Şimdi Ara

Dark Souls 2'nin Yönetmeni: From Software Zor Oyunlar Yapmaya Devam Edecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      From Software'in oyunları oyunculara yaşattığı zor anlarıyla bilinir. Dark Souls, Dark Souls 2 oyun dünyasının en zorlayıcı yapımları arasında yer alır. Dark Souls 2'nin yönetmeni Yui Tanimura'nın verdiği bir röportaja göre yapımcı ekip oyuncuları zorlamaktan vazgeçmeyecek. 

         Tanimura, Tokyo Game Show'da "Karanlık fantazi dünyasına yoğunlaşmaktansa oyunculara başarı hissini yaşatmak istiyoruz. Zor oyunların günümüz oyun dünyasında küçük bir bölüm kapsadığını biliyoruz ancak firma olarak zor oyun yapmaya çalışıyoruz." dedi ve firmanın gelecekteki oyunlarında da bunu ön planda tutacağını dile getirdi.
     
         From Software'in zor oyunlarından etkilenen diğer oyun geliştiricileri hakkında Tanimura şunları söyledi: "Bu çok iyi bir şey. Piyasada Dark Souls 2'ye benzeyen daha çok oyun olmalı. Böylece zor oyunların daha geniş bir kitle tarafından benimsendiği ortaya çıkar."

        Firmanın PlayStation 4 için geliştirilen yeni oyunu Bloodborne da oyuncuları en az Souls serisi kadar zorlayacak gibi.
     








  • Oyunlarındaki orjinallik zorluktan kaynaklı zaten. Diğer oyunlara benzemeye çalışırlarsa kaybederler. Bunu kesinlikler korumalılar. Hatta zorluğu daha fazla arttırmalılar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lithium

    Oyunlarındaki orjinallik zorluktan kaynaklı zaten. Diğer oyunlara benzemeye çalışırlarsa kaybederler. Bunu kesinlikler korumalılar. Hatta zorluğu daha fazla arttırmalılar.


    katılıyorum.. dark souls 2 zor olsada dark souls 1 e göre zorluğu düşüktü.. bossları sık koymuşlar ama çok zor değillerdi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • zorluk anlayışlarını değiştirirlerse daha iyi olur daha iyi kontroller ve oynanabilirlikle sunsalar oyunlarını hiçbir zorluk yok aslında. yapay zeka iyi değil yani.. yapay zekayı iyi yapsınlar o zaman eyvallah derim
  • Bu konuşan zor değil diyen arkadaşlar tek başınıza fume knight'ı kestiğiniz bir video atında bakalım ne kadar gerçekci konuşuyorsunuz ayrıca new game +++ oynamamışsınız siz sanırım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yenibir souls oyunu cıkarsalar artık 400 saattir oynuyorum yiter ya...:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.