Şimdi Ara

Ni no Kuni'nin Yapımcısı Büyük Çaplı Bir Proje İçin İlan Verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     2013 senesinin büyük isimlerin arasında kaybolup giden oyunlarından birisi de Ni no Kuni: Wrath of the White Witch olmuştu. Masalsı bir atmosferde, yine masalsı bir hikayeyi oyunculara sunan Ni no Kuni, başarılı yapısına rağmen satışlar konusunda hak ettiğinin altında kalmıştı. Oyunun yapımcısı Level-5, Ni no Kuni'nin ardından yeni bir projeye başlayacak gibi duruyor.
     
        Famitsu'nun son sayısında Level-5, büyük çaplı projesi için iş ilanı verdi. Verilen iş ilanlarında firmaya tasarımcılar ve programcılar aranıyor. Bakalım firma, ne gibi bir projeyle karşımıza çıkacak?
     








  • Gecen nesil Tales serisi ile birlikte oynadigim HD konsollar arasinda en iyi JRPG oyunuydu Ni No Kuni.

    BlueDragon, LostOddysey, Eternal Sonata, Tales serilerini bitirmis ve cok begenmis olmama ragmen The Last Story Wii, XenoBlade Wii ve Ni NoKuni PS3 gercekten muhtesem bir JRPG deneyimi yasatti.

    Bu 3 oyunu azicik JRPG seviyorsaniz oynayin arkadaslar. Pisman olmazsiniz. Son olarak Final Fantasy XIII serisini oynadim gercekten hem konu, hem kurgu hemde muzikler olsun eski FF oyunlarini bana aratti.

    Zaten iki konsola cikip 11 milyon satis yapabildigibi ve bu satisa 2 senede ancak ulasabildigi goz onune alininca fanlarin benim gibi diger JRPG serilerine ilgi gosterdigi acik. FFXIII gercek JRPG oyuncularina onerilmeyecek kalitede bir oyun. Yeni nesil oyuncular icin fena degil.
  • pokemon tam olarak bir jrpg sayarsak pokemon'dan sonra oynadığım en iyi jrpg oyunu hatta jrpg'yi geçtim kesinlikle oynadığım en iyi 5 oyundan 1 tanesi tam koleksiyonluk birde 3ds versiyonu olsa 10 numara olurdu ama işte :)
  • Ya harika oyundu ama oynayamadım fazla :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.