Şimdi Ara

Far Cry 4'ün Keşfedilememiş Alternatif Sonları Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Bu senenin başarılı çıkış yakalayan oyunlarından Far Cry 4'ün çıkışından çok fazla geçmese de, oyunun ilk alternatif sonu geçtiğimiz günlerde bulunmuştu. Fakat Far Cry 4 yönetmeninden gelen bilgilere bakarsak oyunun tek alternatif sonu bu değilmiş.
     
        Twitter üzerinden konuşan Alex Hutchinson, Far Cry 4 için oluşturulan 'süper gizli' alternatif sonun oyuncular tarafından keşfedilemediğini söyledi. Hutchinson'ın açıklamalarına göre bu alternatif son oyunda vereceğiniz bir kararın sonrasında açılıyor ve sizlere tamamen yeni bir mini bölge sunuyor.
     
    Oyunu 15 dakikada bitirmenizi sağlayan ilk alternatif sonu kaçırdıysanız sizi http://buraya alalım...








  • Oyunculun geldigi su noktada farcry hakikaten rahat bir nefes oldu hepimiz icin. Ozellikde cod aw nin campaing inden sonra ilac gibi geldi diyebilirim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 3'ten sonra cidden iyi bir şeyler bekliyordum, beni yanıltmadılar :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu son iyidi :)
  • Gerçekten bu oyunda beklentiler çok yüksekti ve bekleyenleri yanıltmadı. Şahane bir yapıt çıkardılar ortaya. Ubisoft bu sefer üzerine düşeni yaptı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir görevde amitayı öldürmemi istedi sabal öldürmedim devamında hemen büyük bir çatışma alanına yönlendirildim ve çatışma sonunda pagana ulaştım onuda öldürmem istendi onuda öldürmedim oyunda sabal ve amita da yaşıyor ama gideceğim yapacağım bir görev yok daha haritanın yarısı duruyor. Birşey anlamadım ben oyundaki Y ve L Noktaları aktif onlardan görev alsam sabal ve amitadan görevler çıkar mı tekrar. Benimle aynı olan var mı yeniden mi başlamak gerekiyor oyuna. Yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.