Şimdi Ara

Final Fantasy XV'in TGS Videosu Yayınlandı + Oyunun Demosu 2015'te Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Square Enix'in başarılı serisi Final Fantasy'nin 15. oyunu olan Final Fantasy XV'nin Tokyo Game Show videosu yayınlandı. Bunun yanı sıra oyunun demosunun çıkış tarihi de açıklandı.

         Firmanın, PlayStation 4 ve Xbox One için hazırladığı Final Fantasy Type-0 HD'yi önceden satın alan kullanıcılara hediye edeceği, Final Fantasy XV'nin demo kodu Mart 2015'te dağıtılacak ve aynı ay içerisinde oyunun demosu kullanıcılara sunulacak.
     
        Final Fantasy XV'in yayınlanan müthiş videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.








  • Harika gözüküyor! Sonunda da oyunu uzun zamandır bekleyen bizlere uzun zamandır bekleyenlere mesaj çakmışlar :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syts77

    Harika gözüküyor! Sonunda da oyunu uzun zamandır bekleyen bizlere uzun zamandır bekleyenlere mesaj çakmışlar :)


    Biraz salakça gelebilir ama 2013'te gördüğümden beri bekliyorum hatta PS4 bile aldım bu oyun için.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yanlışım varsa düzeltin lütfen , oyun eskisi gibi bekle-emir ver-atak yap değil de istediğin an atak yapbilme özelliği şeklinde değişmiş gözüküyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emin-hawk

    Yanlışım varsa düzeltin lütfen , oyun eskisi gibi bekle-emir ver-atak yap değil de istediğin an atak yapbilme özelliği şeklinde değişmiş gözüküyor.


    Evet FF'in ekmeğini bol bol yediği turn-based sistemi FF için tarih oluyor artık

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Regulus35

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: syts77<br><br>Harika gözüküyor! Sonunda da oyunu uzun zamandır bekleyen bizlere uzun zamandır bekleyenlere mesaj çakmışlar :)</blockquote><br><br> Biraz salakça gelebilir ama 2013'te gördüğümden beri bekliyorum hatta PS4 bile aldım bu oyun için.


    Vallaha usta hiç mantıksız gelmedi. Bende şimdi FF type 0 HD'nin de kalitesini gördükten sonra benim PS3'ü elden çıkarıp PS4 almaya karar verdim. Ama oyun ya sadece İngilizce seslendirme ile çıkarlarsa diye almaya kesin karar veremiyorum. Japon oyunları orjinal dil olmayınca hiç çekilmiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syts77

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Regulus35<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: syts77<br><br>Harika gözüküyor! Sonunda da oyunu uzun zamandır bekleyen bizlere uzun zamandır bekleyenlere mesaj çakmışlar :)</blockquote><br><br> Biraz salakça gelebilir ama 2013'te gördüğümden beri bekliyorum hatta PS4 bile aldım bu oyun için.</blockquote><br><br>Vallaha usta hiç mantıksız gelmedi. Bende şimdi FF type 0 HD'nin de kalitesini gördükten sonra benim PS3'ü elden çıkarıp PS4 almaya karar verdim. Ama oyun ya sadece İngilizce seslendirme ile çıkarlarsa diye almaya kesin karar veremiyorum. Japon oyunları orjinal dil olmayınca hiç çekilmiyor.


    The last of us ve infamous second son'dada japonca dil destekleri var ama tüm diller aktif değil oyunlar the last of us da bazı avrupa dilleri second sonda da oyunu burdan aldığım için sadece Türkçeyi seçebiliyorum. Seçeceksin Japoncayı oynayacaksın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.