Şimdi Ara

'Adewale' Assassin's Creed: Rogue'da Bulunacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Bildiğiniz gibi Ubisoft yeni nesil Assassin's Creed oyununun yanında geçtiğimiz nesil konsolları için de yeni bir Assassin's Creed oyunu geliştiriyor. Assassin's Creed: Rogue adını alacak bu yapım içn Ubisoft yeni bir bilgi paylaştı.
     
         Firma resmi Twitter hesabı üzerinden Assassin's Creed: Rogue'da Adewale'in döneceğini yayınladığı bir görselle açıkladı. Yayınlanan görselde karşımıza daha yaşlı bir Adewale çıkıyor. Oyunun  Assassin’s Creed Black Flag'den 25 yıl sonra geçeceğini hatırlatalım. Assassin's Creed: Rogue 11 Kasım'da PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak.
     








  • Zaten black flagda senaryoya dair fazla bilgi yoktu. Haythamin nasil tapinakci oldugunu sozde black flagda bahsedecekti ama bunun yerine ayri oyun yapmislar. Bu oyun blak flag 2 gibi bisey olmus. 2 sizi yaniltmasin, hicbir yenilik yok hikaye haricinde :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firkateyn

    Zaten black flagda senaryoya dair fazla bilgi yoktu. Haythamin nasil tapinakci oldugunu sozde black flagda bahsedecekti ama bunun yerine ayri oyun yapmislar. Bu oyun blak flag 2 gibi bisey olmus. 2 sizi yaniltmasin, hicbir yenilik yok hikaye haricinde :)


    hmm sayende yanılmaktan kurtukdum sağol

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ne yapcaz tapınakçı olarak bir assassin'i mi öldürcez.Bu senaryoda bir yanılma söz konusu, ubisoft böyle şeyleri sever
  • Oyunun ana karakterini hiç beğenmedim, suikastçi avlayan bir templar olmak fikri de rahatsız edici ki haberdeki resimde bile Adewale ile savaşılıyor. Kısacası oyunla ilgili ilk izlenimlerim pek iyi değil ama yine de çıkışına yakın oynanış videolarını gözden geçireceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.