Şimdi Ara

Resident Evil: Revelations 2 Yapımcı Sanal Gerçeklik Cihazlarına Sıcak Bakıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Günümüzün oyun dünyasında hızlıca yayılan sanal gerçeklik cihazları pek çok oyun geliştiricisinin dikkatini çekiyor. Bu geliştiriciler arasında Resident Evil'ın yapımcıları da yer alıyor. Resident Evil: Revelations 2'nin yapımcısı Michiteru Okabe, verdiği bir röportajda sanal gerçeklik cihazları için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. Okabe röportajında şu cümlelere yer verdi:
     
    "Ben sanal gerçeklik cihazları mantıklı. İki boyuttan üç boyuta geçtik. Şimdide ekrana bakmaktansa kendimizi oyunun dünyası içine sokacağız. Sanal gerçeklik cihazlarında oldukça ilgi çekici şeyler olacağına eminim. Bu cihazlar her oyun türü için öneme sahip olsa da sanal gerçeklik cihazların korku türü için ayrı bir önemi var. Bence artık bu teknolojiyle gelecekte ne yapabileceğimizi düşünmeye başlamalıyız."
       
         Sanal gerçeklik cihazının kullanıldığı başarılı bir Resident Evil oyunu serinin hayranlarının uzun süredir beklediği Resident Evil oyunu olabilir.
     








  • önce adam gibi oyun yapın sonra sanal gerçekliğe geçin bunların açıklamarına gelip de sakın Revelations 2 yi almayın, gerçek bir resident evil oyunu değil bu, çöp oyunlara reklam colonel marines den beri popüler oldu artık

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.