Şimdi Ara

Nintendo, Wii U ve 3DS İçin Bölge Kısıtlamasını Kaldırmayı Gündemine Aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Sony ve Microsoft'un konsollarından kaldırdığı bölge kısıtlaması Nintendo cephesinde geçerliliğini hâla koruyan bir özellik. Bildiğiniz gibi oyunlar PAL, NTSC-J ve NTSC-U gibi bölgelere özel olarak ayrılıyor. Nintendo'nun konsollarında ise dış bölgeden aldığınız oyunu, kendi konsolunuzda oynayamıyorsunuz. Şimdiye kadar inadını sürdüren firma, en nihayetinde bu kısıtlamayı kaldırmak için niyetlendi.
     
        Firma yatırımcılarıyla bir toplantıda açıklamalar yapan Nintendo'nun başkanı Satoru Iwata, "Geçmiş yıllarda bazı nedenlerden dolayı bölge kısıtlamasının daha uygun olduğunu düşünerek böyle bir uygulamaya gittik. Ancak gelecekte bu kısıtlamayı kaldırmak müşterilerimiz için kullanışlı olduğu kadar, Nintendo içiin de yarar sağlayabilir. Dolayısıyla bölge kısıtlamasını kaldırmak oyuncuların yaşadığı birçok problemi ortadan kaldırabilir. Bugün bu konuyla ilgili net bir açıklama yapamasam da, gelecekte bölge kısıtlamasını kaldırmaya yönelik çalışmalar yapacağız." sözlerini söyledi.
     








  • 2015'ten önce kaldırda Japonyadan new 3ds alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başında olması gerekirdi ama umarım kaldırırlar şu illeti. Misal sadece Amerika'ya çıkmış oyunu bu sayede internet yolu ile Avrupa'ya da satacaklar ve kâr, bunu anlamak bu kadar mı zor. Tabi $ varken Avrupa satışlarında bir nebze düşme olabilir ama geneli yeni hesap açmaz bunun için.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kaldırın bi tane 3ds alırım zaten ps4 xone da fps p meselesi insanı oyundan soğutuyor 3ds ile nostalji yaşarız en azından

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2015'ten sonra çıkan oyunlara bölge kısıtlaması koymamayı ambargo koşsunlar. Hatta new 3ds oyunları da böyle olsun süper olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.