Şimdi Ara

Insomniac'tan Yeni Bir Spyro Oyununa: 'Neden Olmasın?'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     İlk PlayStation konsolunun beğenilen oyun serilerinden Spyro'yu son yıllarda Skylanders markası altında görüyoruz. Activision'ın elinde bulunan serinin geliştiriciliğinde Insomniac Games'i görmüştük. Bir röportajda konuşan Insomniac'ın CEO'su, gelecekte yeni bir Spyro oyununa sıcak baktığını açıkladı. 
     
        Yaptığı açıklamalarda firmanın kurucusu ve CEO'su Ted Price, "Spyro serisini her zaman sevdik. Bu sektörde ben 'Asla, asla deme.' lafını kullanmayı öğrendim. Dolayısıyla, neden olmasın?" açıklamalarını yaptı. Açıklamalarının devamında Price, Activision'ın arada geçen yıllarda markayı kullanarak iyi işler yaptığına da değindi.
     








  • En beklediğim serilerdendir herhalde Sunset Overdrive'dan sonra ilaç gibi gelirdi :D
  • İlk 3 oyunu yepyeni bir grafik motoruyla yaparlarsa mükemmel olur. Ama bu oyun playstation oyunuydu. Şimdi Microsoft için çalışıyorlar. Yaparlarda XBOX özel yaparlarsa çok üzülürüm. Yazık olur oyuna.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ps1'deki oyunları gibi bi tane yapsa tadından yenmez gerçekten

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Valla işin içinde Activision var o yüzden bence tozlu raflardan çıkarılmaması gereken bir oyun.Günümüzde kaliteli uyalarnabilen platform adventure oyunlarının başarısı öyle ahım şahım değil.Ubisoft işte ubi art sayesinde rayman'e gerçekten olağan üstü bir yön verdi.Fakat Activision gibi mantığı nerden kıssam kardır yeterki satsın zihniyetiyle yaptıracakları yapımcıyı yönlendirip fikirlerini bi kenara atıp umursamadan kendi zevkine göre şekillendirecek ve bunun sonunda yılllardır güzel olarak hatırladığımız bu oyunun adında bir leke bırakacaktır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.