alırsınız.
    War Thunder'da hangar sistemi vardır, herhangi bir hangara istediğiniz sayı kalitede uçak koyabilir, duruma göre bunların yerini değiştirebilir, tatile gönderebilirsiniz. Her mürettebat her uçağı kullanabilir. Yeni uçak satın aldığınızda o hangardaki önceden satın alınmış uçakları istediğiniz zaman ücretsiz olarak geri çağırıp kullanabilirsiniz. Yüksek level bir oyuncu düşük level oyuncuların oyununa girebilir ama World of Tanks'ta bunu yapamazsınız. Tier 10 tank 6M paraya alınır, satarken yarısı kadar para alırsınız, satın aldığınız gold ile sökülebilen malzemelerde toplamda 1.5M tutar, satarsanız geri almak için toplamda 7.5M para kasmanız gerekir. Ama War Thunder'da ücretsiz olarak Tier V uçağın yerine Tier 0-1-2-3-4 uçak koyup tekrar Tier V jetinizi koyabilirsiniz. ;)
    War Thunder para kasmak için bombardıman uçağı alıp kara hedeflerini gerçekçi oyun modunda vurup çıkarsınız, World of Tanks'ta ise Level 5 veya 6 güçlü vuran bir tank ile 100'lerce başarılı oyun atmanız gerekir.

    War Thunder Maksimum Pilot Level 100, Ülke Level 5, Ülke Sayısı 5 (ABD, Almanya, Rusya, İngiltere, Japonya), Her ülke ile oyun parası kullanarak maksimum 5 hangar satın alabilirsiniz, golden eagle denilen gerçek para ile 5 hangarın üzerine 5 hangar daha alıp birde her uçak için yeniden golden eagle ile yedekleme yaparsanız bir round içinde 20 uçak kullanabilirsiniz. Golden Eagle ile alınan premium uçaklar oyundaki normal uçaklardan güç olarak hiçr bir farka sahip değildir, tek artıları 2-2.5 kat daha fazla araştırma puanı ve para kazandırmalarıdır. Bu yüzden oyuncular premium uçak almak yerine premium üyelik almayı tercih eder. World of Tanks'taki gibi altın mermi olayı yoktur. WOT'ta alacağınız bir tank parasına War Thunder'da aynı levele denk 4 uçak satın alabilirsiniz ve bu uçaklarında yanında 1 haftalık premiumda hediye gelir. Oyun dinamikleri gereği uçarken yazı yazmak zor olduğu için genelde takım arkadaşlarınız veya rakipler en kötü öldükten sonra rage amaçlı küfür eder. :) Hit point sistemi yoktur, kritik hit sistemi vardır, kanat, motor, yakıt tankı, cephanelik, pilot, kuyruk, kanat, flap veya yakıt tankından birine ağır hasar verirseniz rakip ölür. Tankların motorlarını derin su geçişinde bozarsanız motor tamir olamadan boğulur ve araç savaş dışı kalır, aksyon daha çok taktik daha çoktur.
    World of Tanks Maksimum ülke level 10'dur, Ülke sayısı en sonra kaçtı hatırlamıyorum, çin ile beraber fanırım 7 olmuştu. (ABD , Rusya, Fransa, Japonya, Almanya, Çin, İngiltere) Son level tanklarla oynamak savaşı kazansanız dahi - para ile bitirdiğinizden zevksizdir, clan savaşlarında kullanılır. Son level tankların fiyatları çok yüksek olduğundan dolayı gerekli parayı biriktirmek çok uzun sürer. Normalde mürettebat vurarak savaş dışı bırakabilmeniz gereken tanklar HP sistemi yüzünden önünüzde dimdik durur. Çoğu mermi sekerde seker, millet çalıdan çıkmaz pusar durur. İyi oynamak için Tank Destroyer alıp çalı içinde sabahlara kadar beklediğiniz bol bol çay kahve tükettiğiniz bir oyundur.

    Kanalımı takibe alırsanız akşamları on-line olduğum zaman size otomatik bilgilendirme e-mail'i gelecektir.
    http://www.twitch.tv/garyosavan
    Sadece takibe almakla kalmayıp bir de Top Streamers sitesinde oy verirseniz çok sevinirim. :)
    http://garyosavan.topstreamers.com/vote



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 9 Aralık 2014; 13:15:43 >




  • Dahası, War Thunder'da bir sürü single missionda var. ;)
  • War thunder gerçek bilgi gerektirir. Daha güzeldir. Wot un genal bir oynanışı vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki oyunun son durumunu bilmemekle beraber war thunderin forum yönetimi tamamen kendi kompleksleri doğrultusunda hareket ediyordu. Tabi gerekli değişiklikler yapılmadı ise. Kendi klanını kolluyor vs.

    Bu tür oyunlarda forum görevlisine doğru dürüst para verilmeyip oyun parası ödendiğinde adamın forumdaki trolleri kollaması gibi durumlar ortaya çıkabiliyor.

    Ya oynamayın demiyorum ama oynarsanız forum bu.

    War thunder oyun motoru ve realizm kişiselleştimesi olarak üstün ama tank kullanmak zor bir iştir ve o zorlukla stratejik hamleleri yapmak çok zorlaşabilir. Yani wotta oyuna daha çok hakim olur taktiklerinizi sonuna kadar kullanıp heyecan yapabilirsiniz. Tabi bu durum göreceli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • War Thunderde yoğun bir Russian bias olayı var bunun nedeninide oyun yapimcilarinin aşırı Rus millyetçisi olabileceğine bağliyorum adamlar bu politikalarını hiçbirşekilde değiştirmiyorlar. Tank kısmında eleştireceğim bir diğer hususta hatta şuan uçaklardada var tamir seçeneğinin bir önemi kalmadı çünki tek yiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Merak etme o sıkıntı wotta da var. Ama ben zevk almak rekabetçi oyun arayan arkadaşlara world of tanks öneririm. Çünkü klan vs oyunları etkinlikleri wotta çok daha fazla.
  • SupremeMasterr kullanıcısına yanıt
    War Thunderde eskiden tek yemek zordu şuanda oradaki tamir kiti ve yangın tüpü hiçbir işe yaramıyor çok nadir durumlar hariç tek yiyoruz bunun haricinde genel olarak Wot dan iyidir diyebilirim. Mesala wotun eleştireceğim kısmı kasmak oldukça zor ve ilk gelen araçlar aşırı op oluyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • World of tank oynadıktan sonra war thundera hiç ısınamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warthunder bambaşka bir oyun mekanikleri ve mantığı farklı.

    WoT oyununa ben tank oyunu demiyorum açıkçası kendi kafalarına göre ürettikleri bir Shooter oyun fakat Warthunder tank oyunu olduğunu en basit oyun mekaniğinde bile hissettirebilen bir oyun.


    Dost acı söyler beyler kendi görüşüm ve araştırmalarım bu yönde çıkıyor.
  • WOW/WOT ikisinide oynamış, hatta sinirden premium gemisini(120 lira civarı)coin karşılığında satıp oyunu bırakan birisinden dinlemenizi tavsiye ederim. World of tanks blitz'de 12.000 altından fazla altını, tankı vesaire rastgele harcadığımıda hatırlarım.

    World Of Warships/Tanks(hatta planes) hepsinin mantığı aynı.

    (Tank yerine, gemi veya uçak yazın fark etmez)

    Para kasmak için premium tank ZORUNLU. bir kaç saatte milyonları bulabilirsiniz fakat tier 7-8-9 tanklarını açabilmek için her seferinde düşük tierli premium tankınıza geçmeniz ve onunla uğraşmanız gerekiyor. Yukarda arkadaş bahsetmiş. Yüksek tier tanklar deli gibi coin harcıyor. Bu yüzden 1 milyon coin biriktirip son tier ile premiumla bile girdiğinizde paranız su gibi azalacaktır.

    Diğer bir husus, oyun belli bir noktadan sonra sıkıyor. Kendini tekrarlayan, sizi oyuna bağlayan saatlerce değil günlerce girmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkıyor. Premium alsanız da para kasmanız hızlanmıyor aksine premium aldığınız için daha çok girme ihtiyacı duyuyorsunuz ve oyun yüzünden sosyal aktiviteleriniz azalıyor.

    Benim önerim, war thunder olur. Çok oynamadım ama araştırdığım kadarıyla en çok tavsiye edilen war thunder.



    En oynanabilir oyunları Total War:Arena idi. Onuda kaldırdılar fakat şuan başka bir firmanın elinde olduğunu duydum betada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 10 Temmuz 2020; 15:21:8 >




  • XBlades kullanıcısına yanıt
    WoWs ile WoT çok farklı oyunlar hatta geliştiren firmaları bile farklı. Örneğin WoWs f2p iken WoT p2w'dir, WoWs'da premium mermi gibi saçmalıklar bulunmaz. Tabii ki üst kademelerde daha fazla kredi için premium gemi gerekiyor ama ücretsiz edinebileceğiniz premium gemi ve sürelerle çok kolay kredi kazanılabiliyor. WoWs bu konuda çok cömert.

    Neyse WoT ve WT arasındaki genel karşılaştırma şu şekildedir:

    Tanklar: WT veya WoT
    Uçaklar: WT
    Gemiler: WoWs
  • War thunder dan uzak durun. Premium aracın yoksa son seviye bir aracı açmak 1 yıla yakın sürebilir. Para yatıran çok daha önceden termal görüşü açabiliyor bu sayede içinizden de geçiyor. Kısaca uçak modu dışında oynanmaz.
  • War thunder hırs yapmadan oynamak lazım. Presiz ağaçları fullemek köle işi. Bol sabır gerekli maçların bir kısmında tankınız çerez olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.