Şimdi Ara

Nintendo, Super Smash Bros'un Mario Kart 8 Kadar Satacağını Öngörüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Bildiğiniz gibi Nintendo Wii U, ilk çıktığı dönemlerde pek başarılı satış rakamlarına ulaşamamıştı. Bu durum Mario Kart 8'in çıkmasıyla biraz olsa da düzeldi. Nintendo Amerika'nın başkanı Reggie Fils-Aime, Bloomberg'e verdiği röportajda Super Smash Bros.'un satış beklentileri hakkında konuştu.
     
           Reggie, "Mario Kart 8, Wii U satışlarını ikiye katladığı, Super Smash Bros.'dan da aynı başarıyı göstermesini beklediklerini belirtti. Söylenene göre Nintendo, Super Smash Bros'un en az Mario Kart 8 kadar satmasını bekliyor. Daha önce Nintendo 3DS'e çıkmış Super Smash Bros, 28 Kasım'da Wii U kullanıcılarıyla buluşacak.
     








  • 21 Kasım NTSC :)
  • Nintendo konsollarını hiçbir zaman 3. parti oyunlar sırtlamadı, hatta 3. parti oyunlar neredeyse hiç satmadığı için yapımcılar devam oyunlarını Nintendo konsollarına geliştirmedi. Ama bu durumun Nintendo'dan kaynaklandığını sanan çok oyunsever var ne yazık ki. 1. parti oyunlar Nintendo konsollarının tek dayanağıdır, Nintendo'yu bilenler konsollarında 3. partiyi pekte önemsemezler çünkü 3. parti için bayağı alternatif bulunmakta.
    Super Smash Bros oyununun ise konsol dünyasının en çok satan dövüş oyunu olduğu malum ve Wii U satışlarına Mario Kart 8 kadar önemli etki edeceğinden de hiç şüphem yok. Yalnız Mario Kart serisi kadar hayran kitlesine sahip değil. Mario Kart Wii'de 35 milyon, DS'de 25 milyon, 3DS'te de 10 milyon satmış bir oyun serisi. Dövüş oyunu oynayanların oranı daha azdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.