Şimdi Ara

Phil Spencer, Rare'ın Yeni Oyununu Onayladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);


         Microsoft tarafından büyük bir görkemle alınan ancak sonrasında paslanmaya yüz tutan Rare, sonunda geri dönecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde çıkan Battletoads haberinden sonra, Phil Spencer firmanın yeni oyununu onayladı.


     

         Attığı tweet'te stüdyoya gittiğini ve geliştirilen yeni oyunu oynadığını belirten Spencer, gerçek bir Rare oyununun geldiğini söylüyor. Bu haber en çok Rare'ı özleyenlerin içini rahatlatacaktır.


     











  • Rare firmasına ait Nintendo 64'te 2 adet Banjo serisi ve Conker Bad Fur Day olmak üzere birbirinden kaliteli 3 oyun oynadım. Microsoft firmayı satın aldıktan sonra küfürleri kaldırıp Conker'ı Xbox'a tekrar uyarlamısına rağmen devam oyunu olmadığı için beklenen etkiyi pek çok hayranda uyandırmadı. Xbox 360'a Banjo serisinin devam oyunu duyurulunca çok umutlanmıştım fakat o da Nintendo 64'teki iki müthiş oyunun kalitesine bırakın ulaşmayı ne oynanış ne karakterin hareketleri ve bölümler bazında neredeyse alakasız bir vasat yapımla hayranların karşısına çıkınca hiç ilgi görmedi. Rare Microsoft'a geçince resmen ruhunu yitirdi, bu yeni duyurulacak oyun Conker'ın devamıyla ve aynı kalite çıtasında olursa benim için Xbox One aldıracak ilk oyun sırasına yükselir, aksi olur ve Banjo'nun son oyunundaki gibi olursa Rare firması büyük ihtimal kapanır. Nasıl olsa Microsoft satın aldığı firmaları kapatmaya(bkz. Nokia) veya oyun satmayınca PC platformuna çıkarmaya alışkın bir firma o yüzden herşey beklerim.




  • Çok güzel haber, inşallah Rare Kinect oyunları yapmaktan yeteneğini kaybetmemiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viva Pinata'nın yeni oyunu olsun çok şey mi istiyorum :D
  • bu sefer olacak gibi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.