Şimdi Ara

LittleBigPlanet 3'ün PS4 Off-Screen Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Rusya/Moskova'da düzenlenen Igromir adlı oyun fuarında, 18 Kasım'da PS3 ve PS4 için piyasadaki yerini alacak olan LittleBigPlanet 3'ün off-screen videosu yayınlandı.
     
        Video 43 saniye sürse bile oyunun oynanış dinamiklerini ufakta olsa oyunculara göstermeye yetiyor. Sözü fazla uzatmadan sizi video ile başbaşa bırakalım.




  • PS3 e çıkması ps4 te harikalar yaratmasını engelliyor..Ama her haliyle harika zaten..PS4 sahibi olarak ps3 e çıkmasından dolayı da memnunum çünkü bu tarz oyunlar çok satamıyor bu yüzden ps3 ü es geçselerdi bir littlebigplanet 4 göremeyebilirdik..Çıktığı gün alacağım merakla bekliyorum :) GTA ile de aynı gün mü çıkıyor vay arkadaş :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rcpyksl

    PS3 e çıkması ps4 te harikalar yaratmasını engelliyor..Ama her haliyle harika zaten..PS4 sahibi olarak ps3 e çıkmasından dolayı da memnunum çünkü bu tarz oyunlar çok satamıyor bu yüzden ps3 ü es geçselerdi bir littlebigplanet 4 göremeyebilirdik..Çıktığı gün alacağım merakla bekliyorum :) GTA ile de aynı gün mü çıkıyor vay arkadaş :D


    açıkçası grafikler dışında ps4 platformunda harikalar yaratacağını sanmıyorum.neticede bir platform oyununda ultra realist grafikler yerine oynanış ve çeşitlilik ön planda olmalıdır ki ps3 bütün bu kriterlerin altından kalkabilecek konumda. ayrıca dediğin gibi oyunun ps3 e çıkmaması durumunda satışlarda büyük ölçüde fark olurdu zira ne kadar iyi bir oyun olsa da uncharted serisi kadar popüler olmadığı için ilk etapta iyi bir satış grafiği yakalayamazdı bence.




  • La oynayana sinir oldum yemin ederim biyeri geçemedin lan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.