Şimdi Ara

Resident Evil: Revelations 2 Tokyo Game Show'da Oynandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Merakla beklenen Resident Evil: Revelations 2'nin ilk bilgileri, ilk ekran görüntüleri ve ilk tanıtım videosu geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı.

        Tokyo Game Show'da oynanışa sunulan oyunun, oynanış videosu Dualshockers Editörleri tarafından çekildi ve yayınlandı. Aşağıdaki videodan, oyunun oynanışını izleyebilirsiniz. Oyun PS4 ve Xbox One'dan, yani yeni nesilde test edilmektedir.

        Oyun ise Telltale Games'in oyunlarına benzer bir şekilde dört bölümden oluşacak ve PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için önümüzdeki sene 5.99 dolardan satışa çıkacak.







  • TGS coştu bu sene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkide fena degildi eski seriye goz kirptigi icin alip oynanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demonun bir cok videosunu izledim.
    Ayrica oynanan cihaz da PS4 du.
    Gordugum su. Detay seviyesi cok ama cok kotu.
    Koridor oyunu olmasina ragmen koridor diye niteledigimiz odalar, merdivenler, uzun koridorlar vs bom bos , cok detaysiz.
    Ilk oyun okey 3DS den porttu anladim da arkadas ilk oyunun mekanigine hic bir sey katmamis adamlar.
    ikincisi ise karakterin yuruyusu. 1. oyunu oynayanlar hatillayacaktir karakterler yurumekten ziyade kayiyordu. Aynisi. Hic bir fark yok. O his birde karakter ile mekanin bagimsiz oldugu hissini veriyor ki cok kotu.Sanki karekter yurumuyorda mekan sana geliyormus gibi.

    Velhasil kelam current oyun falan dedik de bu detaysizligin fazlasini ps3 xbox 360 cok kolay verirdi ki ps4 de de oyun boyle.

    Simdi bazi arkadaslar daha cikmamis oyuna yada iki dakika gordugun oyuna bu kadar giydirilir mi diycek. Basi neyse sonu da oyle gider arkadaslar. Oyun zaten yuzde 80 bitmistir cunki yil basinin arefesine cikacak. Benim anladigim su. Capcom artik bi tane buyuk yapim re birde kucuk butceli re yapacak. aynen telefonlarda tepe model ve alt segmet gibi. Bu oyun alt segment , kucuk bir ekip tarafindan gelistirilen bir oyun gibi geldi bana.
    her turlu oynariz o ayri. Re olsun camurdan olsun. Claire de olduktan sonra hayli hali.
    Veronika dan sonra (2001) gormemistik

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Demonun bir cok videosunu izledim.Ayrica oynanan cihaz da PS4 du.Gordugum su. Detay seviyesi cok ama cok kotu.Koridor oyunu olmasina ragmen koridor diye niteledigimiz odalar, merdivenler, uzun koridorlar vs bom bos , cok detaysiz. Ilk oyun okey 3DS den porttu anladim da arkadas ilk oyunun mekanigine hic bir sey katmamis adamlar.ikincisi ise karakterin yuruyusu. 1. oyunu oynayanlar hatillayacaktir karakterler yurumekten ziyade kayiyordu. Aynisi. Hic bir fark yok. O his birde karakter ile mekanin bagimsiz oldugu hissini veriyor ki cok kotu.Sanki karekter yurumuyorda mekan sana geliyormus gibi.Velhasil kelam current oyun falan dedik de bu detaysizligin fazlasini ps3 xbox 360 cok kolay verirdi ki ps4 de de oyun boyle.<br><br>Simdi bazi arkadaslar daha cikmamis oyuna yada iki dakika gordugun oyuna bu kadar giydirilir mi diycek. Basi neyse sonu da oyle gider arkadaslar. Oyun zaten yuzde 80 bitmistir cunki yil basinin arefesine cikacak. Benim anladigim su. Capcom artik bi tane buyuk yapim re birde kucuk butceli re yapacak. aynen telefonlarda tepe model ve alt segmet gibi. Bu oyun alt segment , kucuk bir ekip tarafindan gelistirilen bir oyun gibi geldi bana.<br>her turlu oynariz o ayri. Re olsun camurdan olsun. Claire de olduktan sonra hayli hali.<br>Veronika dan sonra (2001) gormemistik


    oyunu 6 dolardan satıyorlar




  • mükemmel şekilde geliyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Kasatka<br><br>Demonun bir cok videosunu izledim.Ayrica oynanan cihaz da PS4 du.Gordugum su. Detay seviyesi cok ama cok kotu.Koridor oyunu olmasina ragmen koridor diye niteledigimiz odalar, merdivenler, uzun koridorlar vs bom bos , cok detaysiz. Ilk oyun okey 3DS den porttu anladim da arkadas ilk oyunun mekanigine hic bir sey katmamis adamlar.ikincisi ise karakterin yuruyusu. 1. oyunu oynayanlar hatillayacaktir karakterler yurumekten ziyade kayiyordu. Aynisi. Hic bir fark yok. O his birde karakter ile mekanin bagimsiz oldugu hissini veriyor ki cok kotu.Sanki karekter yurumuyorda mekan sana geliyormus gibi.Velhasil kelam current oyun falan dedik de bu detaysizligin fazlasini ps3 xbox 360 cok kolay verirdi ki ps4 de de oyun boyle.<br><br>Simdi bazi arkadaslar daha cikmamis oyuna yada iki dakika gordugun oyuna bu kadar giydirilir mi diycek. Basi neyse sonu da oyle gider arkadaslar. Oyun zaten yuzde 80 bitmistir cunki yil basinin arefesine cikacak. Benim anladigim su. Capcom artik bi tane buyuk yapim re birde kucuk butceli re yapacak. aynen telefonlarda tepe model ve alt segmet gibi. Bu oyun alt segment , kucuk bir ekip tarafindan gelistirilen bir oyun gibi geldi bana.<br>her turlu oynariz o ayri. Re olsun camurdan olsun. Claire de olduktan sonra hayli hali.<br>Veronika dan sonra (2001) gormemistik</blockquote><br><br>oyunu 6 dolardan satıyorlar


    oyunun bir bolumu 6 dolar tamami degil. Tamami 25 dolar. Iki de dlc iteleseler 40 dolar a getirirler en az/

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Demonun bir cok videosunu izledim.<br>Ayrica oynanan cihaz da PS4 du.<br>Gordugum su. Detay seviyesi cok ama cok kotu.<br>Koridor oyunu olmasina ragmen koridor diye niteledigimiz odalar, merdivenler, uzun koridorlar vs bom bos , cok detaysiz. <br>Ilk oyun okey 3DS den porttu anladim da arkadas ilk oyunun mekanigine hic bir sey katmamis adamlar.<br>ikincisi ise karakterin yuruyusu. 1. oyunu oynayanlar hatillayacaktir karakterler yurumekten ziyade kayiyordu. Aynisi. Hic bir fark yok. O his birde karakter ile mekanin bagimsiz oldugu hissini veriyor ki cok kotu.Sanki karekter yurumuyorda mekan sana geliyormus gibi.<br><br>Velhasil kelam current oyun falan dedik de bu detaysizligin fazlasini ps3 xbox 360 cok kolay verirdi ki ps4 de de oyun boyle.<br><br>Simdi bazi arkadaslar daha cikmamis oyuna yada iki dakika gordugun oyuna bu kadar giydirilir mi diycek. Basi neyse sonu da oyle gider arkadaslar. Oyun zaten yuzde 80 bitmistir cunki yil basinin arefesine cikacak. Benim anladigim su. Capcom artik bi tane buyuk yapim re birde kucuk butceli re yapacak. aynen telefonlarda tepe model ve alt segmet gibi. Bu oyun alt segment , kucuk bir ekip tarafindan gelistirilen bir oyun gibi geldi bana.<br>her turlu oynariz o ayri. Re olsun camurdan olsun. Claire de olduktan sonra hayli hali.<br>Veronika dan sonra (2001) gormemistik


    Bu kadar kötusunu bende beklemiyordum ilk dikkatimi ceken mekanlarin ciddi bicimde bos olmasi yani 4 duvar yapip kaplama koymuslar desek yeridir. Bu da capcomun yeni politikasi herhalde.




  • ulan yıne mı 2 dişi bıktım bu oyundan ya.bir tek başına gitmiyor yanlızlık hissi vermesi lazım oyunun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yuh video off-screen bu kadar detayı nasıl farkettiniz arkadaş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • keşke resident evil 3 nemesis çıksa
  • Oyun oldgen gibi fakat nextgen'de 1080p özellikle 60 fps olacak bu kısımdan dolayı nextgen'de oynanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.