Şimdi Ara

Project CARS'ın Oyun İçi ile Gerçek Yarış Kıyaslaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
         Bu dönem DriveCLUB, Forza Horizon 2, The Crew gibi birçok önemli rakibine rağmen, şimdiye kadar en gerçekçi oyun deneyimini sunacağını gösteren Project CARS'ın gerçek yarış ile olan kıyaslama videosu geldi.

        ADRIANF1esp isimli bir YouTube kullanıcısı, Radical SR8 aracı ile Snetterton 200 pistinde Project CARS'ın daha önce yayınlanan videosuna göre sürüyor ve gerçek sürüş ile oyundaki sürüşle kıyaslıyor. Böylelikle oyunun ne kadar gerçekçi yapıldığını gözler önüne seriyor.
     
        Bahsettiğimiz Gerçek Hayat ile Project CARS'ın karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyun, 17 Mart 2015'te PC, PlayStation 4, Xbox One ve Wii U için piyasadaki yerini alacak.








  • gerçeğinden gerçek olmuş lan :D Ahahahahha :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Görsel olarak iyi görünüyor fakat oyunda araç hiç titremiyor, tam bir simülasyon değil sanırım assetto corsa oynuyorum daha gerçekçi ve gayet başarılı bir yapım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bunuda açıklayın Konsolcular :)))
  • Oha altaki yazıyı silin bide arabada titrese hangisi gerçek hade bulun :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bunuda açıklayın Konsolcular :)))
  • oyun daha akıcı :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Titreme ve gölge üzerinde biraz daha çalışsalar şimdiye kadar çıkmış en gerçek ci yapım olur heralde

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Game play ? Hangi platform herkeze umut vermemek lazım..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bunuda açıklayın Konsolcular :)))


    Yalnız oyun konsollarada çıkıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tek sorun bulutlar onlarada uğraşsalarmış aynısı olucakmıştı.720p60HD dediği HD'de 60fps mi oluyor?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk inanmıyordum . Alınan resimlerden dolayı abartı diyordum fake diyordum. Deneyip de ,benim pcyi ağlatınca söylediklerime pişman oldum. Oyun grafik ve sürüş açısından mükemmel. Tek eksiği colin mcrea deki gibi hasar modellemesi olmayışı. Bu zaten hiç bir oyunda yok. Kaza anları bile yarıştan daha güzel, kapıların kopması , tekerleğin patlaması yerinden çıkması jant üzerinde gitmeye çalışması 4 /4 lük. Umarım bu hasar modellemesine yaklaşabilir Project cars.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thief garrett

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Bunuda açıklayın Konsolcular :)))</blockquote><br><br>Yalnız oyun konsollarada çıkıyor


    Yalnız Pc ayarında çıkmıyor :)))
  • Yanlız Real Life'da araba o kadar titremez,titreyen(dalgalanıyor gerçi) kokpit kamerası. Araç titremesi Project Cars'da var, dikiz aynaları tarafında titreme açıkça görülüyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: thief garrett<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Bunuda açıklayın Konsolcular :)))</blockquote><br><br>Yalnız oyun konsollarada çıkıyor</blockquote><br><br>Yalnız Pc ayarında çıkmıyor :)))


    Oyunun son early acess sürümünü sömürdük... Öyle bir üslup var ki, oynamasak adam neden bahsediyor diyeceğiz.

    Oynadığım sürüme göre oyun tırt oğlu tırt. Oynayan bir kişi beğenmemiş. Bildiğin şu tarihte çıksaydı o hali ile oynayacaktık oyunu. Shift'in yapımcılarından yeni bir yapılanma adında yeni bir oyun...

    Heyecanlandıran nedir bu kadar anlamadım ? Gerçi Pc'de adam akıllı ciddi bir yarış oyunu yok. G27'ler G25'ler sahipleri heyecanlanabilirler cihazların tozunu atacakları için :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReflexAction

    oyun daha akıcı :D


    İşte 60 fps saçmalığından bahsederken bunu diyorduk... Yapay duruyor. Gerçek dışı bir akıcılık var. Ve atmosferin içine giremiyorsunuz.

    Gerçek hayatın akıcılığının 3D dünyada karşılığının, 60 kare/saniye olmadığı rahatça gözlemlenebiliyor.

    40-45 frame civarı gerçeğe en yakın deneyimi sunacaktır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunun haziran da çıkan betasını test ettim, orjinal alacaktım fakat ertelenince torrent de betasını kırmışlar baya bir oynama şansım oldu. hiç telaşa gerek yok arkadaşlar kafalarda soru işareti kalmasın oyun tam bir efsane. sadece çıkışını bekleyin, sağda solda oyun hakkında ileri geri atıp tutanlara hiç bulaşmayın. inanılmaz detaya girilmiş, şimdiye kadar hiç bir oyunda bu kadar detay görmedim. motoru dışarıda olan bir model vardı adını hatırlamıyorum, aktarma sisteminin gerçek zamanlı hareket etmesinden süspansiyonlara, balatasına kadar kokpit içini dışını falan aynen görebiliyorsunuz üstü açık arabada dışarıdan bile. kask içi kamerası süper olmuş. driveclup da yama ile gelecek gerçek zamanlı hava değişimi bu oyunda daha betasında sorunsuz çalışıyor :) adamlar simülasyonun dibine vurmuşlar. sesler sadece motor sesi değil, bir arabayı kullanıyorken ne sesi çıkıyor ise hepsini yapmışlar. bazı araçların yol tutuşunda bug vardı ve kaza animasyonları sıkıntılı sanırım bu sebepten ertelendi ama bunları gidereceklerdir. hiç şüphem yok oyun çıktığı gibi efsane olacak oyunu bekleyenlere duyurulur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Konsollar bu oyunda patlar bu sefer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun çıkmasına aylar var ve adamlar her build'de oyunu iyice geliştiriyorlar. Hem Assetto Corsa hem de Project Cars'ı oynuyorum, ikisi de kendi alanlarında oldukça güzel yapımlar ve şu ana kadar yaptıkları son sürümlerindeki kalitenin teminatı niteliğinde. Zaten şimdilik alternatifleri hiçbir platformda yok diyebilirim.

    Ayrıca gerçek hayatta çekim yapan kamera hızı yakalayamadığı için görüntüde bozukluklar oluyor. Siz orada yüksek hızda bozmadan stabil 60 FPS çekim yapabilen kaliteli bir kamera koyarsanız aradaki akıcılık farkı da ortadan kalkacaktır. Yani soldaki kayıt gerçek yaşamın doğallığını değil çekimin kalitesizliğini yansıtıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshmind

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: thief garrett<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Bunuda açıklayın Konsolcular :)))</blockquote><br><br>Yalnız oyun konsollarada çıkıyor</blockquote><br><br>Yalnız Pc ayarında çıkmıyor :)))</blockquote><br><br>Oyunun son early acess sürümünü sömürdük... Öyle bir üslup var ki, oynamasak adam neden bahsediyor diyeceğiz.<br><br>Oynadığım sürüme göre oyun tırt oğlu tırt. Oynayan bir kişi beğenmemiş. Bildiğin şu tarihte çıksaydı o hali ile oynayacaktık oyunu. Shift'in yapımcılarından yeni bir yapılanma adında yeni bir oyun... <br><br>Heyecanlandıran nedir bu kadar anlamadım ? Gerçi Pc'de adam akıllı ciddi bir yarış oyunu yok. G27'ler G25'ler sahipleri heyecanlanabilirler cihazların tozunu atacakları için :)


    G27 sahibiyim ve oyunu 1 seneyi aşkın zamandır oynama şansına sahip olduğum için çok mutluyum. Oyun şu haliyle bile neredeyse kusursuz... şuanda bu oyuna denk bir oyun olmadığı gibi yanına yaklaşabilecek bir oyun bile yok hiçbir platformda. Oyun safkan bir araç simulasyonu ve grafiklerinden fiziklerine harika bir oyun tek kelimeyle. Neyseki oyunu zamanında satın aldım ve arkadaşlarımla birlikte online akıyorumda sizin bu üfürmelerinizi ciddiye alsammı diye düşünmek zorunda kalmıyorum. Bu oyun size göre değilse NFS Underground falan öneriyorum :) Son olarak tırt oğlu tırt demişsiniz ya oyunun size göre neden tırt olduğunu ayrıntılı bir şekilde yazsanızda halinize gülsek biraz :))) sorsan ehliyet alacak yaşta bile değildir Project Cars gibi bir araç simulasyonuna tırt diyor :))) Film izleme sitelerine yorum atan çocuklar basmış forumu hep aynı ağızlar.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.