Şimdi Ara

Xbox One Çin'de Çıkış Yaptı ve Ülkedeki Konsol Yasağı Kalktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

        Yasaklarla meşhur bir ülke olan Çin, 14 sene önce konsol satışlarını resmi olarak yasaklamıştı. Çin hükümeti, gençlerin fiziksel ve ruhsal yönden oyunların ve konsolların olumsuz etkilendiğini ön görüyordu. Her ne kadar Microsoft, Sony ve Nintendo gibi firmaların konsol üretimleri Çin'de yapılsa bile, ülke içerisinde resmi satış yoktu. Sadece spot ve kaçak olarak ürünler bazı mağazalarda satılıyordu.
     
        Bu sene itibari ile bu konsol yasağı Çin'de kalktı. Şangay, yeni serbest ticaret bölgesine girdiğinden itibaren konsol satışları artık yasak olarak sayılmayacak. Çin'de satışa çıkan ilk resmi konsol Xbox One'ın Çin lansmanı da böylelikle gerçekleşti. Xbox One, Çin'de 3,699 yuan'a yani 602$'a satışa çıktı. Kinect'li versiyonu ise 4,299 yuan'a yani 700$'a satışta.



        Aşağıdaki görsellerde, Çin'deki Xbox One lansmanına ait görüntüleri görebilirsiniz. En aşağıdan da lansmandaki videoyu izleyebilirsiniz.


























  • Ortam güzel.O yeşil Microsoft tişortlerinden ben de istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar 200$ a yapıyor ülkeden çıkmadan 600$ a alıyor iyi valla :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Maximus

    Ortam güzel.O yeşil Microsoft tişortlerinden ben de istiyorum. <img border="0" alt="" align="middle" src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/bandit.gif">


    O kadar xbox xbox diye ha.....na bi tisort alamadin mi xboxdan :) hayret :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun da nasıl olsun

    Konsolda yine belki kaçak oyun alacaklar çoğu oyun ya çıkmayacak yada sansür uygulanacak .

    Yine mmo için yol gözüktü . Çinlilerin eline geçti ya belki kırılma ihtimalli biraz daha artı cihazın .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    Yazıyor, yazıyor!!! PES 2015 PS4'e 1080p çıkarken Xbox One'a 720p çıkacak! Yazıyor, yazıyor!!!


    PES mi? Oyle bi oyun mu var?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeri geldimi Ps4 haberlerini başka ülkeleri ilgilendiren magazin haberi diye yayınlamayıp konu Xbox oldumu çatır çatır yayınlamak da ilginç. Tarafsız olduğunu düşünmüyorum BSC nin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsol yasağını uygulamaları bile hataydı zaten. PC denen illet daha beter online zırvalıklarla dolu onlar için önlem almaları daha mantıklı olur. Ayrıca Microsoft'un Çin'e gösterdiği desteği buradan görebiliyoruz. 1 milyarlık hedef koydu :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

    Yeri geldimi Ps4 haberlerini başka ülkeleri ilgilendiren magazin haberi diye yayınlamayıp konu Xbox oldumu çatır çatır yayınlamak da ilginç. Tarafsız olduğunu düşünmüyorum BSC nin.


    Bu haberin magazin haberi olduğunu mu düşünüyorsun? Ayrıca 30 senedir oyun salonlarından konsoluna ve PC'sine kadar her platformda oyun oynamış bir oyunsever olarak dergi ve sitelerde Playstation her zaman ayrıcalıklı olduğunu gördüm. Hatta bundan 10-15 sene önce Sega ve Nintendo konsollarının oyun haberleriyle dalga geçen editörler ve onlardan beterini yapan fanatiklerini okudum. Böyle her oyun platformuna olabildiğince saygılı bir sitede bile diğer konsolların haberlerine ''çöp'' diyen ve akılarınca dalga geçen yüzlerce yorum okudum ama ilk defa Playstation adına hemde haberleri bu kadar sıklıkla yayınlanırken tarafsız olunmadığı ithamını okuyorum. Pes vallahi!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.