Şimdi Ara

Origin'deki Birçok Oyun %70 İndirimle Satışa Sunuldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        EA'nin dijital oyun satış platformu Origin'de birçok oyun, DLC ve ekipman kitleri %70'e varan indirime girdi. Bunun yanı sıra yakında piyasadaki yerini alacak olan Far Cry 4 ve Assassin's Creed Unity gibi oyunların Gold Edition sürümleri de %10 indirimde satışa sunuldu.

        Burayı tıklayarak ulaşabileceğiniz listede Crysis, Battlefield, Titanfall, SimCity, Medal of Honor, Mass Effect gibi birçok oyunu ve DLC'lerini satın alabilirsiniz.







  • titanfall daha oncede ayni fiyatti simdide ayni fiyat indirim falan yok

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Origin olması almamak için bir neden.
  • BF, Titanfall FIFA ve Sims serisi hariç Origin'in yanına bile yaklaşmam.
    Steam candır.
  • Yok abi yok Originde euro uygulaması olduktan sonra alınmaz buradan oyun !
    "Far Cry 4 ve Assassin's Creed Unity gibi oyunların Gold Edition sürümleri de %10 indirimde satışa sunuldu." Demişinizde

    Origin %10 indirimli fiyat 80 euro=230 Lira
    Steam indirimsiz fiyat 90 dolar=206 Lira

    Dediğim gibi Origin platformunda euro uygulaması olduktan sonra alınmaz oyun oradan !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Origin olması almamak için bir neden.


    Baya eksi yemişim ama Originden çok daha hızlı Steam varken Originde ne? duruşu bile ben ağır bir programım diyor resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Origin olması almamak için bir neden.</blockquote><br><br>Baya eksi yemişim ama Originden çok daha hızlı Steam varken Originde ne? duruşu bile ben ağır bir programım diyor resmen.


    Adil kullanım sınırlamasına girdikten sonra Steam ile 300 KB düzeyinde oyun indiriyorum. Origin nedendir bilinmez 800 - 900 KB arası download ediyor. Kanıtlamaya hazırım. Hoş kanıtı geçtim tüm arkadaşlarıma aynı şey oluyor. Biri hız mı dedi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Synch3

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Origin olması almamak için bir neden.</blockquote><br><br>Baya eksi yemişim ama Originden çok daha hızlı Steam varken Originde ne? duruşu bile ben ağır bir programım diyor resmen.</blockquote><br><br>Adil kullanım sınırlamasına girdikten sonra Steam ile 300 KB düzeyinde oyun indiriyorum. Origin nedendir bilinmez 800 - 900 KB arası download ediyor. Kanıtlamaya hazırım. Hoş kanıtı geçtim tüm arkadaşlarıma aynı şey oluyor. Biri hız mı dedi?


    Steam hız konusunda kötü olabilir doğru diyorsunuz ama Origin kadar özürlü bir program daha görmedim. Full ekran yapıyorum donuyo program oyuna tıkladım bir kaç kere başıma geldi bu olay yanıt vermiyor deyip kapanıyor program bilmem siz yaşadınız mı ama Steam'da böyle sıkıntılarla karşılaştığımı bilmiyorum.

    Ayrıca Euro üstünden satmaları da cabası...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Steam'de PC oyuncularını amma şımartmış
  • Originin beğendiğim tek noktaso oyunları 1,5 mbt hızla yada daha fazla hızla indirmesi.Dürüst olucam nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama ne torrant nede steam nede başka bir probram böyle bir hizmet sunmuyor.Originin tek sorunu fiyatlandırmaları bölgesel yapması.Bütün fiyatlandırmalar dolardan olsa titanfall 10 dolara bile getirilir.Eminim böyle birşey olursa kullanıcı sayısıda çok ciddi miktarda artıcaktır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Originin beğendiğim tek noktaso oyunları 1,5 mbt hızla yada daha fazla hızla indirmesi.Dürüst olucam nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama ne torrant nede steam nede başka bir probram böyle bir hizmet sunmuyor.Originin tek sorunu fiyatlandırmaları bölgesel yapması.Bütün fiyatlandırmalar dolardan olsa titanfall 10 dolara bile getirilir.Eminim böyle birşey olursa kullanıcı sayısıda çok ciddi miktarda artıcaktır.


    Daha datayı Sıkıştırılmış olarak indirip bilgisayarına açtığı için yanıltıcı bilgi veriyor.
    Yani 1000 Kb/sn indiriyorsan sıkıştırılmış data bilgisayarında açıldığında bu data sanki
    1,5 Mb/Sn olarak iniyormuş gibi gösteriyor.
    Gerçek indirme hızını görmek için "Görev Yöneticisi", Kullanıcılar sayfası , Ağ sütununa bakmalısın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.