Şimdi Ara

NBA 2K15'in Mobil Sürümü App Store'daki Yerini Aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Basketbol oyunları arasında büyük bir yere sahip olan NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K15 bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda konsollar ve PC için çıkışını yaptı. 2K Sports bugün yaptığı açıklamada oyunu mobil platformlar için yayınladığını duyurdu.
     
        NBA 2K15'un mobil sürümü NBA 2K14'ün gelişmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Yapımda daha iyi görsellik, daha fazla animasyon çeşitliliği ve yeni içerikler olduğu belirtiliyor. iOS ve Amazon App Store için çıkan oyunda ayrıca My Career adlı yeni bir oyun modu yer alıyor. Oyunun iOS dışında sadece Amazon Fire telefon ve tabletlerine çıkış yaptığını belirtelim. NBA 2K15'i 16,99 TL karşılığında iTunes'dan satın alabilirsiniz.
     








  • Adamlar old-gen'i mobil platforma getirmiş resmen.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Laptop'um ve sistem özellikleri burada:http://www.msi.com/product/nb/ge620dx.html#hero-specification

    Normalde en sağlam oyunları bile 1080p + ultra kalitede oynarken bu bütün seçenekler low ve 720p çözünürlükteyken bile kasıyor.

    Tamam oyun yeni nesil kalitesinde çıktı en yüksek ayarlarda oynamaz anlarım da bu sistemin en az medium ayarlarda sorunsuz oynaması lazım değil mi? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syts77

    Laptop'um ve sistem özellikleri burada: <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=98461067&url=http://www.msi.com/product/nb/ge620dx.html#hero-specification" data-href="http://www.msi.com/product/nb/ge620dx.html#hero-specification">http://www.msi.com/product/nb/ge620dx.html#hero-specification</a><br><br>Normalde en sağlam oyunları bile 1080p + ultra kalitede oynarken bu bütün seçenekler low ve 720p çözünürlükteyken bile kasıyor. <br><br>Tamam oyun yeni nesil kalitesinde çıktı en yüksek ayarlarda oynamaz anlarım da bu sistemin en az medium ayarlarda sorunsuz oynaması lazım değil mi? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.


    GT635M ile hangi oyunu 1080P Ultra'da oynadın?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bende merak ettim doğrusu neyi 1080p ultrada oynadın?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syts77

    Laptop'um ve sistem özellikleri burada: <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=98474576&url=http://www.msi.com/product/nb/ge620dx.html#hero-specification" data-href="http://www.msi.com/product/nb/ge620dx.html#hero-specification">http://www.msi.com/product/nb/ge620dx.html#hero-specification</a><br><br>Normalde en sağlam oyunları bile 1080p + ultra kalitede oynarken bu bütün seçenekler low ve 720p çözünürlükteyken bile kasıyor. <br><br>Tamam oyun yeni nesil kalitesinde çıktı en yüksek ayarlarda oynamaz anlarım da bu sistemin en az medium ayarlarda sorunsuz oynaması lazım değil mi? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.


    oyun oynamak için laptop alanlara söyleyecek söz bulamıyorum allah akıl fikir versin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 635m 1920 cozunurlugu kaldiracak bi kart degil zaten, 1366 da ultra alman bile supheliyken ilginc dogrusu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.