Şimdi Ara

Resident Evil: Revelations 2'den Beklentiler Yüksek Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Capcom; PC, Playstation 3, Xbox 360, Playstation 4 ve Xbox One gibi 5 farklı platformda boy gösterecek olan Resident Evil: Revelations 2'nin yüksek satış miktarına ulaşmasını beklemiyor. Firmanın beklenti raporuna göre Resident Evil: Revelations 2'nin sadece 1 milyon adet satması bekleniyor. Halbuki Resident Evil, Capcom'un en büyük oyunu konumunda bulunuyor.
     
        Diğer taraftan Monster Hunter 4 Ultimate'in ise toplamda 3.9 milyon adet satması bekleniyormuş. Yani Capcom için Monster Hunter serisi hayat kurtarıcı bir konuma geldi desek yanlış olmaz.
     








  • Capcom boş işlerle uğraşaşacağına bir zahmet kaynak ayırda RE 2 ve RE3'ün HD versiyonlarını değil ,Remake versiyonlarını yap , ondan sonra bak bakalım satıyor mu satmıyor mu?Allah akıl fikir versin bu Capcom'a..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ah Capcom Ah kendi ayagina siktin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Capcom kelimenin tam anlamıyla paranın dibine vurabilecek bi firma aslında en güzel oyunlar bu firmadan çıktı zamanında Nightmare_00 arkadaşıma katılıyorum. Ve ekliyorum madem bukadar önemsiyorsun bu Monster hunter oyununu ozaman bütün platformlara neden çıkartmıyorsun...? Bende buna takılıyoru aga :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 2 Reborn geliştiren InvaderGames bugün Halloween için PC-Alpha version yayınlacak bilgisini vermiş olalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 31 Ekim 2014; 13:07:14 >
  • Belliydi böyle olacağı re 6 yı korsan olarak bile bilgisayarıma sokmadim mal ortada güzelim seriyi bok ettiler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu haberden oyunun genel kitleye değil belirli bir kitleye hitap ettiğini çıkartabiliriz bence. Capcom o kadar boş işlerle uğraştı ki eski Resident Evil oyunlarını andıran yapımlar yapınca az satacağını düşünüyor artık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aslında beklentilerinin yüksek olmamasını iyi yorumlayabiliriz gerçek bir survival-horror oyun yaptık bu piyasada çok satmaz anlamında demişte olabilir. Ama olsun be Capcom Resident Evil 6, 7 milyon civarında satmıştı ama kimse sevmemişti 1 milyon satsın küfür yeme milletden daha iyi.
  • Capcomun en sevdiğim oyunlarından biriydi Lost Planet.Bu manyaklar Lost Planet serisinin de içine ettiler.Satmaz tabi böyle devam edin siz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.