Şimdi Ara

zenfone 5 - kullanılamaz hale geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Sorunlar aşağıda yazdığım gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne yapmam lazım. Teşekkürler.

    1: Hani telefonunun saginda tus var ya, ekrani acma kapama. Heh kapaliyken ona basinca ekran gelmiyor bazen. Genelde 3 4 saniye sonra geliyordu veya tekrar basinca. Ama mesela bugun ne yaparsam yapayim bi 10 dakika yoktu ekran. Grimsi bi tonda isik oldu ekran.

    2: Telefonu edge de kullniyorum. Edge cok cok az cekmeye basladi ama. Bazen çekmiyor bile. Sitelere girmiyor, whatsapp çalışmıyor. Daha önce olmuyordu. Son 2 3 haftadır böyle. 3G normal ise normal. Ama o da çok şarj yediğinden kullanamam.

    3: Her zaman baglandigi modeme wifi ile baglanmiyor artik ya da cok zorlanip baglaniyor. Bugün hiç bağlanmadı. Deniyor deniyor, bağlanmıyor.

    4: Şarji cok cok az gidiyor. Edge de cok az kullanimla sabah 10'da başlarsam öğşen 3 4 gibi şarjı bitiyor. Cok farkli önceye göre.. Son 1 ayda belki bu sorunlar artti. Ama cok artti. Kullanilmiyor artik. Normal kullanımda, edge'de 3 4 saatte biitiyor.

    5: Ben ne yapayim. Eylul de almistim telefonu. Daha 1 sene olmadı. Bir anda bunlar meydana geldi. Kime gotureyim yani garanti falan? Bir de radyo eklemek icin root yapmistim garantiye girmeyecek mi simdi bu. Geri nasil aliyoruz. Bi akil verin lutfen.

    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Selamlar,Son sürümdemisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FusuyDroid

    Selamlar,Son sürümdemisiniz?

    Valla bilmiyorum hocam. Nasil bakiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar>Hakkında>Yazılım Bilgisi var orada onun ekran resmini buraya atabilir misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FusuyDroid

    Ayarlar>Hakkında>Yazılım Bilgisi var orada onun ekran resmini buraya atabilir misiniz?

    Buyur hocam.
     zenfone 5 - kullanılamaz hale geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfonepitt Z kullanıcısına yanıt
    Root attığın dosyaların içinde unroot dosyası vardır çalıştırıp rootu kaldırırsın, oda olmadıhttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/A500CG/UL-ASUS_T00F-WW-2.21.40.44-user.zip bu linkteki frimwareyi indir sonra kablo yardımı ile telefon hafızasına at, sonra güncelleme var uyarısı gelecek güncelle de (şarjın %50 yi geçkin olsun) güncelledikten sonra root gitmiş olur.

    Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra telefonun boot menüsünden / recovery / wipe cache/fatory reset atarsın telefon fabrika ayarlarına döner sıfırlanır (alman gereken resimler, videolar, rehber vss. varsa alırsın).

    Ardından yine boot menüden / recovery / wipe cache partion yaparsın termemiz olur telefon ilk aldığın gün gibi olur.

    Edge nin az çekmesi telefon ile alakalı değil hocam baz istasyonu ile alakalı. Edge ile iyi gezebilmen için "puffın web browser" kullanman lazım 2g de en hızlısı o.

    Az pil tüketen tarayıcı kullanman lazım hocam 3g ile daha fazla ekran süresi alırsın. Benim denediğim en hızlı, en az pil tüketen, veri kullanmı da iyi, flash player desteği de var, 2g ile bile çok hızlı puffin web browser kullanmanı tavsiye ederim. ücretli türkçe versiyonunu internette arat çıkar karşına puffin web browser 4.1.2.1212 sürümünü kullan faydası olur. Tarayıcıyı kullanırsan ayarlardan "masa üstü sitesi iste" seçeneğinin işaretini kaldırırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulutan1 -- 20 Şubat 2015; 7:10:16 >




  • Çok teşekkür ederim sağ olun.

    wipe catch kısmını yapamadım, recovery'yi seçemedim çünkü. güç tuşuna basınca komut yok yazıyordu.

    fabrika ayarlarına da telefondan girdim, yaptım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenfonepitt -- 20 Şubat 2015; 13:42:38 >
  • zenfonepitt Z kullanıcısına yanıt
    Recovery seçtikten sonra telefon kendini kapatıp açıyor sonra komut yok diyor, buraya geldiğinde bir kaç saniye bekle ve sırasıyla; ilk önce ses kısma tuşuna basıp bi kaç saniye bekle elini çekme sonra ses açma kısmına bas bi kaç saniye bekle ve sonra ses açma tuşunu bırak menü gelecek, bunları yaparken ses kısma tuşunu bırakma. wipe cache partion yaparsan çok iyi olur, veri kaybı olmaz, artık dosyaları, telefonu donduran kalıntıları silmiş olursun. Linkteki frimwareyi yükleyip güncellemeyi yaptınız sanırım? Umarım düzelmiştir.
  • üzerine soğuk su iç hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.