Şimdi Ara

The Evil Within'den Kafa Kopmalı Bir Hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Oyunlarda son kayıt noktasına geri dönmemizi sağlayan, daha doğrusu öldüğümüz birçok sahne ile karşılaşıyoruz. Kimi zaman alnımıza yediğimiz bir kurşun, kimi zaman uçsuz bucaksız bir uçurumdan aşağı düşmemiz, kimi zaman ise kafamızın kopmasını bu ölümlere örnek gösterebiliriz. Peki kafamız kopmasına rağmen yolumuza devam edebilseydik?
     
         İşte Gamebill Studio adlı youtube kanalının kaydettiği videoda böyle bir sahne ile karşılaşıyruz. Oyunun ilerleyen aşamalarında zorlu bir tuzakla karşılaşan The Evil Within'deki ana karakterimiz Sebastien Castellanos'un kafası çok kısa bir süre sonra dev bir bıçak sayesinde gövdesini terkediyor :)
     
         İşin ilginç tarafı ise kafası kopan oyuncunun oyuna devam etmesi.
     
    Not: Yapılan açıklamaya göre oyunda yer alan God modu açılarak bu video çekilmiş. Yani hatadan kaynaklanan bir durum değil.








  • oyunun daha geniş bir yankı uyandırması adına viral reklam gibi bilerek yapılmış bir bug kanımca.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eylul ayi satislarini haber olarak yapicakminiz hem konsol hem oyun satislari? 1 hafta olucak hala yapmadiniz Microsoft'dan parami aliyosunuz?
  • Adamların kafası çalışıyor abi bug bulduk diye dünyada tanındılar.Sorsan "GOD MODE" açmışlar ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Eylul ayi satislarini haber olarak yapicakminiz hem konsol hem oyun satislari? 1 hafta olucak hala yapmadiniz Microsoft'dan parami aliyosunuz?

    bsc safını bir kaç aydır tarafsızlık ilkesini görmezden gelerek çok net belli etti. ps4 ndp ye göre amerikada ağustos ayındaki satışlarının 4 katı sattı eylül ayında, x1 yerinde saydı ama burada tek bir haber yok. bunun gibi bir çok ps4le ilgili haberi es geçtiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikiacla -- 20 Ekim 2014; 19:31:10 >
  • Bu tip şeyler update ile düzeltilir.Merak ettiğim PS2 zamanında oyunlara güncelleme yayınlanıyormuydu? Çünkü o zamanlar PSN diye bişi yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINXPERROR

    Bu tip şeyler update ile düzeltilir.Merak ettiğim PS2 zamanında oyunlara güncelleme yayınlanıyormuydu? Çünkü o zamanlar PSN diye bişi yok.


    ps2de ethernet girişi vardı, oraya bağlayarak güncelleme yapabiliyodun ama çok yer kaplıyodu memory kartta. hatta online oyun bile oynayabiliyodun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @cikiacla
    Fanboyların bitmez tükenmez sorunlarından biri de herkesi ''fanboy'' sanmaları,yani BSC nin nasıl bir site olduğunu bilmesem söylediklerini belli bir düzeyde ciddiyetle değerlendireceğim ama insaf yani başka bir şey demiyorum.
    Bu arada yeni nesil iki konsola da sahip değilim ancak tercihimi Ps4'ten yana kullanacağım,olası bir XBOXone fanboyu yaftalamasına karşı söylüyorum bunu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hamamböceği gibi kafamız kopsa da 9 gün daha oyunu oynayabiliriz. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlginç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı olayı dün bende yaşadım :) ve oyun orjinal olup en son uptade yüklü :) trainer ile god mode açarsanız bıçaklar falan hiç birşeyde ölmüyosunuz :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.