Şimdi Ara

CoD: Advanced Warfare'in Yeni Nesil Konsollardaki Teknik Analizi Yapıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Gün itibariyle piyasa çıkışını yapan Call of Duty: Advanced Warfare, grafiksel olarak seriye olumlu geliştirmeler getirmişti. Digital Foundry de Sledgehammer Games'in yeni nesil oyunu için bir teknik analiz yayınladı. 
     
        Bildiğiniz gibi Call of Duty: Advanced Warfare'ın PS4 sürümü 1080p çözünürlükte modellemeler sunarken, Xbox One sürümünde bu çözünürlükte değişiklik gösteriyordu. Sahne yoğunluğuna göre 1360x1080 çözünürlükten, 1920x1080 çözünürlüğe kadar değişiklik gösteren modellemelere sahip oyunun Xbox One sürümünün daha akıcı olduğu ortaya çıktı.
     
        Digital Foundry'nin yaptığı teste göre Call of Duty: Advanced Warfare'ın PS4 sürümü normal sahnelerde 50-60 FPS arası akıcılık gösterirken, bazı sahnelerde bu değer 40 FPS'ye kadar düşüyor. Oyunun Xbox One sürümü ise rakibine nazaran daha akıcı bir sunum ortaya koyuyor. Ancak burada her iki konsolun da aynı çözünürlük değerlerine sahip olmadığını yeniden hatırlatalım. 
     
         Senaryo modunda durum böyleyken, oyunun Xbox One sürümünün multiplayer modunda değişken çözünürlüklerin yerine sabit olarak 1360x1080 çözünürlük modellemelerinin kullanıldığı belirtiliyor. Oyunun senaryo modundan alınan teknik karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • cod ghost un ps 4 ün sürümüde 1080 p de akıcı çalışmıyordu. aynı tas aynı hamam.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • script sanelerde bilerek yer yer fps kendini 40-30 lara bile düsürüyor nedense.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • xbox one renkleri daha güzel göstermiş. pc ye en yakın görüntü xbox one a ait.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bana cok karanlik gözüküyor yine

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tizar

    xbox one renkleri daha güzel göstermiş. pc ye en yakın görüntü xbox one a ait.


    xbox konsollarında her zaman oyunların parlaklığı daha iyidir tüm karşılaştırmalara bakabilirsin yalnız bu daha iyi grafik demek değil kontrast daha yüksek sadece.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ResVR

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: tizar<br><br>xbox one renkleri daha güzel göstermiş. pc ye en yakın görüntü xbox one a ait.</blockquote><br><br>xbox konsollarında her zaman oyunların parlaklığı daha iyidir tüm karşılaştırmalara bakabilirsin yalnız bu daha iyi grafik demek değil kontrast daha yüksek sadece.


    Ama grafikleri daha iyi gösterdiği kesin.Sonuçta grafik kadar oyundaki renklerde önemli.Ve bu televizyonun renk ayarlarından ulaşılabilecek bir renk tonu değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • xbox one hemen hemn tüm oyunlarda daha net parlak ve akıcı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis

    script sanelerde bilerek yer yer fps kendini 40-30 lara bile düsürüyor nedense.


    fps düşmesi çok yaşanıyor :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her oyun için, hedef fps değeri 45 olsa geliştiriciler için çok daha iyi olabilir.
  • Ayrica goruntu ps4'te daha keskin olur çünkü xone tarafinda upscale giriyor isin icine
  • Adamlar optimizasyonu iyi yapamiyorsa konsol ne yapsin xbox one'in gosterdigi 1360x1080 cozunurlugunde ps4'un 60'dan daha yuksek bir fps verecegi kesin
  • Oyuna bugün eriştim(XBOX ONE). Story yani single player çok güzel, atmosfer, silah sesleri vuruş hissiyatı şahane. Exo skelaton mükkemmel yeni bir soluk getirmiş.Kevin Spacey çok iyi oturmuş oyuna. Multiplayer süper eğlence harita dizaynları fıstık. Exo survival modu var bide co-op resmen konmak için koyulmuş uyduruk sıradan ve basit. HEEE unutmadan oyunun yapay zekası berbat ötesi tam bi facia. Multi oynamak isteyenler ekleyebilir. XBOX ONE İÇİN. Gamertagim: M3troLASTLIGHT
  • Oyunu az önce bitirdim. PC de AMD FX-8350 8 GB Ram 2 GB GTX 660 ile 1920x1080p de Ultra'ya yakın bir ayarda oynadım. Oyunun optimizasyonu çok iyi. Supersamplingi yükseltince ve gölgeleri en yüksek ayara alınca kasıyor ama o da ekran kartımın orta seviye olmasından kaynaklanıyor. Oyunun süresine gelirsek oyunda 15 bölüm var. Her bölüm 25 dakika kadar sürüyor. Yani toplam 6 saat gibi bir sürede bitti oyun. Bence bu tarz bir oyun için iyi bir süre. Oyunun hikayesi ve hikaye anlatımı iyi. Grafikler muhteşem olmasa da güzel görünüyor. Oynanış zaten her Cod'da olduğu gibi (Ghosts hariç) çok iyi. Korsan oynadım ama en kısa sürede alıcam. Çünkü oyun alınmayı hak ediyor.
  • ps4 ün çözünürlüğü yüksek olduğundan fps olarak daha kötü performans sunmuş.
  • call of duty serisi 360 beri microsftla anlaşmalıdır bu oyun ps3 hep kötü olmuştur anlaşma kimle yapılırsa onda daha güzel olur burda konsol gücü deyil paranın gücü konuşur
  • 45.2 gb ın 40 gb ı inmişti videoyu izledikten sonra tamamını sildim. Her zamanki gibi berbat olmuş. Ayrıca karşılaştırma videolarında ps nin brightnesine abanmış çakallar : ) ee abd oyun şirketi abd konsolunu destekliyecek tabiki.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş ne çözünürlükmüş be 3 sene öncesine kadar kimse buna bu kadar takmıyodu.Oyunun akıcılığında bişey yoksa bak keyfine gitsin.Bu kadar dert etmeyin.
    (not:hiç bir konsol sahibi değilim.)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS4 versiyonunda fps düşmeleri gayet normal zaten microsoft adamları satın almış dandirikten cod için fps frame muhabbeti yapılmaz bile sony ex oyunlarla konuşmaya devam ediyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

    45.2 gb ın 40 gb ı inmişti videoyu izledikten sonra tamamını sildim. Her zamanki gibi berbat olmuş. Ayrıca karşılaştırma videolarında ps nin brightnesine abanmış çakallar : ) ee abd oyun şirketi abd konsolunu destekliyecek tabiki.

    Yalan atma, Hiç bir baba yiğit 40gb dosyayı iptal etmez. Az salla balıklar yesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.