Şimdi Ara

Panasonic neoplazması olanlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim Panasonic 50st50E modeli televizyonum 30 konstrast'ta 1 saatte logo yanığı yapıyor!bana daha önce tv satmış bi arkım senin tv'nin bu kadar sürede logo yanığı yapması imkansız dedi!ben çok neoplazma sattım sabahtan beri açık kanallar bile olmasına rağmen bi kez bile yaptığını görmedim dedi!bana Panasonic servisindekiler bu normal diyor!arkadaşım ise anormal diyor!ben panasonice mail atacam!eğer ters bi yanıt gelirse benimde bunu Japonya konsolosluğuna bildirmem gerekirki bunun için japon yetkililerin hem benim tv de olanları!hemde başka tv de olanları görmesi gerekirki bana bu konuda yardımcı olabilecek olan varsaki o kişide tv sinde 1 saat yada 2 saat aynı kanal kalıpta logo yanığı olmuyorsa Japonya konsolosluğuda beni haklı bulur ve panasonicin icabına bakmış olur!bakalım panasonicten olumlumu yanıt alcam,olumsuzmu?eğer olumlu yanıt alırssam böyle bi durum söz konusu olmaz!eğer olumsuz yanıt alursam biri neoplazmasını bana gösterirse memnun olurum!

    Saygılar...







  • Plazma TV'lerde image retention olma ihtimali vardır. Ben de Panasonic vt25 kullanıyorum aynı durum oluyor birkaç dakika başka kanala geçip dönünce düzeliyor 4 senedir hiç Kalıcı logo izi oluşmadı.
    Sizin sorun konsoloslukta çözülmezse Japonya kralına da bir ulaşın derim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo falan farketmiyor, plazmada dogasi geregi burn in olur herzaman. Yalniz konsolosluk ne alaka anlamadim, oyle olsa bizim Vestel yuzunden yurtdisindaki konsolosluklarimizin hali harap olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hi def man ben trt haber kanalı açtım tam 1 saat kaldı sonra başka kanala geçtim 45 dk boyunca logo yanıtı kaldı ve ekran kaydırmakla 4 saatte geçti!

    Sizde trt haberin logosu tam 1 saatte kanal değiştirdikten sonra geçerse o zaman benimki arızalı paneli diyebiliriz.

    salvatuon: siz trt haberi tam 1 saat boyunca açın. eğer kanal değiştirirken sizinki 10 dk sonra geçiyo o zaman benim panel problemlidir demektir!panasonice mail atacam bana olumsuz yanıt verirlerse,Panasonicle problem yaşarsam japonya büyükelçiliği 2 mizin tv sine bakar ve beni haklı bulursa panasonicin icabına bakar!

    Acaba 50st50e kimde var?
  • SHERIFF sen kafa yapmak için yazıyosun tamam. Konsolosluklar bu işlere mi bakıyor?

    Plazmalarda break in yaptınız mı, ilk 1000 saat düşük kontrast ve düşük ayarlarda kullandınız mı? Bunlrı yaparsanız daha stabil bir panel olur ve IR riski çok azalır.

    Pioneer'imde ise break in de yapılmamıştım ve daha ilk günlerden siyah alt üst barlı firmler, logolu kanallar seyrettim, saatler süren oyunlar oynandı ve hatta hanım 2-3 bazen 5 saat seyrettiği digitürk disk kaydındaki görüntüyü dondurdu ekranda, ekran koruyucu da yok. En ufak bir IR Pioneer in 5 senelik ömrü boyunca olmadı. (5 sene sonra bir raket darbesiyle sizlere ömür oldu canım Piom)

    Pio gibi bir panel daha gelmedi yeryüzüne ne yazık ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 6 Aralık 2014; 20:50:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen düşük kontrast kullanıyorum ve 1600 saat oldu! Kafa yapmıyorum olumsuz yanıt gelirse diye şüphesiyle ama bi de görmem lazım başkasında1saatte yapıp yapmadığını! Fazla şüpheci yaklaştığı sizin 4 hafıza gidiyor ama ben tedbiri iyi almak istiyorum! Panasonic ters cevap alırsam Japonya konsolosluğundakileri gösteririm Japonya daki yetkililer ilgilenir! Veyahut panasonic türkiyeden çekildi diyecek konsolosluk yetkililerine tv mi incelettirir diyede düşünüyorum neler olursam!
  • pixel orbiter on konumda olsun eğer aynı kanal saatlerce açık kalıyorsa eğer..Aynı görüntü 5 saat değişmeden ekranda kalırsa tv isterse 5 senelik olsun yapışır kalır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.