Şimdi Ara

Plants vs. Zombies: Garden Warfare'in Yeni Güncellemesi Detaylandırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       EA'nin dağıtımcılığını üstlendiği ilginç ve bir o kadar da eğlenceli savaş oyunu Plants vs. Zombies: Garden Warfare için yeni bir güncelleme duyuruldu. Yapımcı ekip oyuna eklenecek Legends of the Lawn güncellemesinin oyuna getireceği içerikleri yayınladıkları bir videoyla tanıttı.
     
          Legends of the Lawn oyuna  200 yeni özelleştirme eşyası, 7 yeni karakter tipi getirecek. Bunun yanında güncelleme oyuna Taco Bandit adında bir oyun modu getirecek. Taco Bandit, alıştığımız capture the flag modunun aynısı. Tek farklı şey ise bu modda bayrak yerine taco almaya çalışıyoruz.
     
          Legends of the Lawn güncellemesi ücretsiz olarak Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 ve PC için yarın yayınlanacak. Güncellemeyi aşağıdaki videodan daha iyi tanıyabilirsiniz.
     








  • Çok güzel bir güncelleme olmuş bekliyoruz. Oyunun eğlencesini arttıracak fakat bayrak yerine taco ne kadar doğru bir seçim tartışılır :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Çok güzel bir güncelleme olmuş bekliyoruz. Oyunun eğlencesini arttıracak fakat bayrak yerine taco ne kadar doğru bir seçim tartışılır :D


    Aynen oyunun ciddiyetini bozmuş :P

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ücretsiz 7 yeni karakter, ea'dan beklenmeyecek hareketler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.